4(ish) Premium Opvouwbare Messen voor Je Smoking Zakken

0
115
Noch Gal/Shutterstock

Hebt u te veel geld in je zakken, maar niet genoeg messen? Als dat zo is, ik benijd je problemen, maar dat zal niet stoppen met mij uit je helpen. Hier zijn vier (of vijf) van de beste zakmessen die er zijn.

Of bent u een verzamelaar, of je wilt gewoon spatten wat geld op de enige mes dat u ooit nodig zult hebben, zou je denken wilt u een high-end mes. Helaas, giant Bowie messen ging met de 19e eeuw, dus voor deze lijst, onze focus ligt op het vouwen van zak-of andere messen.

Waarom Ga Premium?

Het is een reële vraag. Een super prijzig mes van een gerenommeerde creator is heel wat anders dan iets wat je grijpen op de verkoop in de winkel. Echter, ze zijn beide scherpe stukjes metaal, en ze open te knippen een Amazon Prime vak prima.

Dus, waarom ga premium? Sta me toe om deze vraag te beantwoorden met een andere vraag: waarom is de aankoop van een Rolex? Eigenlijk, ik weet niet waarom, maar mensen wel. Het punt is, de Rolex niet geven u meer of betere tijd. Een goedkope digitale horloge waarschijnlijk houdt tijd meer betrouwbaar. Soms, een persoon wil gewoon iets speciaals of zeldzame, in plaats van iets goedkoops en in massa geproduceerd.

Als dat het klinkt alsof je, dan zie je waarschijnlijk de waarde in een $500 zakmes. Als het niet, ik gooide het in een paar van degenen die kost aanzienlijk minder, maar ze zijn nog steeds wat ik zou noemen “high-end”. Ze zijn als een soort van mooi Swiss Army horloge—goede fabrikant, solide constructie, betrouwbare, maar niet veel van een status symbool.

Beste Algemeen: Emerson Herdershond

Amazon

Dit is mijn persoonlijke favoriet, en niet alleen omdat ik hou van honden. De Emerson Schapen Hond past heel veel echt mooie functies die worden gedeeld door andere messen op deze lijst. Het heeft een 3,5-inch blade en een 8,4-inch totale lengte wanneer het wordt geopend. Het is een goede maat voor het dagelijks dragen. Tenzij je werkt op een luchthaven in de krakeling winkel, in welk geval het niet dragen van het mes elke dag.

Net als een echte herdershond, de Schapen Hond is robuust. Echter, dit mes heeft een eenvoudig te openen flipper en voor links-en rechtshandigen duim studs (functies die ik niet kan schoenlepel in een ander mes/hond analogie).

Dit mes wordt geleverd met een kogellager implementatie systeem, wat betekent dat u kunt openen soepel. In theorie, zou je buste dit mes open en de oogst van de kogellagers te maken met je skateboard sneller. Maar omdat het meestal de kosten meer dan $200, dat zou het een dom ding om te doen—zelfs als je sterk genoeg is om het te doen.

Een van mijn favoriete dingen over de Schapen van de Hond is de groef/nekrol voor uw wijsvinger en duim. Dit is geweldig voor de indexering van het blad, en het voorkomt dat je hand te schuiven van het handvat en op de rand. Het geeft het mes een “combat-ready” kwaliteit, dat is ook handig voor gebruik in de praktijk. Als u wilt steken in een kan van lima bonen zonder snijden zelf, de Schapen Hond is waarschijnlijk de veiligste optie op deze lijst.

Beste Algemeen

Emerson herdershond – Speer Punt Blade – vouwmes met Wave-SF

De Emerson Schapen Hond is een stevige en een of andere manier trouwt tactisch met praktische, dit alles tegen een relatief mid-range prijs.

Shop Nu

$223.95
Meer aanbiedingen

Beste Premium: VRK Sebenza 31

ChrisReeve.com

Astrofysici verwijzen naar de VRK Sebenza 31 als de “God Mes.” Nou, ze moet, omdat het mes-maker Chris Reeve ‘ s meesterwerk lijn. Vergeet niet de Rolex analogie van de eerder? De VRK Sebenza is de Rolex van zak-of andere messen, en het is beschouwd als de ultieme dagelijkse dragen van het mes.

