Hoe Word Je Een Expert In Het Gebruik Van Google Alerts

0
127

Google Alerts is een van de meest krachtige tools op het Internet, en het is volledig gratis. Het is een van die te goed zijn om waar te zijn de dingen die echt waar is. Als u wilt bewaren uw vinger op de pols van een bepaalde bedrijfstak – of als je eigenaar van een klein bedrijf dat wil om naar te kijken voor vermeldingen van uw bedrijf online – Google Alerts is een van de gemakkelijkste manieren om dit te doen.

Om het meeste te halen uit Google Alerts, dient u precies te weten waarom je met behulp van de tool. Aanmelding voor alerts zonder specifieke reden kan overbelasting u – letterlijk. Google stuurt waarschuwingen keer per dag, eenmaal per week, of “zoals ze gebeuren”. Het kiezen van die laatste optie kan resulteren in tientallen e-mails per dag, vooral als het onderwerp u interesseert is trending en vele verkooppunten worden bedekt.

In dit artikel leert u alles wat u moet weten om een Google Alerts – expert te zijn- en om te ontvangen wat je wilt van uw meldingen.

Leer De Operatoren & Gebruiken

U kunt gebruik maken van Google search operators binnen Google Alerts te verfijnen en te beperken tot de resultaten die u ontvangt. Als je merkt dat je een heleboel irrelevante hits, voeg een paar operators te smal en verfijnen van de resultaten.

Hier zijn een paar van de meest voorkomende operators, hoewel een meer uitputtende kan hier worden gevonden:

 • Zoeken in de sociale media door het toevoegen van @ in de voorkant van een woord.
 • Zoeken naar een exacte woordgroep door de invoering van de zoekwoorden tussen aanhalingstekens.
 • Combineren afzonderlijke zoekopdrachten door te zetten OF tussen woorden.
 • Zoeken op een specifieke site door het gebruik van de site:trefwoord.
 • Zoeken in sites met behulp website:naam + intitle:zoekwoord.
 • Zoeken naar een specifiek bestandstype door het gebruik van filetype:type.

Denk aan Google Alerts automatisch Google-Zoekopdracht vindt plaats op alle tijden. Het zoeken operators werken net zoals ze zou doen als u handmatig uitgevoerd zoeken. Hoe nauwkeuriger de zoekopdracht, hoe meer kans je hebt om resultaten te vinden die u zoekt.

Operatoren combineren om de zoekresultaten verder te verfijnen. Bijvoorbeeld, als u wilt maken een waarschuwing voor de artikelen over de slimme technologie van het huis of video games op Online Tech Tips, zou je deze termen gebruikt:

Nemen
voordeel van de verschillende tools van Google Alerts geeft je maken
precies, effectieve waarschuwingen.

Wees niet Bang Van Trial & Error

Als een specifieke waarschuwing geeft geen vruchtbare resultaten, wees niet bang om te verwijderen van de waarschuwing van uw account en probeer een andere. Het kan een paar pogingen om te zoeken naar zoekwoorden die resultaten opleveren, vooral als je niet helemaal zeker weet welke u moet gebruiken.

Bijvoorbeeld, iemand die willen blijven up-to-date over de nieuwste trends met betrekking tot de Google Startpagina reeks van apparaten kunnen vinden van betere resultaten door het gebruik van “Google-Assistent” als zoekwoord. Als ze die nodig zijn zowel zoekopdrachten, ze kon stel een waarschuwing in voor “Google Startpagina OF Google-Assistent” zoals in de screenshot hieronder.

Leer De Verschillende Opties Voor Uw Waarschuwingen

Google geeft gebruikers een aantal verschillende opties voor de waarschuwingen die ze opzetten.

 • U kunt ervoor kiezen om waarschuwingen te ontvangen één keer per dag, eenmaal per week, of zoals ze gebeuren. Het kiezen van de laatste optie houdt in u ontvangt een e-mail iedere keer een resultaat overeenkomt met uw zoekcriteria. Tenzij u kijken voor iets tijd-gevoelig, een keer per dag is meestal de meest die je nodig hebt.
 • De volgende optie is bronnen. U kunt ervoor kiezen om de resultaten te ontvangen van nieuws, blogs, of op het web. U kunt ook smalle resultaten op basis van video ‘ s, boeken, discussies of financiële onderwerpen. Als je niet kieskeurig over de plek waar uw resultaten komen uit, laat het ingesteld op Automatisch.
 • De taal optie spreekt voor zich. Het verlaten van het instellen op engels zal alleen resultaten worden weergegeven in het engels, maar als je tweetalig en op zoek naar zoekwoord resultaten in een andere taal, er zijn een heleboel opties.
 • Regio kunt u smalle resultaten op basis van het land. Helaas, het laat je niet in de resultaten filteren door de staat, maar dat zou een ongelooflijk krachtige optie.
 • Hoeveel is een automatische sortering tool die filters zoekwoorden op basis van relevantie. U kunt kiezen om alleen de beste resultaten bereikt of u kunt het ontvangen van alle resultaten.
 • Tot slot, het leveren optie kunt u kiezen of voor het ontvangen van uw Google-Meldingen naar uw e-mail adres (zoals ik heb gedaan), of om een RSS-feed.

Zoek Relevante Specifieke Trefwoorden Voor De Beste Resultaten

Terwijl zoekwoord moet schommelen tussen gebruikers (en niemand kan echt vertellen wat je moet zoeken, als de behoeften veranderen op basis van de context) er zijn een aantal trefwoorden in Google Waarschuwt gebruikers moeten de gaten houden.

Eerst en vooral, is het bewaken van uw naam. Als u een gemeenschappelijke naam, dit is misschien niet zo effectief – maar als u een ongewone naam, die het gebruiken als Waarschuwingen trefwoord zal u helpen te bewaken vermeldt dat online verschijnt. Dit is een fantastische manier om te houden een oog op uw online reputatie. Als je een content creator, kijken voor melding van uw naam helpt bij het bijhouden van het bereik van uw inhoud.

Als u een bedrijfseigenaar bent, zoeken naar vermeldingen van uw merk. Uw SEO tools kan je helpen met het bijhouden van backlinks, maar niet-gekoppelde noemt een mogelijkheid om meer links naar uw site.

De Controle Van Uw E-Mails

Een laatste opmerking voor het sluiten van – krijgt u veel e-mails van Google Alerts. Dat is een deel van het. Zelfs met een keer-per-dag-e-mail instellen, ontvangt u een e-mail per alert die u hebt ingesteld. Die snel kunnen overweldigen zelfs de meest ijverige persoon.

Om dit te bestrijden, een filter instellen in uw e-mail client. Filter alle e-mails die afkomstig zijn van Google Alerts en richt ze in hun eigen map. Dit houdt uw postvak vrij is van overbodige rommel (in ieder geval vanuit uw Waarschuwingen), dus je kunt het vinden van belangrijke e-mails snel. Maar vergeet niet om te controleren uw Google Alerts-map.

Google Alerts is alleen nuttig als je het maakt. Met het juiste inzicht en know-how, het kan dramatisch veranderen van de manier waarop u een oogje houden op de informatie, het verbeteren van uw business, en nog veel meer.