16 Smarthome Producten die U Kunt Installeren in 10 Minuten of Minder

0
117
NicoElNino/Shutterstock

Sommige smarthomes apparaten zijn tijdrovend te installeren. Maar als u kiest voor de juiste gadgets, kunt u een smarthome in een mum van tijd op alle. Hier zijn smarthome apparaten die u kunt installeren in tien minuten of minder.

Een van de meest voorkomende redenen om te voorkomen dat het opzetten van smarthome is de angst van de moeilijkheid betrokken. Het concept van het werken met de elektrische bedrading of complexe installaties kan intimiderend zijn. Dus deze lijst zijn we steken dat niet nodig de bedrading of het nemen van iets van elkaar. Anders dan het aanmaken van een account (die je misschien al hebt), moet u in tien minuten of minder.

Slimme Bollen Zijn het Makkelijkst te Installeren

Je kunt niet vragen voor een eenvoudiger te installeren apparaat dan een slimme lamp. Heb je wel eens een standaard gloeilamp? Goed, je bent al de meeste van de weg. Schroef de gloeilamp, en gebruik vervolgens de lamp is de app te koppelen aan uw smarthome. Wi-Fi-lampen zijn het makkelijkst te installeren, maar sommige bollen moeten worden gekoppeld met een hub die slechts een halve stap harder.

 • Wyze Lampen: Wyze maakt de goedkoopste smart lampen die u zult vinden. Verrassend, die niet ten koste gaan van de kwaliteit. We denken Wyze lampen zijn bijna perfect, zo lang als je niet hoeft kleur opties.
 • LIFX-Lampen: Als u liever een Wi-Fi verbinding of je slim gloeilampen maar wilt kleuren, neem dan een kijkje bij LIFX. Hoewel duurder dan Wyze, LIFX-lampen bieden een scala van kleuren en een superieure helderheid.
 • Met de Philips Hue-Lampen: Als u wilt dat een premium smart-lamp optie en de voorkeur voor lokale bediening geboden door een hub, Philips Hue is een geweldige optie. Hoewel duurder dan andere opties aan de voorkant, met de Philips Hue-lampen zien er geweldig uit en bieden een robuuste scène ondersteuning.

Slimme Stekkers Zijn Bijna net zo Eenvoudig te Installeren als Bollen

Amazon, Sonoff, iClever

Als het gaat om een eenvoudig te installeren, slimme stekkers zijn tweede smart-lampen (en dan nog alleen door een haar). Voor het installeren van een slimme plug, je steekt gewoon de stekker in een stopcontact en de stekker van een apparaat, zoals een lamp, in het. Dan, als een slimme lamp, opent u de bijbehorende app en koppel de stekker. U zal worden ingesteld in een mum van tijd.

 • iClever Slimme Stekkers: Deze zijn onder goedkoopste slimme stekkers in het rond, maar ze kan een beetje lastig in te stellen. Maar als je eenmaal voorbij dat ze zo goed werkt als alle andere slimme stekkers voor soms de helft van de prijs.
 • Amazon Smart Plug: Als u gebruik Alexa, de Amazone Smart Plug is de makkelijkste plug in te stellen. Het biedt de gebruikelijke in-en uitschakelen en het plannen van functies die u zult vinden in andere slimme stekkers, maar niet veel meer. Maar als u niet in het bezit van een Echo dan moet je kijken voor een andere stekker.
 • Sonoff S31: Als u op zoek bent naar een smart plug met meer functies dan de gemiddelde smart plug, dit is de voor u. Het is compatibel met zowel Amazon en Google, heeft een ingebouwde plannen ondersteunen en monitoren van het energieverbruik. Andere slimme stekkers niet zijn voorzien van het energie gebruik van rapporten. U zult meer uitgeven dan je zou op andere pluggen, maar je krijgt er wel iets voor.

Stem Assistent-Luidsprekers Zijn Makkelijk Hart van Uw Smarthome

Amazon, Sonos, Google

Stem Assistent luidsprekers vormen het hart van de smarthome, en kan zelfs zorgen voor de één app die je moet gebruiken om te controleren uw smarthome. Gelukkig, het opzetten van een voice-assistent luidspreker, zoals Echo of Google Startpagina is ongelooflijk eenvoudig. Plug in, open een app, volg de aanwijzingen. Beter nog, zodra je er een hebt ingesteld, worden sommige van uw instellingen overzetten naar een nieuwe luidsprekers als u meer toevoegen.

