Moet ik Mijn Wasmachine Deur Open?

0
48
Andrey Popov/Shutterstock

Als u onlangs de overstap van een top-loading wasmachine naar een front-loading wasmachine, een nieuwe gewoonte die je nodig zou kunnen hebben om te pick-up: laat de deur op een kier.

Top-loading wasmachine deksels geen asafdichting, dus wat kleine hoeveelheid vloeistof wordt de binnenkant van de trommel kamer gewoon verdampt tussen ladingen; de luchtvochtigheid in de kamer meestal nooit hoog genoeg te maken van problemen met schimmel en meeldauw. U kunt niet verkeerd gaan met het verlaten van het deksel, alleen maar om het veilig te spelen, maar het is niet echt een big deal.

RELATEDHow om Uw Verse Handdoeken, Absorberend, en schimmelvrij

Front-loading wasmachines, echter, zegel—een goede afdichting is een vrij belangrijke functie als u wilt dat het water in de horizontale trommel en niet over de wasruimte vloer. Het nadeel van dat ontwerp is als je de deur te sluiten wanneer u klaar bent met de belasting, u bent afdichting in het vocht. Die verzegeld omgeving is een perfecte omgeving voor schimmel en meeldauw te bloeien (en dat is niet zo goed voor je gezondheid, en je zult zeker eindigen met knoestige ruikende kleding en handdoeken).

In het licht van dat, zult u niet worden verrast om te weten dat veel mensen hebben problemen met schimmel en meeldauw in hun wasmachine. Het is een probleem, in feite, dat de laatste jaren meerdere class-action rechtszaken ingediend tegen een verscheidenheid van apparaat makers scharnieren op het argument dat hun machines zijn beschadigd en gevoelig voor vormen.

Blijven We uit van het debat over de technische merites van verschillende wasmachine modellen. Deze eenvoudige correctie werkt, ongeacht wat voor soort van front-loading wasmachine die u hebt: Laat de deur open.

Dat is het. Hoewel ik heb altijd mijn front-loading apparaat wijd open tussen toepassingen (omdat mijn wasruimte heeft voldoende ruimte om dit te doen, en ik heb geen reden het niet te doen), je echt nodig hebt om het te laten gebarsten slechts een paar centimeter te zorgen dat de vochtige lucht kan evacueren van de machine.

Wasserij Lasso – Terug te Nemen Uw Wasruimte: Voorkomen dat de Voorkant Laden Wasmachine Schimmel, Meeldauw, en Geuren

Dit product houdt uw wasmachine deur uit te sluiten.

Shop Nu

$14.99
Meer aanbiedingen

Als uw computer in een kast of in de gemeenschappelijke ruimte van uw huis en u wilt om het te houden gebarsten zonder de deur wijd open en in de manier, handige producten, zoals de populaire Wasserij Lasso of deze simpele snap-on-brace kan helpen om de deur op een kier als je niet met behulp van de ring.

Of u laat de deur open of u een kleine helper tool, een essentieel onderdeel is laat de lucht circuleren verwijder de warme, vochtige omstandigheden schimmel gedijt in.