7 3DS Spel Till Fånga Innan Den Växlar Lite Lanserar

0
244

Nintendo är lite av en konstig plats med sin nuvarande flaggskepp konsolen. Nintendo Byta smält sin konsol och handhållna konsol verksamhet till en, men den ursprungliga Växeln var tänkt att leva tillsammans med den enormt framgångsrika Nintendo 3DS.

Det är vettigt, eftersom även om Omkopplaren är den mest kraftfulla handhållna konsolen i världen, det är inte samma. Nu dock Byta Lite är på horisonten och det verkar som att den ärevördiga 3DS är äntligen få en sann efterföljare.

Växeln är Lite mindre, men ändå rymmer alla samma hästkrafter. För 3DS-användare som har hållits utanför på att köpa en Switch för att de inte har något intresse av TV-ansluten spelar detta mindre och billigare konsol signaler att det är dags att uppgradera nu.

Men innan du gör steg för att Växla generation, finns det några titlar som du verkligen bör ge en chans innan uppspänning att 3DS i en låda. Dessa är de perfekta spelen för att ge din 3DS en sista gång innan att Växla Lite anländer i mail.

Fire Emblem Awakening

Fire Emblem-serien är lika gammal som Nintendos konsol själva verksamheten. Catering till en mer hardcore SJRPG publiken, sin tuffa strategiska utmaning och enhet permadeath begränsad överklagande av spel. Laget som gjorde Fire Emblem Awakening tänkte att det var nog sista FE spel vem som helst skulle göra. Det visar sig att denna färska ta på FE formel som skapats smash-hit guld.

Sedan dess har vi sett tre nya mainline posterna i serien – Öden, Ekon och Tre Hus. Om du på något sätt missat att plocka upp en kopia av Uppvaknande, det är den perfekta introduktionen till den nya serien av spel. Du behöver en bra primer också, eftersom Tre Hus är att städa upp på Omkopplaren och det är ett måste med egen avdelning för att trösta.

I Uppvaknande, du spelar en minnesförlust taktiker som går upp med ett gäng kungliga barnen och många fler färgstarka karaktärer. Strävan att besegra en mörk dragon är en lång fylld med en enorm mängd saker att göra på vägen. Inte minst som är gifta bort dina trupper till varandra för att rasen överlägsen barn.

Din egen karaktär kan utöva kärlek, och det är den här dating sim-slash strategiska schack formel som slungades Uppvaknande till toppen. Dess efterträdare på 3DS, Öden, är utan tvekan mer innehållsrik och polerad, men Uppvaknande är speciell på ett sätt som Öden är det inte.

Pokemon Solen och Månen

Mellan bra remakes såsom Omega Ruby och Alpha Safir och ett stort urval av Virtual Console-spel, 3DS kan bara vara den ultimata Pokémon maskinen. Nu Växlar äntligen få en huvudlinje Pokemon inlägg i form av Svärd och Sköld.

Utan tvekan, dessa kommer att vara franchise-fan-vill behaga, men tills dess, de färskaste ta på Pokemon formel kommer i form av Solen och Månen.

Om du har varit ute i Pokemon världen för ett tag, dessa spel kommer att vara en välkommen överraskning. En ny ta på den turnering formel, mycket mer polska och massor av intressant Pokemon tillsammans med en unik ö.

Innan du glömma allt om din 3DS du behöver för att ge ön Alola ett besök.

The Legend of Zelda: En Länk Mellan Världar

The Legend of Zelda: Breath of the Wild är en allmänt anses vara en av de bästa spel som någonsin gjorts. Det är säkert den bästa 3D-Zelda, men En Länk till det Förflutna är fortfarande det bästa 2D-Zelda och utan tvekan den översta Zelda generellt.

Om du är ett fan av En Länk till det Förflutna, du är skyldig dig själv att spela En Länk Mellan Världar. Det är både en stor eloge till SNES-originalet och ett fantastiskt spel i sin egen rätt. Det är också ett av de få spel att göra korrekt användning av 3D-effekter som är unika för 3DS, med djup uppfattningen spelar en roll i vissa dungeon pussel.

XenoBlade Chronicles 3D (Nya 3DS Bara)

Den Xeno-serien har några riktiga pärlor i sin serie, med den ursprungliga Xenogears spel på PS1 fortfarande i allra högsta grad värd ett spel. Historier tenderar att vara off-the-wall med intressanta karaktärer och innovativa slaget mekanik.

XenoBlade Chronicles ursprungligen debuterade på Wii, men på något sätt har utvecklarna lyckats stoppa den här gigantiska, open-world RPG till en 3DS. Detta är en av de få titlar som absolut kräver den extra kraften i den “Nya” 3DS, men det är värt det.

Luigi ‘ s Mansion Dark Moon

Växeln är att få en helt ny, mycket väntat Luigi ‘ s Mansion spel. Om du har en 3DS men du kan uppleva den unika spöke busting gameplay just nu med utmärkta Mörka Månen.

Mario är fattiga misshandlade brother blir till stjärna i ett mycket Halloween-lämpliga serie av spel som är tuffare än de cutesy grafiken visar. Mörka Månen ser fantastiskt ut på 3DS och visar några av de bästa grafik och belysning effekter på maskinen. En bestämd 3DS bucket list titel.

Modigt Standard

3DS är konstigt bristande kvalitet ursprungliga JRPGs, med modern PS Vita till synes premium mål för alla att tur-baserade godhet. Dock Tappert Standard gör argumentet för kvalitet över kvantitet.

Medan övergången erbjuder udda retro rätter såsom Octopath Resenär, Modigt Standard ger en vacker art-stil, unika slaget mekanik och upplev en episk berättelse till den lilla 3D-skärm.

Dragon Quest VIII: Journey Of The Cursed King

Medan Dragon Quest VIII var ursprungligen en PS3-titel, 3DS-versionen är utan tvekan den bästa versionen av spelet. Det är förvisso långt mycket bättre än den version som vi fick på mobila enheter, med dess brist på röst agerar, tvingas stående läge och dålig bildtakt.

3DS-versionen, å andra sidan, har perfekta resultatet, en underbar musikalisk betyg och bra röstskådespeleri. Det har också en fantastisk rollista av intressanta karaktärer och ett skarpt skrivna historien.

Detta är rätt spel att spela medan vi väntar Dragon Quest XI att slå Byta senare i år 2019.