16 Smarthome Produkter som Du Kan Installera i 10 Minuter eller Mindre

0
73
NicoElNino/Shutterstock

Vissa smarthomes enheter är tidskrävande att installera. Men om du väljer rätt prylar kan du ha en smarthome upp på ingen tid alls. Här är smarthome-enheter som du kan installera i tio minuter eller mindre.

En av de vanligaste orsakerna till att undvika att ställa upp smarthome är rädslan för svårigheten. Konceptet av att arbeta med elektriska ledningar eller komplexa installationer kan vara skrämmande. Så denna lista är vi sticker som inte kräver ledningar eller ta något ifrån varandra. Andra än att skapa ett konto (som du kanske redan har), du bör vara igång i tio minuter eller mindre.

Smart-Lampor Är Enklast att Installera

Du kan inte begära ett enklare att installera enheten än en smart lampa. Har du någonsin installerat en vanlig glödlampa? Tja, du är redan det mesta av det. Skruva i glödlampan, och sedan använda glödlampa app för att koppla ihop den med din smarthome. Wi-Fi-lampor är enklast att installera, men några lökar kräver ihopkoppling med en hub som bara är ett halvt steg svårare.

 • Wyze Lampor: Wyze gör de billigaste smarta lampor du kommer att hitta. Överraskande, att de inte kommer på bekostnad av kvalitet. Vi tror Wyze lampor är nästan perfekt, så länge du inte behöver färg alternativ.
 • LIFX-Lampor: Om du föredrar en Wi-Fi-anslutning eller din smarta lampor men vill ha färg, ta då en titt på LIFX. Medan dyrare än Wyze, LIFX-lampor erbjuder ett utbud av färger och överlägsen ljusstyrka.
 • Philips Hue-Glödlampor: Om du vill ha en premium smart lampa alternativ och föredrar lokala kontroller som ges av ett nav, Philips Hue är ett bra alternativ. Medan dyrare än andra alternativ up front, Philips Hue-glödlampor ser bra ut och erbjuder robust scenen stöd.

Smart Pluggar Är Nästan lika Enkel att Installera som Lökar

Amazon, Sonoff, iClever

När det gäller lätt att installera, smarta pluggar andra smarta lampor (och även då endast med ett hår). Att installera en smart plugg, du helt enkelt in den i ett vägguttag och anslut en apparat, som en lampa, in i det. Sedan, som en smart lampa, öppna lämplig app och koppla ihop den kontakt. Kommer du att ställa upp i någon tid.

 • iClever Smarta Pluggar: Dessa är bland de billigaste smarta pluggar runt, men de kan vara lite knepigt att ställa upp. Men när du väl komma förbi att de fungerar lika bra som alla andra smarta pluggar för ibland halva priset.
 • Amazon Smart Kontakt: Om du använder Alexa, Amazon Smart Plug är det enklaste kontakt för att ställa upp. Det ger vanliga på/av och schemaläggning funktioner som du hittar i andra smarta pluggar, men inte mycket mer. Men om du inte äger ett Eko så ska du leta efter en annan kontakt.
 • Sonoff S31: Om du letar efter en smart kontakt med fler funktioner än den genomsnittliga smart plug, det här är något för dig. Det är kompatibel med både Amazon och Google, har inbyggt stöd för schemaläggning, och skärmar energi användning. Andra smarta pluggar inte har energi användning rapporter. Du kommer att spendera mer än du skulle på andra pluggar, men du får något för det.

Voice Assistant-Högtalarna Är Lätta Hjärtat av Din Smarthome

Amazon, Sonos, Google

Voice Assistant-högtalare är hjärtat av smarthome, och kan även erbjuda den enda app som du bör använda för att styra din smarthome. Lyckligtvis, att inrätta en röst assistent högtalare som Eko eller Googles hemsida är otroligt lätt. Anslut ena, öppna en app, följ sedan instruktionerna. Ännu bättre, när du har en uppsättning upp, vissa av dina inställningar kommer att överföra till nya högtalare som du kan lägga till mer.

 • Amazon Echo: Amazon erbjuder ett utbud av Eko-högtalare, allt från små Prickar till Echo Plus. Echo Prickar är billiga och perfekta för att lägga till ett Echo till varje rum. I den andra änden, Ekot Plus låter bättre än Prick och har ett ZigBee radio för ihopkoppling av smarta hem-enheter.
 • Google Hem: Släpps som svar på Amazon ‘ s Echo, Google-Hem-enheter har kommit en lång väg. Om du planerar att lägga till smart dörrklockor eller kameror, Googles smarta högtalare integrera bättre med Boet produkter än andra smarta högtalare. Medan Amazon erbjuder fortfarande mer hårdvara val, Google ‘ s Home alternativ allt från Mini till ett billigt alternativ till Max för att fylla ljud.
 • Sonos: Om du vill ha den absolut bästa ljud och pengar är inget objekt, då du kommer att vara hårt pressade att slå Sonos-högtalare. Om Sonos är den i särklass dyraste alternativet, som en extra kostnad levereras med bättre kontroller, premium sound, hela hem ljud-och enda-app källa kontroll över din musik. Vissa Sonos-högtalare kan fungera som en Google-Hem eller Alexa enheten medan andra kan kontrolleras av Google och Alexa. IKEA nyligen släppt SONOS högtalare som är billigare också, om än utan en röst assistent.

Lägg till WI-Fi-Kameror för att Snabbt Säkerhet

Blinka, Google, Wyze

Medan video dörrklockor och smarta lås göra för utmärkt säkerhet, de kräver ansträngning för att installera. Wi-Fi-kameror, å andra sidan, ge en god säkerhet och är mycket lättare att installera. Brukar du behöver bara koppla in dem och koppla ihop till en app. För lokal inspelning, kommer du att ta ett extra steg för att lägga till ett microSD-kort.

 • Wyze Cam: Att Wyze hamnade på denna lista två gånger visar hur bra deras produkter är. Vi gillar både Wyze Cam och Wyze Cam Pan. Med tanke på hur lite du kommer att spendera den, får du en förvånande mängd av kvalitet. Du kan välja att spela in lokalt endast är en bra bonus.
 • Blinka XT2 Kameran: De stora downsize Wyze Kammar är att de är inomhus endast kameror. Blink XT2, å andra sidan, fungerar inomhus eller utomhus. Med ett två-års batteritid och enkel installation, kan du utrusta ditt hus för säkerhet ganska snabbt med att Blinka.
 • Google Boet Cam: Finns i både inomhus-och utomhus alternativ, Google ‘ s Nest kameror är samtidigt bland de smartaste och mest kostsamma alternativ. Med ett Bo Medveten om abonnemang, kommer du att få folk erkännande, rörelsedetektor, och mer. Men utan att Boet Medveten prenumeration, kameran kommer inte att göra mycket utöver att visa direktsänd video.

Bara för att något är lätt att installera, betyder inte att det inte kan göra en hel del på vägen. Du kanske vill titta på att sätta upp Alexa eller Google rutiner och gruppera dina enheter för bättre röst kontroller. Men med dessa prylar, kommer du att vara på god väg att skapa din smarthome, och du kan hitta dig själv att gå vidare till mer komplicerade installationer i framtiden.

Och det kan vara bra att rulla ut din smarthome i etapper. Överväga att starta i ett rum som vardagsrummet, för att sedan så småningom flytta till ditt kök och sovrum. Som kommer att sprida ut kostnaderna och den tid som investeras. Du kan finna det lättare att spendera tio minuter här och där för att sätta upp en anordning eller två än att försöka få allt gjort på en gång.