Den Bionik BT Audio Sync Dongle Fixar Nintendos Byta Brist

0
171

Betyg:
8/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $40

Köp på Amazon

Michael Crider

Varför är det så att Växla använder Bluetooth för controllers, men inte kan använda Bluetooth-hörlurar? Oförenliga förklaringar lägga till upp till missnöje bland användarna. Den Bionik BT Audio Sync syftar till att lösa detta problem, dock, billigt och effektivt.

Här är Vad Vi Gillar

 • Enkel installation
 • Pass-through laddning
 • Kabel ingår för för

Och Vad Vi inte

 • Sällan åt vänster eller höger kanal hicka
 • Ibland långsamma med att par

Gadget är en dedikerad Bluetooth dongle som drar ström från Strömbrytare USB-port C, vilket eliminerar behovet av att ladda det, som är fallet med vissa lösningar som använder hörlurar. Dongeln hänger ut under skärmen, ur vägen av dina händer och de flesta andra utstyrsel, men det kommer inte att fungera med skyddande fall.

Ett par smarta tillägg till design gör det ännu enklare: en pass-through-USB-C-port för att spela under laddning, och en USB-a-till-kvinna-USB-C-kabel för att ansluta enheten i dockningsstationen. Det är nödvändigt eftersom med botten-monterad dongeln är installerad, kommer det inte passar in i normen för ipod.

Den medföljande adapterkabeln kan du använda Bionik dongeln när Växeln är dockad. Michael Crider

Sambandet är ganska enkelt. Håll ner ihopparningsknappen i några sekunder tills den orange LYSDIODEN blinkar snabbt, för att sedan sätta dina Bluetooth-hörlurar i ihopparningsläge. Ihopkopplingen processen i sig är lite hit-and-miss med ingen skärm feedback, men två eller tre försök bör vara tillräckligt för att få de flesta hörlurar eller högtalare för att ansluta. En gång parat anslutningen återupprättas omedelbart. Som en bonus, jag visste inte att märka någon stor nedgång i batteritid när Ljud-Sync var aktiv.

När du spelar med flera olika uppsättningar av trådlösa hörlurar, jag märkte vanligt mycket kort fördröjning (2-5 millisekunder skulle vara min gissning) mellan åtgärder på skärmen och ljudet, i både bärbara och dockad lägen. Musik och ljudeffekter var precis som jag förväntade dem vara, men vid sällsynta tillfällen antingen vänster eller höger kanal skulle skära ut för en sekund. Allt i allt, ganska typiska prestanda för Bluetooth.

En pass-through port gör att du kan ladda Byta bärbara läge med dongeln på plats. Michael Crider

$40 verkar som en hel del att betala för att fixa en brist att Nintendo skulle ha tagit itu med sig själv. Men om du har investerat en hel del i ett par snyggt Bluetooth-hörlurar till din telefon eller laptop, det är en ganska rimlig uppgradering. Jag uppskattar enkelheten i paketet, och pass-through port och medföljande USB-kabel för att använda vid dockning. Generellt, det är nog så bra lösning som du kan få, korta av Nintendo har stöd för Bluetooth-officiellt.

Obs: BT Audio Sync testades på den ursprungliga Växeln, men det bör fungera bra med den senaste uppgradering av hårdvara. Det är kanske inte kompatibel med den nya Växla Lite att slå marknaden i ett par veckor, som att design använder en annan plast.

Betyg: 8/10
Pris: $40

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Enkel installation
 • Pass-through laddning
 • Kabel ingår för för

Och Vad Vi inte

 • Sällan åt vänster eller höger kanal hicka
 • Ibland långsamma med att par