4 Time Management Verktøy Som Vil Spare Forstanden

0
130

Tid er en av de merkeligste ting i verden. Vi er alle bare har en begrenset mengde av det og ingen av oss vet hvor mye vi har totalt. Som logisk betyr at du trenger å sikre at du får mest mulig ut av tiden du har over din levetid.

Personer som kan være med å effektivt administrere deres tid har nok av det venstre over til å gjøre de tingene som virkelig betyr noe. Ting som å tilbringe tid med familie, gå på ferie og får nok søvn.

De fleste av oss er ikke gode på å håndtere tiden om. Så at det ville hjelpe å ha et verktøy for enkel og effektiv håndtering av så stor klokke som holder teller ned sekundene. Den gode nyheten er at det er massevis av verktøy som lover å ta angst og smerte ut av å håndtere tidsplanen din.

Trello (Grunnleggende Plan Gratis)

Trello er et utrolig populært verktøy for å håndtere alle slags prosesser. Det er fleksibelt nok til å brukes til alt fra å lede et selskap prosjekt for å organisere den romanen du har skrevet de siste ti årene. Den bruker et system av kort og lister for å representere uansett hva du liker.

Kortene selv er veldig fleksibel. Du kan merke dem med egendefinerte etiketter, til å tilordne spesifikke folk til å bli varslet om eventuelle endringer i dem og legge bestemte frister, sjekklister og påminnelser. Trello er utrolig enkle å bruke, men samtidig har utrolig dyp og raffinement.

Den gratis versjonen av programvaren som er nok for de fleste mennesker også, og det blir virkelig nyttig hvis du interface med det gjennom telefon eller nettbrett-app. Det er vanskelig å forestille seg en oppgave eller et prosjekt du kunne ikke klarer å bruke Trello.

Toggl (Grunnleggende Plan Gratis)

Den viktigste delen av tid ledelse er tid for sporing. Hvis du kan måle og kvantifisere nøyaktig hvordan du tilbringe din tid, så det blir lett å finpusse ting slik at du kan finne tid til alt. Ja, selv tid til å slappe av og ha det gøy!

Toggl er utformet for å hjelpe deg å gjøre akkurat dette. Du kan spore dine aktiviteter ved bare å stoppe og starte en tidtaker. Hvis det høres ut som noe du vil også glemme, de har tenkt på det også. Programvaren har noen smart auto-oppdagelse som vet når du glemmer å stoppe en timer-eller når du begynner å jobbe, men glem å aktivere den.

Toggl er også integrert med mer enn 100 populære programmer. Som i utgangspunktet betyr at du vil få en Toggl knappen inne i appen, med automatisk categorizations av hva du bruker. Du trenger ikke å spore din tid live heller. Du kan legge inn alt manuelt også, og fortsatt dra nytte av den analytiske funksjoner.

For å sette kirsebær på toppen av denne klokke-formet kake, Toggl lar deg koble til en fakturerbar verdi til dine oppgaver. Så hvis du arbeider med time du kan gi kunder nøyaktige bevis på arbeidet ditt.

ToDoist

OK, du har betalt regninger, gikk hunden, skrevet som rapport og legges lille Billy ‘ s favoritt frokostblanding til handlelisten. Henge på. Der er Billy?! Vel, han går hjem gjennom den dårlige delen av byen fordi du har glemt å hente ham fra fotball praksis.

Vi har alle mange hester å ri hver dag og noen ganger kan du slippe ett. Det er bare menneskelig. Så hvorfor ikke få noe ikke-menneskelig hjelp?

Det er nettopp fokuset på Todoist. Det er en time management verktøy utviklet for å sikre at du kan finne nok tid til å få alt gjort. Så Billy trenger ikke å avverge skumle folk i lang overcoats.

Ikke undervurder krefter av en sjekkliste. Selv top-nivå fagfolk bruke dem til å forbedre ytelse og nøyaktighet. Nå kan du sørge for at du gjør alle de tingene du har planlagt å gjøre, i riktig rekkefølge og til rett tid. Hvis det ikke blir du begeistret, du bør sjekke pulsen.

RescueTime

RescueTime fremmer seg selv som en måte å oppnå en bedre balanse mellom jobb og fritid. Basert på funksjoner på tilbudet, det kan du bare la deg å oppnå dette.

Den viktigste funksjonen av programvaren, er å måle hvordan du bruker tiden din hver dag. Dette gir deg mulighet til å finne ut hvor du er å kaste bort tid eller hvor kan du få litt ekstra tid ved å flytte rundt på ting.

Det er ikke bare en passiv tid sporing verktøyet heller. Du kan aktivt sette seg mål og programmet vil hjelpe deg å oppnå dem. Hvis du ønsker å begrense hvor mye tid du bruker på sosiale medier hver dag, kan du ha RescueTime advare deg når du har nådd ditt valgte grensen.

Gratis “Lite” – versjonen av tjenesten kan du gjøre det viktigste core grunnleggende. Du kan gjøre pc-baserte tid sporing, sette deg mål og få ukentlige og kvartalsvise rapporter. Hvis du velger betalt premium plan, kan du også spore tid borte fra datamaskinen, kan du blokkere bestemte nettsteder for å hjelpe deg å fokusere og sette opp ulike varsler for å hjelpe deg vite når du har nådd ditt mål.

Hvis du ikke er sikker på at disse førsteklasses funksjonene er verdt det, gjør de tilbyr et 14-dagers prøveversjon, men for de fleste mennesker den gratis versjonen vil gi alle tid-ledelse innsikt du trenger.

For Hvem Klokkene Bompenger

Få et håndtak på alle de tingene du trenger for å få gjort med sine tidsfrister krever altfor mye frivolumet enn det som kan umulig være sunt. Bare tenk på den hvite kaninen fra Alice i Eventyrland, som henger ut med Mad Hatter. Hvis han hadde bare brukt en anstendig tid ledelse app, ingen ville ha behov for å miste hodet.

Så ta deg tid til å ta litt tid på grunn av din tid. Det er den beste gaven noen kan gi til seg selv.