Maar afgezien van het uploaden van foto ‘ s van de Sebenza naar “r/messen/” om andere mes nerds jaloers, wat kan je doen dat je niet kunt doen met andere, goedkopere messen?

Nou, ik weet het niet, maar bedenk dit: soms, het doel van de grote kunst is om vragen te stellen, niet om ze te beantwoorden. En het mes liefhebbers beschouwen de VRK Sebenza messen kunstwerken.

En wat doen deze kosten? Heh. Mijn vriend, als u vragen, misschien de volgende optie op deze lijst is het mes voor u. Maar voel je vrij om te controleren de Sebenza toch op de link hieronder.

Het kopen van Chrisreeve.com

Beste Budget: Kershaw Vervagen

Amazon

De Kershaw Blur is de goedkoopste mes op onze lijst (tenzij je een gratis VRK Sebenza 31 in de prullenbak). Het is zo goedkoop, ik heb geprobeerd om het te kopen voor mijn vader als een verjaardagscadeau. Dit mes heeft bijgestaan-open-implementatie, wat betekent dat u start met het openen van het zelf, en dan het mes helpt u bij het openen van de rest van de weg.

Helaas betekent dit ook dat je kunt niet om dit mes van Amazon en hebben het verscheept naar Massachusetts en New York. Het Noordoosten van de arbeidsethos eisen van de eigenaar van een mes moet uitvoeren met alle noodzakelijke arbeid te openen van het mes. Of, beter gezegd, de wetgevende taal op assisted-open messen is vaag genoeg dat Amazon niet schip deze messen-voor een van die staten.

De bijgestaan open ding is een vrij coole feature. Messen die lastig te openen zijn gevaarlijker en vaste messen messen zijn altijd open, dus—hoe dan ook, ik dwaal af.

De Onscherpte verdient de Beste Goedkope plek op deze lijst omdat Kershaw is een degelijk merk, en dit is niet een low-end mes. Het kost meestal de betere helft van $100, dus de Onscherpte is een premium mes iedereen zich kan veroorloven. En het komt in leuke kleuren en afwerkingen, zoals stonewashed en tiger-gestreepte bladen.

Beste Budget

Kershaw Vervagen, Olive/Zwart zakmes (1670OLBLK); 3.4″ Zwarte DLC-Coating 14C28N Staal Mes, Olijf-Geanodiseerd Aluminium Handvat, Zwart Trac-Tec Voegt, SpeedSafe Opening, Omkeerbare Pocketclip; 3.9 OZ

Kershaw is een goede, kwaliteit mes, en de Onscherpte niet kosten u honderden.

Shop Nu

$59.99
Meer aanbiedingen

Beste EDC: Benchmade 940

Messen Plus

Afhankelijk van uw lokale wetten, een van de messen op onze lijst zijn geschikt voor dagelijks dragen (EDC), maar de Benchmade 940 is geoptimaliseerd voor. Omkeerbare pocket clip: check. Aluminium handvat voor gewichtsvermindering: je inzet. Slim ontwerp: ja.

Kortom, de Benchmade 940 houdt zich licht en strak. Het is ook sport een reverse-tanto lemmet profiel, wat ongewoon is in deze dagen, maar is vergelijkbaar met de seax, een mes dat zeer populair was in de Donkere Middeleeuwen. Deze messen niet vouwen, dat wel.

Ik zou nalatig zijn als ik niet geven een eervolle vermelding voor de Spyderco Endura 4, ze is een fijne kleine alledaagse dragen zakmes, ook. Spyderco moest verschijnen ergens op deze lijst (ook al is het ver weggestopt in een ander mes rundown). Ook slank en licht, de Spyderco is een glasvezel versterkte nylon handgreep. Het mes is een vlak terrein direct uit de wervelkolom naar de rand. Dit betekent dat het geoptimaliseerd is voor de scherpte en heeft minder mes massa, die daalt het totale gewicht. Het kost ook een stuk minder.

Beste EDC

Benchmade – 940 EDC Handmatig Open vouwmes Gemaakt in de VS, Reverse Tanto Lemmet, Gladde Rand, Satijn Afwerking, Groen Handvat

De Benchmade 940 is een grote, lichtgewicht mes met een relatief unieke blad profiel, ideaal voor niet-belastende dagelijks dragen.

Shop Nu

$186.95
Meer aanbiedingen