Som Streaming Video Leverandøren Er den Beste Verdien?

0
129

Streaming-tjenester har tatt over boliger, og vant over flere abonnementer enn tradisjonelle TV. Men med hver tjeneste som krever en månedlig abonnement, vil du sannsynligvis finne at du ikke ønsker å veie budsjettet ned med for mange av dem.

Noen er bedre handel enn andre basert på pris alene, men du trenger ikke å betale nær oppmerksomhet til hva familien vil bruke før du velger bare en.

Amazon Prime ($12.99 Per Måned)

For de fleste mennesker, Amazon Prime TV-en vil være den beste verdi siden det er samlet i en pakke som inkluderer gratis frakt. Hvis du rutinemessig bestilling fra Amazon, det er vel verdt prisen.

Prime medlemmer nå også få fordeler som kostnadsfri samme dag leveranser og spesiell rabatt dager. Streaming-tjenesten inkluderer populære eksklusive show som Emmy Award-vinnende Den Fantastiske Fru Maisel og Tom Clancy ‘ s Jack Ryan. Hvis du prøver å få tilgang til innhold som er utenfor ditt land, det er et begrenset antall av tredjeparts Vpn som vil hjelpe deg å gjøre den forbindelse, selv om Amazon er veldig proaktive om blokkering av denne type tilgang.

Amazon er Watchlist – funksjonen kan du sortere etter tittel eller hvor nylig du har lagt noe til det. Du kan enkelt slå på teksting med Brann-TV-fjernkontrollen, samt direkte i din nettleser. Av alle de streaming-tjenester, Amazon Prime-TV er den mest vanskelig å bruke, med en clunky layout som gjør det vanskelig å finne noe å se på.

Amazon tilbyr en gratis 30-dagers prøveversjon som kommer med gratis to-dagers levering. Elevene får også en gratis seks-måneders prøveversjon på den delen av nettstedet som har skolen bestemt kjøp.

Netflix ($8.99 Per Måned)

Netflix er fortsatt den mest populære streaming-tjeneste, med ca 20 millioner abonnenter som i Mai 2018. Selv om du vil finne massevis av populære viser lisensiert fra andre nettverk, Netflix uavgjort er i sin opprinnelige form.

Populære serier som Merkeligere Ting og Oransje Er den Nye Black holde seerne å betale den månedlige abonnementsavgiften. Arbeider også i Netflix ‘ s favør? Det faktum at det er vanligvis i forkant av konkurrentene i å tilby støtte for teknologien som 4K-oppløsning.

Den opprinnelige – funksjonen på Netflix har blitt erstattet av Listen Min, en funksjon som er lett å få tilgang enten du sitter på en mobil enhet eller på TV. Du kan enkelt slå på teksting eller endre din foretrukne språk, så lenge denne funksjonen er tilgjengelig for innholdet du ser på.

Netflix er stadig oppdaterer sitt brukergrensesnitt for å sørge for at det er så enkelt som mulig. I dag, du kan også enkelt se trailere fra Bla skjermen, noe som gjør det enkelt å bestemme hva de skal se. Tjenesten er sperrefunksjoner er spesielt populær blant familier. For å flytte fra ett land er Netflix valg til en annen, trenger du en av de få Vpn at Netflix har ennå ikke blokkert fra sine servere.

En av de største ulempene med Netflix er prisen. Selv om $8.99 på linje med andre tjenester, hvis du vil ha video av høy kvalitet, du må oppgradere til $10.99 – $12.99 månedlige plan. Netflix tilbyr én måneds gratis prøveversjon for å la deg bestemme om det er riktig tjeneste for deg.

YouTube-TV ($49.99 Per Måned)

Du er sannsynligvis alt for godt kjent med alle gratis innhold du kan få på YouTube. Men området er betalt abonnementstjeneste fungerer som et flott alternativ til kabel-eller satellitt.

