Hoe Maak je van Je Familie houdt van Je Smarthome

0
51
Monkey Business Images/Shutterstock

Je zou denken dat een smarthome klinkt geweldig. Maar hoe zit het met uw familie? Ze zullen moeten leven met de gadgets ook. En het is veel makkelijker om een smarthome als iedereen die houdt van de tech zo veel als jij.

Taal van Uw Gezin Gevoelens

Als u nog geen smarthome nog, of als u, maar u overweegt het toevoegen van meer tech, moet je beginnen door in te checken met je familie. Je zou gung-ho, maar als je familie is op zijn hoede of geïntimideerd, overweeg dan het pauzeren van uw plannen en uit te zoeken waarom. Ze kunnen legitieme bezorgdheid die u nog niet gezien en wilt adres. Vergeet niet, als u wilt dat uw familie om uw smarthome plannen serieus, je moet nemen hun zorgen even serieus en werken ze op te pakken.

Terwijl je je familie in het oor, is het tijd om te beginnen te praten over wat voor soort smarthome apparaten die u overweegt toe te voegen aan het huis. Leg uit wat de verschillende gadgets zijn, wat ze doen en wat de mogelijke voordelen zijn. Schatting van hun belang in elk apparaat om u te helpen beslissen waar te beginnen.

En vergeet niet, de beste voordelen zijn niet altijd de meest voor de hand liggende, dus lopen via hen. Slimme bollen klinkt misschien niet zo interessant, totdat u wijzen op de “wat” ze kunnen dan gemakkelijk aan-en uit controle.

Dit maakt het verschil. Hier op How-To Geek, een van ons ervan overtuigd dat een familie lid liefde smarthome tech door hen te laten zien dat een slimme lamp in de badkamer kan automatisch overschakelen naar 15% helderheid en een rode kleur in de nacht. Het idee van niet verblind wordt laat in de nacht moeten aantrekkelijk zijn voor bijna iedereen.

Ook ik ervan overtuigd dat mijn moeder-in-wet op de voordelen van smarthome gadgets door het toevoegen van een smart vergrendelen voordat een ander apparaat. Het slimme slot konden we geven haar een eenvoudige code om te onthouden (wat haar gelukkig maakte), maar we kunnen houden, of zelfs te blokkeren (dat maakte ons blij). Het is makkelijker aan te trekken van een digitale code dan die van een fysieke sleutel. Belangrijker nog, het begon het proces van normalisatie van een huis aangedreven door smart gadgets.

Als een bepaalde smarthome belofte wekt een lid van de familie, die toevoegen aan de lijst van gadgets te voeren eerst.

Start Met Onopvallende Apparaten

Gewoon omdat je het kunt installeren alles wat je hier ziet, betekent niet dat je moet meteen.

Wij denken dat video deurbellen zijn een van de beste smarthome apparaten kun je het zelf, en we hebben het uitvoerig gehad over de verschillende Wi-Fi-camera ‘ s kunt u strooi er door het hele huis. Maar omdat een smarthome gadget is geweldig, betekent dit niet noodzakelijkerwijs het is het eerste wat u moet installeren. Camera ‘ s kunnen worden offputting om te zeggen het minst, zoals de aanwezigheid van sensoren en andere tools voor de automatisering.

Uw doel is om te verlichten uw familie in de smarthome, dus moet je beginnen met apparaten die ze kiest om het gebruik van en de controle. Slimme sloten, slimme stekkers, slimme lichten, en een goed geplaatste stem assistent zijn een uitstekende plek om te beginnen.

Terwijl de voice-assistenten zijn altijd luisteren, kunt u voorkomen dat sommige van de “griezelige factor” door te beginnen met een Echo of Google Startpagina en plaatsen het in een gedeelde kamer, zoals de woonkamer. Vermijd plaatsen die het gevoel hebben dat privé-als slaapkamers. Hoewel de voice-assistenten zijn een beetje meer van hinderlijk, ze zijn van essentieel belang om uw smarthome toegankelijk, dus raden we u toch aan hen.

