Hvordan Å Bli En Ekspert På Å Bruke Google Alerts

0
121

Google Alerts er en av de mest kraftfulle verktøy på Internett, og det er helt gratis. Det er en av de for-godt-å-være-sant ting som faktisk er sant. Hvis du ønsker å holde fingeren på pulsen av en gitt bransje – eller hvis du er en small business eier som ønsker å se for omtale av selskapets online – Google Alerts er en av de enkleste måter å gjøre det på.

For å få mest mulig ut av Google Alerts, du trenger å vite nøyaktig hvorfor du bruker verktøyet. Å registrere seg for varsler for ingen spesiell grunn kan overbelaste du – bokstavelig talt. Google sender ut varsler en gang en dag, en gang i uken, eller “som de skjer”. Å velge det siste alternativet kan resultere i dusinvis av e-post per dag, spesielt hvis det emnet du er interessert i er trending og mange utsalgssteder som dekker det.

Denne artikkelen vil lære deg alt du trenger å vite for å bli en Google-Varsler ekspert – og til å motta bare hva du ønsker fra din varsler.

Lære Operatørene & Bruk Dem

Du kan bruke Google-søk operatører inne i Google-Varsler for å avgrense og innsnevre resultatene du får. Hvis du finner deg selv å få en masse irrelevante treff, legge til et par operatører for å begrense og forbedre resultatene.

Her er noen av de vanligste operatører, selv om en mer uttømmende kan bli funnet her:

 • Søk sosiale medier ved å legge til @ foran et ord.
 • Søke etter et nøyaktig uttrykk ved å sette nøkkelordet inne i anførselstegn.
 • Kombinere separate søk ved å sette ELLER mellom ord.
 • Søk på et bestemt nettsted ved hjelp av nettsted:søkeord.
 • Søk innenfor områder ved å bruke nettstedet:navn + intitle:søkeord.
 • Søk etter en bestemt filtype ved å bruke filtype:type.

Tenk på Google Alerts som et automatisk Søk på Google som foregår til enhver tid. Søk operatører fungerer akkurat som de ville gjort hvis du manuelt utført søk. Den mer presise søk, jo mer sannsynlig er det å finne resultatene du er ute etter.

Kombinere operatører for ytterligere å forbedre søkeresultatene. For eksempel, hvis du ønsker å opprette et varsel for artikler om smarthus-teknologi, eller som video spill på Online Tech Tips, vil du bruke disse vilkårene:

Ta
nytte av de ulike verktøyene Google Alerts gir deg lage
presis, effektiv varsler.

Ikke Vær Redd For Prøving og Feil

Hvis et bestemt varsel ikke gi noen fruktbare resultater, ikke vær redd for å fjerne varsling fra din konto og prøve en annen. Det kan ta et par forsøk på å finne søkeord som gir resultater, spesielt hvis du ikke er helt sikker på hvilke du skal bruke.

For eksempel, noen som ønsket å holde seg oppdatert på trender knyttet til Google-Hjem-serien av enheter kan finne bedre resultater ved hjelp av “Google Assistent” som et søkeord. Hvis de trengte både søk, de kunne sette et varsel for “Google-startsiden ELLER Google Assistent” som i skjermbildet under.

Lær De Forskjellige Alternativer For Varslinger

Google gir brukerne en rekke ulike alternativer for varsler de satt opp.

 • Du kan velge å motta varsler en gang per dag, en gang per uke, eller som de skjer. Ved å velge det siste alternativet, betyr det at du vil motta en e-post hver gang et resultat matcher dine søkekriterier. Hvis du ser etter noe tid-sensitive, en gang per dag er vanligvis det meste du trenger.
 • Neste alternativ er kilder. Du kan velge å motta resultater fra nyheter, blogger eller web. Du kan også begrense resultatene er basert på videoer, bøker, diskusjoner, eller finansielle emner. Hvis du ikke er kresen om hvor resultatene kommer fra, la den være satt til Automatisk.
 • Det språket alternativet er selvforklarende. Lar det ligge stille på engelsk vil det bare returnerer resultatene i engelsk, men hvis du er tospråklige og leter etter nøkkelord resultater i et annet språk, er det en rekke alternativer.
 • Regionen lar deg begrense resultatene ned basert på land. Dessverre, vil det ikke la deg filtrere resultatene av staten, selv om det ville være en utrolig kraftig alternativ.
 • Hvor mange er det en automatisk sortering verktøy som filtrerer søkeord basert på relevans. Du kan velge å motta bare de beste resultatene, eller du kan motta alle resultater.
 • Endelig levere til alternativet kan du velge om du vil motta din Google Alerts til din e-post adresse (som jeg har gjort ovenfor) eller til en RSS-feed.

Søk Relevante Spesifikke Søkeord For Best Resultat

Mens søkeord behov varierer vilt mellom brukere (og ingen kan egentlig ikke fortelle deg hva du skal søke, når behovene endrer seg basert på kontekst) det er noen søkeord alle Google-Varsler brukere bør holde et øye på.

Først og fremst, overvåke ditt navn. Hvis du har et felles navn, dette kan ikke være så effektivt – men hvis du har en uvanlig navn, bruke det som en Varsler søkeord vil hjelpe deg med å overvåke noen nevner som vises på nettet. Dette er en fantastisk måte å holde et øye på din online omdømme. Hvis du er en av innhold skaperen, ser for nevner navnet ditt hjelper spor rekkevidden av ditt innhold.

Hvis du er bedriftseier, kan du søke etter omtaler av din merkevare. Din SEO verktøy kan hjelpe deg med å spore tilbakekoblinger, men uten lenke nevner representerer en mulighet for flere linker tilbake til nettstedet ditt.

Kontroll På Din E-Post

En endelig notat før stengetid – du vil motta en rekke e-poster fra Google Alerts. Som er en del av det. Selv med en en-gang-per-dag e-innstillingen, vil du motta en e-post per varsel du har satt opp. Det kan raskt overvelde selv den mest flittig person.

For å bekjempe dette, kan du sette opp et filter i din e-postklient. Filtrere ut alle e-poster som stammer fra Google Alerts og lede dem inn i sin egen mappe. Dette vil holde innboksen din fri for unødvendig rot (minst fra din Varsler), slik at du kan finne viktige e-poster raskt. Bare ikke glem å sjekke Google Alerts-mappen.

Google Alerts er bare så nyttig som du gjør det. Med riktig forståelse og kunnskap, det kan dramatisk forandre måten du holder et øye på informasjon, forbedre din forretning, og mye mer.