8 Dingen om te Doen in de Zomer Voor het College

0
46
antoniodiaz/Shutterstock

Je bent afgestudeerd middelbare school, is geaccepteerd voor het college, en misschien zelfs in geslaagd om te passen in een beetje leuk en een beetje geld deze zomer. Met de start van het schooljaar om de hoek, nu is het tijd om knock-out wat voorbereidingswerk.

De zomer voor het college is een belangrijke tijd. In aanvulling om te hangen met uw vrienden en familie, moet u een aantal praktische taken uit de weg voordat u hoofd af aan de school.

Hier zijn acht dingen die iedereen moet doen, de zomer voor het college.

Ruim Je Kast Op

Als de herfst nadert, zult u verpakken van uw kleding in koffers (of vuilniszakken) te nemen naar college. Voordat u pack, ruim je kast op om items te verwijderen die niet meer past. Doneren aan een lokale Goodwill of onderdak.

De verpakking is eenvoudiger als u op zoek bent naar een schoon en georganiseerd kast. Een georganiseerde kast maken het ook makkelijk om te zien wat voor kleding je moet kopen voordat je hoofd uit.

Vriend Uw Huisgenoot

U hoeft niet te worden beste vrienden met uw huisgenoot de zomer voor het college (of zelfs als je eenmaal op de universiteit). Friending uw huisgenoot op sociale media, echter, kan helpen om de overgang in het leven samen.

Zodra je vrienden, schieten een paar berichten over en weer om elkaar te leren kennen een beetje. U kunt stemmen op wie brengt wat voor de slaapzaal, evenals het starten van belangrijke gesprekken over levensstijl en verwachtingen.

Poetsen Van Uw Cv

RELATEDHow het Schrijven van Je Eerste Cv

Zelfs als u niet van plan om te solliciteren voor een baan of stage rechts als je naar college, met uw cv gepolijst en klaar om te gaan kan geen kwaad in het geval dat u een kans dat u geïnteresseerd bent. Op zijn minst, het polijsten van uw cv zal je leren een noodzakelijke vaardigheid die je zult gebruiken keer op keer.

Ga naar de Dokter

Sommige hogescholen en universiteiten vereisen dat u een arts te bezoeken om bepaalde vaccinaties voor u aankomt op de campus. Zelfs als uw college niet, je moet nog steeds een afspraak maken om naar de dokter en krijg je uitgecheckt. Zorg ervoor dat u uw foto ‘ s, alsmede vul op alle recepten die u nodig hebt voor het komende semester.

Shop voor de Slaapzaal Essentials

Je hebt een heleboel dingen om te gaan studeren, alles van een wasmand naar een computer. Winkelen voor je studentenkamer essentials vermoeiend kan zijn. Het gemak van het proces en ervoor zorgen dat u niets vergeet, uw boodschappen doet in fasen.

Een overzicht maken van wat je nodig hebt: voor de klas, voor je studentenkamer, voor het werk, etc. Zodra u hebt gemaakt je aankopen, houden ze georganiseerd in een bepaald gedeelte van uw huis, zodat u kunt pack ze efficiënt wanneer u bent klaar om te gaan.

Inschrijven voor de Lessen (behalve de Schoolboeken voor Later, Al)

Vele hogescholen en universiteiten kunt u zich aanmelden voor de klassen voordat je op de campus. De eerder u zich inschrijft, hoe groter de kans dat je in alle klassen u wilt.

De meeste scholen hebben een ‘add and drop” periode tijdens de eerste paar weken van de klasse. Tijdens deze weken kunt u het toevoegen en verwijderen van klassen aan uw schema. Het is een soort shoppen: U kunt deelnemen aan de lessen en kijk of je ze wilt. Als je dat doet, houd ze op uw polisblad. Als u niet (en je hoeft niet te neem in die klas om te voldoen aan een eis), kunt u altijd neer uit je cursus te laden.

Door het toevoegen en verwijderen van periode, u kunt zich aanmelden voor de klassen vroeg, maar het bedrijf af aan het kopen van je studieboeken totdat je hebt gestold uw plannen is een goed idee.

Stel Uw Bankrekening

Als je gebruik maakt van een lokale bankrekening (of hebben gewerkt zonder een bankrekening), moet u een nieuwe account instellen in de stad of gemeente waar uw college is. In veel plaatsen kunt u een bankrekening openen met zo weinig als $25. Er kan een vertraging in tussen het moment dat u het openen van uw account en wanneer u het ontvangen van de benodigde materialen, zoals je creditcard-of kasboek. Zorg ervoor dat u actie onderneemt met veel tijd om toegang te krijgen tot uw geld als je het nodig hebt.

Doe Wat Onderzoek op Je Nieuwe Huis

Voordat je hoofd naar college, wat onderzoek doen, zowel op de school zelf en het dorp of de stad in. Maak een lijst van dingen die je wilt proberen en bezienswaardigheden die u wilt zien. Dit onderzoek zal u helpen zich meer vertrouwd met de nieuwe omgeving en kunnen gemakkelijk gevoelens van heimwee als u beginnen aan dit avontuur.

Deze taken zal je bezig te houden (winkelen, vooral), maar zorg ervoor dat u laat de tijd voor leuk in de zomer voor het college, ook. De herinneringen die je met je middelbare school vrienden en familie kunnen een leven lang meegaan.