GERELATEERD: Waarom Video Deurbellen Zijn de Beste Smarthome Gadget

Het Eenvoudig te Gebruiken

Het laatste wat je wilt doen is vertel uw familie te installeren 14 smarthome apps.

Smarthomes werken het beste als ze voor iedereen gemakkelijk te gebruiken, familie inbegrepen. Helaas, zonder planning, kunnen ze snel worden ingewikkeld en frustrerend. Zelfs als u alleen de smart-lampen, als het moeilijk is om te onthouden wat de app te gebruiken of wat de opdracht op te zeggen, niemand zal gebruiken.

In die mate, zo veel mogelijk, je moet proberen om uw smarthome voor één app control. Door het uitvoeren van de commando ‘ s door een app te installeren kunt u gewoon die app op uw familie telefoons, en ze hoeft niet te raden wat te gebruiken.

Gesproken opdrachten, via Alexa, Google of Assistent, zijn ongelooflijk nuttig als ze voorkomen de noodzaak voor het gebruik van een app op alle. Dat is vooral handig voor uw jongere familieleden die niet over een smartphone of tablet.

Maar eerder dan hen te vragen om te onthouden wat te noemen voor de verlichting in een bepaalde ruimte, zorg ervoor dat de naam en groep van uw apparaten voor een gemakkelijke controle van de stem. Met groepen, uw familie kan het zelfs helemaal niet nodig om namen te onthouden, in ten minste een aantal kamers zullen ze in staat zijn om te zeggen “doe de lichten uit,” en dat zal werken.

Bezuinigen op wat ze hebben te onthouden, en je familie is meer waarschijnlijk om het gebruik van uw smarthome gadgets.

Ze leren Hoe Ze te Gebruiken

Nu dat u het harde werk van het overtuigen van uw familie en het vervaardigen van een eenvoudig te gebruiken smarthome voltooid, is het tijd voor de laatste stap: het onderwijs van uw gezin het gebruik van de smarthome.

Nogmaals, overweeg dan het starten in een eenpersoonskamer en het tonen van de functies. Te beginnen met de eenvoudigste aspecten, zoals het uitschakelen van de lichten door de stem. Nieuwe concepten in te voeren langzaam om te voorkomen dat overweldigende met te veel informatie.

En overweeg het maken van “cheat sheet” posters en hangen ze in elke kamer, die smarthome apparaten. Een paar lijst met spraakopdrachten kunnen ze nuttig vindt. Heb je een familielid die over de vloer komen die erop staat te koken? Toon hen hoe timers werken aan uw stem assistent, en na een bordje met de timer commando ‘ s. Het is de bedoeling om met behulp van de smarthome tech normaal lijken.

Het versterken van de lessen met behulp van de smarthome in uw dag-tot-dag-activiteiten. Hoe meer je familie ziet u controle van de home by voice of app, hoe meer ze zich gaat herinneren dat een mogelijkheid is.

Houd Uw Familie Blij

Na alles is up and running, houden een oog voor wat niet werkt. Als je familie niet altijd communiceren met een smarthome gadget, te onderzoeken waarom. Probeer om te bepalen of ze het niet begrijpen van het apparaat, of als ze niet bevalt. Opleiden waar nodig is, maar als een familie lid begrijpt de ins en outs van een smarthome functie en nog niet gebruikt, streven naar het begrijpen van het waarom. U kan nodig zijn om te heroverwegen van de uitvoering om uw smarthome meer nuttig zijn om met uw gezin.

Het vervaardigen van een smarthome dat de hele familie van houdt, veel werk, maar uiteindelijk is het die familie aanvaarding factor die bepaalt of uw smarthome zal duren. Zonder dat, kan je jezelf niet in staat om te rechtvaardigen dat de extra kosten van smarthome controls die u gebruikt.

LEES VERDER

  • “Het Inschakelen van Google Chrome Nieuwe Extensies Menu
  • “Hoe om te Stoppen met Spammers tegen Aanvallen Van Je Google Agenda
  • “Hoe zet Je Samsung Galaxy Note 10 of 10 Plus
  • “Hoe om te Schakelen van een Windows PC naar een Mac
  • “Wil om te Overleven Ransomware? Hier is Hoe om Uw PC te Beschermen