Hur du Aktiverar Google Chromes Nya Extensions Meny

0
37

Finns för många Chrome-tillägg belamra ditt verktygsfält och menyer? Google arbetar på en lösning för detta. Den nya Extensions-menyn finns en plats för alla dina tillägg i en kombinerad ikon i verktygsraden. Det finns idag bakom en flagga.

Hur du Aktiverar Chromes Nya Extensions Meny

Detta Tillägg menyn kommer sannolikt att vara aktiverat som standard i framtiden, flytta alla tillägg från Chrome är standard med 3-punkts-meny” till denna nya meny. Men du behöver inte vänta—kan du aktivera det i dag i den nuvarande stabila versionen av webbläsaren Chrome 76.

Gör så här: skriv chrome://flags” i Chromes Adressfält, även känd som adressfältet och tryck på Enter. Sök efter “Extensions toolbar” att använda sökrutan här. Du kan också kopiera och klistra in denna text i Chromes Adressfält och trycker på Retur: chrome://flags/#extensions-verktygsfält-menyn

Klicka på rutan till höger om “Tillägg Verktygsfält-Menyn” alternativ och väljer “Enabled.”

Du måste starta om Chrome innan dina inställningar träda i kraft. Klicka på “Omstart” – knappen för att starta om din webbläsare. Chrome kommer att öppna alla dina öppna flikar, men se till att spara ditt arbete först.

Hur du Använder Chromes Nya Extensions Meny

Så snart som Chrome startar, kommer du se en ny pusselbit-formade Tillägg ikonen till höger om Chromes Adressfält. Webbläsarens verktygsfält och menyn kommer att vara decluttered, och du kommer att hitta alla dina installerade tillägg här. Klicka på ikonen för att se dem.

Chromes nya Extensions menyn innehåller mer information om exakt vilka tillägg som kan komma åt data på den aktuella webbsidan. Det finns två listor: Åtkomst till denna webbplats data, och Kan inte få tillgång till denna webbplatsens data.

Du kan styra om en förlängning kan få tillgång till dina uppgifter genom att klicka på meny-knappen (tre prickar) till höger om det och använda “Detta kan läsa och ändra webbplatsens data” – alternativet. Detta ger enklare tillgång till att styra en Chrome extension behörigheter. Du kan begränsa en Chrome extension till specifika webbplatser eller bara låta det gå när du klickar på ikonen i menyn.

Tillägg kan fungera på ett normalt sätt, dock. Klicka på en förlängning namn eller ikon här för att använda det—det är precis som att klicka på förlängning ikon på gamla verktygsfältet eller i den gamla menyn. Förlängning ikon kommer även att tillfälligt visas på verktygsfältet när du har aktiverat den.

Om du höger-klicka på en förlängning, kan du välja “Pin.” Det här alternativet låter som det kommer pin förlängning ikon i verktygsfältet för lättare åtkomst, men alternativet att inte göra något när vi testade det. Denna funktion är under utveckling.

Varning: Flaggor Är Experimentell

Det här alternativet är bakom en experimentell flagg, vilket innebär att Googles utvecklare jobbar fortfarande på det. Som Chrome “Skicka-Fliken för att Själv” – funktion, det kan vara felaktigt, eller också kan det förändras dramatiskt i framtiden.

Google kan besluta att inte genomföra Tillägg menyn efter alla, och det kan försvinna. Räkna inte med att det fastnar runt i denna form! Även om Google inte rulla ut Tillägg på menyn som planerat, det ska nog få lite extra polska först.

RELATERAT: så här Använder du Chrome: s Dolda “Skicka-Fliken för att Själv” – Funktionen

LÄS NÄSTA

  • “Hur man kan Stoppa Spammare Från att Anfalla Din Google Kalender
  • “Hur för att stänga Av Din Samsung Galaxy Note 10 eller 10 Plus
  • “Så här för att Växla från ett Windows-PC till en Mac
  • “Vill Överleva Ransomware? Här är Hur du Skyddar Din DATOR
  • “Hur Får man Hjälp i Windows 10