 • Amazon Echo: Amazon biedt een verscheidenheid van Echo luidsprekers, variërend van de kleine Puntjes op de Echo Plus. Echo Punten zijn goedkoop en perfect voor het toevoegen van een Echo naar elke kamer in huis. Aan de andere kant, de Echo Plus klinkt beter dan de Punt en heeft een ZigBee radio voor het koppelen van smart home apparaten.
 • Google Home: Uitgebracht als een antwoord op Amazon ‘ s Echo, Google Startpagina apparaten hebben een lange weg afgelegd. Als u van plan bent om toe te voegen smart deurbellen of camera ‘s, Google’ s smart luidsprekers beter integreren met de beste producten dan andere smart luidsprekers. Terwijl Amazon biedt nog meer hardware selectie, Google ‘ s Home opties bereik van de Mini voor een goedkope optie om voor de Max een kamer te vullen audio.
 • Sonos: Als u wilt dat de absolute beste geluid en geld is geen object, dan zal je moeilijk worden ingedrukt te verslaan Sonos-speakers. Hoewel Sonos is veruit de duurste optie, die extra kosten geleverd met een betere controles, hoogwaardige geluid door het hele huis audio-en single-app bron controle over uw muziek diensten. Sommige Sonos-speakers kan fungeren als een Google Startpagina of Alexa apparaat, terwijl anderen kan worden gecontroleerd door Google en Alexa. IKEA onlangs de SONOS-speakers die zijn minder duur en, zij het zonder stem-assistent.

Het toevoegen van WI-Fi-Camera ‘ s voor een Snelle Beveiliging

Blink, Google, Wyze

Terwijl u video ‘ s bellentableau en slimme sloten zorgen voor een uitstekende beveiliging, ze hebben moeite om te installeren. Wi-Fi-camera ‘ s, aan de andere kant, zorgen voor een goede beveiliging en zijn veel gemakkelijker te installeren. Meestal zult u gewoon moeten sluit ze en paar naar een app. Voor lokale opname, neem je een extra stap van het toevoegen van een microSD-kaart.

 • Wyze Cam: Die Wyze eindigde op deze lijst twee keer laat zien hoe goed hun producten zijn. We willen zowel de Wyze Cam en de Wyze Cam Pan. Gezien het feit hoe weinig je besteedt, krijg je een verrassende hoeveelheid van de kwaliteit. Dat je kunt kiezen om het record alleen lokaal is een goede bonus.
 • Blink XT2 Camera: Het grote krimpen aan Wyze Cams is dat ze zijn alleen indoor camera ‘ s. Het Knipperen XT2, aan de andere kant, werkt binnen of buiten. Met een twee-jaar levensduur van de batterij en eenvoudig in te stellen, kunt u de outfit van uw huis voor de beveiliging vrij snel met Knipperen.
 • Google Nest Cam: Beschikbaar in zowel binnen-en buitenzwembaden, Google ‘s Nest camera’ s zijn gelijktijdig onder het slimste en meest dure opties. Met een Nest Bewust abonnement, u zult krijgen van mensen opname, bewegingsdetectie, en meer. Maar zonder het Nest Bewust abonnement, de camera niet veel verder dan show live video.

Omdat het iets is gemakkelijk te installeren, betekent niet dat het niet veel doen op de weg. Wilt u misschien om te kijken naar het opzetten van Alexa, Google of routines en het groeperen van uw apparatuur voor een betere voice controls. Maar met deze gadgets, zult u goed op weg om het maken van uw smarthome, en kan je jezelf verplaatsen naar meer ingewikkelde installaties in de toekomst.

En het kan nuttig zijn om de uitrol van uw smarthome in fasen. Overwegen om te beginnen in een kamer, zoals de woonkamer, dan uiteindelijk het verplaatsen van uw keuken en slaapkamers. Dat zal spreiden de kosten en geïnvesteerde tijd. Je vindt het misschien eenvoudiger om te besteden tien minuten hier en daar het opzetten van een apparaat of twee, dan te proberen om alles klaar te krijgen in een keer.