7 3DS-Spill Til Fange Før De Slår Lite Lanserer

0
188

Nintendo er i litt av en merkelig sted med sin nåværende flaggskip-konsollen. Nintendo Slår sammen sine hjem konsoll og håndholdte konsollen virksomhet til en, men den opprinnelige Bryteren var ment å leve sammen med den svært vellykkede Nintendo 3DS.

Det er fornuftig, siden selv om Bryteren er den kraftigste håndholdte konsollen i verden, det er ikke pocketable. Nå er imidlertid Bytte Lite er på horisonten, og det virker som den ærverdige 3DS er endelig å få en sann etterfølger.

Bryteren Lite er mindre, men allikevel full av alle de samme hestekrefter. For 3DS-brukere som har holdt ut på å kjøpe en Bryter, fordi de har ingen interesse i TV-koblet spill, er denne mindre og billigere konsoll signaler om at tid til å oppgradere nå.

Men før du tar spranget til å Bytte generasjon, det er et par titler du bør virkelig gi det en sjanse før du hiver at 3DS-i en skuff. Dette er det perfekte spill for å gi din 3DS-en siste gå før det Bryter Lite kommer i posten.

Fire Emblem Oppvåkning

De Fire Emblem-serien er like gammel som Nintendo-konsollen virksomheten selv. Catering til et mer hardcore SJRPG publikum, det er vanskelig strategiske utfordringen og enhet permadeath begrenset appell av spill. Teamet som laget Fire Emblem Oppvåkning trodde det var trolig den siste FE spillet alle ville gjøre. Det viser seg at denne fersk ta på FE formel opprettet smash-hit gull.

Siden da har vi sett på tre nye mainline oppføringer i serien – Skjebner, Ekko og Tre Hus. Hvis du savnet å plukke opp en kopi av Oppvåkning, det er den perfekte introduksjonen til den nye serien av spill. Trenger du en god primer også, siden Tre Hus er å rydde opp på Bryteren og det en må-egen tittel for at konsollen.

I Awakening, du spiller en amnesiac taktiker som blir med opp med en haug av royal barn og mange flere fargerike karakterer. I søken etter å beseire en mørk dragon er en lang en som er fylt med en massiv mengde ting å gjøre på den måten. Ikke minst som er å gifte seg av dine tropper til hverandre for å avle overlegen barn.

Din egen karakter kan forfølge kjærlighet som godt, og dette dating sim-slash strategiske sjakk formel som slynget våknet opp til toppen. Etterfølgeren på 3DS, Skjebner, er uten tvil mer innholdsrike og polert, men Oppvåkning er spesiell på en måte som Skjebner som ikke er det.

Pokemon Sol og Måne

Mellom gode remakes som Omega Ruby og Alfa Safir og et stort utvalg av Virtual Console-spill, 3DS kan bare være den ultimate Pokemon maskinen. Nå Bryteren er endelig å få en mainline Pokemon oppføring i form av Sverd og Skjold.

Utvilsomt, vil disse bli-serien fan-pleasers, men inntil da, de ferskeste ta på Pokemon formelen kommer i form av Solen og Månen.

Hvis du har vært ute av Pokemon verden for en stund, disse spillene vil være en velkommen overraskelse. En ny vri på turneringen formel, mye mer polsk og massevis av interessante Pokemon sammen med unike øyomgivelser.

Før du glemme alt om din 3DS du trenger for å gi øya Alola et besøk.

The Legend of Zelda: A Link Mellom Verdener.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ” er ansett som en av de beste spillene noensinne laget. Det er absolutt den beste 3D Zelda, men En Link til det Siste er fortsatt den beste 2D Zelda og uten tvil den øverste Zelda samlet.

Hvis du er en fan av En Lenke til det Siste, du skylder det til deg selv å spille En Kobling Mellom Verdener. Det er både en stor hyllest til SNES original og et fantastisk spill i sin egen rett. Det er også en av de få spillene til å gjøre riktig bruk av 3D-grafikk unike til 3DS, med dybdesyn å spille en del i noen dungeon oppgaver.

XenoBlade Chronicles 3D (Ny 3DS Bare)

Den Xo serien har noen virkelige perler i sin serie, med den opprinnelige Xenogears spill på PS1 fortsatt høyst verdig til å spille gjennom. Historier har en tendens til å være off-the-wall med interessante figurer og innovative kamp mekanikk.

XenoBlade Chronicles opprinnelig debuterte på Wii, men det er noe utviklerne klart å stappe denne enorme, åpne verden av RPG inn i en 3DS. Dette er en av de titlene som absolutt krever ekstra kraft av den “Nye” 3DS, men det er verdt det.

Luigi ‘ s Mansion-Dark Moon

Bryteren er å få en helt ny, svært etterlengtede Luigi ‘ s Mansion spill. Hvis du har en 3DS-men, du kan oppleve den unike ånd-busting gameplay akkurat nå med den utmerkede Mørke Månen.

Mario er dårlig utnyttet bror får stjerne i en veldig Halloween-aktuelle serien av spill som er langt tøffere enn de rare grafikk foreslår. Mørke Månen ser fantastisk ut på 3DS, og viser noen av de beste grafikk og lyseffekter på maskinen. En klar 3DS bøtte listen tittel.

Tappert Standard

Den 3DS er nifs mangler i kvalitet opprinnelige JRPGs, med moderne PS Vita tilsynelatende premie som er målet for alle som tur-basert godhet. Imidlertid Tappert Standard gjør argument for kvalitet over kvantitet.

Mens Bryter med quirky retro mat som Octopath Reisende, Tappert Standard bringer en nydelig art-stil, unike slaget mekanikk og episke historien til den lille 3D-skjerm.

Dragon Quest VIII: Journey Of The Cursed King

Mens Dragon Quest VIII var opprinnelig et PS3-tittel, 3DS-versjonen er uten tvil den beste versjonen av spillet. Det er sikkert langt bedre enn den versjonen vi fikk på mobile enheter, med sin mangel på stemmeskuespill, tvunget stående modus og dårlig bildefrekvens.

Den 3DS-versjonen, på den annen side, er perfekt ytelse, en fantastisk musikalsk score og bra stemmeskuespill. Det har også en fantastisk samling av interessante karakterer og et skarpt skrevet historien.

Dette er den rette spillet for å spille mens vi venter på Dragon Quest XI til å treffe Bryter senere i 2019.