I motsetning til andre tjenester, YouTube-TV er utformet for å gi deg tilgang til mange av de kanalene du vil ha på TV-en, inklusiv ABC, CBS, FOX, ESPN, og HGTV, blant mange andre. Du trenger for å skrive inn ditt postnummer for å få den fullstendige listen over kanaler som er tilgjengelige i ditt område.

YouTube-TV-grensesnittet er likt det du finner når du surfer gratis YouTube-videoer på datamaskinen. Du vil ikke finne bla-funksjon som er enkel å bruke noen andre tjenester, og du kan ikke legge til elementer i din watchlist ennå. YouTube-TV tilbyr undertekster og språk som andre tjenester, men du vil bare finne en håndfull av innhold på andre språk.

YouTube-TV har en kortere gratis prøveperiode enn andre tjenester, og at perioden ser ut til å holde krymper, men du kan ha en enklere tid å finne et VPN som fungerer.

Hulu ($5.99 Per Måned)

Hvis du er en TV vifte, Hulu vil trolig være din favoritt, til tross for hva andre tilbyr. Du får tilgang til mange av de viser sendt på ABC, CBS, Bravo, A&E, Mat Nettverk, HGTV, Levetid, og mange andre. Det er også Live TV-alternativ, som gir deg tilgang til alle de viser at du har tapt når du kutte strømledningen. Best av alt, ad-inclusive grunnleggende plan uten Live TV alternativet er bare $5.99 en måned.

Hulu er watchlist ikke bare sparer viser du ønsker å se på, men det kan du se på programmer du har allerede sett. Det er en ganske robust internasjonalt utvalg på nettstedet, og du kan enkelt endre ditt språk, slik at du kan se dem.

Som Netflix, Hulu er stadig oppdatere sine grensesnitt for å gjøre det så enkelt som mulig å bruke på tvers av et utvalg av enheter, og Fortsette å Se avsnittet er spesielt nyttig for å plukke opp der du sist slapp.

Hulu er ganske rimelig, og den kommer også med en gratis 30-dagers prøveversjon. Den største ulempen er med sine opprinnelige programmering, som tjenesten fortsatt sliter med å holde tritt med Netflix, Amazon, og HBO. For å få tilgang til andre lands innhold, du trenger for å holde tritt med de få Vpn-nettverk som kan komme rundt service blokkerer verktøy.

HBO GO ($14.99 Per Måned)

HBO har lenge vært en betalt premium-tjenesten, men nettverket har utviklet seg i de streaming tid. Selv om det finnes mange gode opprinnelige viser og blockbuster filmer på HBO GO for den prisen, det er ikke på langt nær så god en verdi som konkurrenter.

Hvis du er mer på film enn TV-serier selv, HBO GO kan være et bedre valg enn Netflix eller Hulu. I tillegg til kommersielle-gratis filmer og lisensiert serien, vil du også få opprinnelige innhold som Curb Your Enthusiasm, Toer, og Barry.

Når det kommer til utvalg, HBO GO vil ikke være så stor en som tilbyr en tjeneste som Netflix eller Hulu, som begge har omfattende bibliotek av programmer og filmer. Men, nettverket er opprinnelige serien er den virkelige trekningen. Du vil ikke finne så mange internasjonale titler som med andre streaming-tjenester, men du kan endre foretrukket språk og enkel tilgang til teksting.

Navigasjon med HBO GO er ganske lett, spesielt hvis du ofte flytte fra én enhet til en annen, og ønsker å plukke opp der du slapp. Du vil få tilgang til HBO GÅ gjennom din HBO-abonnement, og mange kabel-leverandører tilbyr gratis prøveversjon perioder, Men du kan få HBO Nå uavhengig av hverandre, og få de første syv dagene gratis. Hvis du ønsker å se innhold fra andre land, vil du trenger for å søke etter den siste Vpn-nettverk for å finne en som ennå ikke har blitt blokkert.