Hoe Maak je Windows Bureaublad-Iconen Extra Large of Extra-Klein

0
73

Windows, kunt u kiezen voor grote, middelgrote of kleine pictogrammen op het bureaublad. Maar wist je dat vele andere grootte-opties zijn beschikbaar? U kunt fine-tunen van de grootte van pictogrammen op het bureaublad een snelkoppeling, dat moet u met uw muis wiel.

Het standaard bureaublad pictogrammen zijn beschikbaar in het bureaublad het context menu met de rechtermuisknop op het bureaublad, wijs weergave aan en selecteer “Grote pictogrammen”, “Gemiddeld iconen” of “Kleine pictogrammen.”

Voor extra grootte-opties, plaats uw muis cursor over het bureaublad, houd de Ctrl-toets op uw toetsenbord ingedrukt en scroll met het muiswiel omhoog of omlaag. Stop met bladeren en laat de Ctrl-toets ingedrukt wanneer u hebt gevonden uw gewenste grootte.

Met deze sneltoets kunt u een bredere reeks van desktop-pictogram maten dan de typische desktop context menu—telden we een bereik van 28 maten, van extra klein tot verrassend groot. De muis wiel sneltoets geeft u extra controle over de grootte van uw pictogrammen, verkleinen of vergroten ze veel meer dan je anders zou kunnen.

Deze truc werkt in File Explorer of Windows Verkenner, ook. U kunt snel het formaat wijzigen van bestanden en mappen iconen door het ingedrukt houden van de Ctrl-toets en het roteren van uw muis scrollwiel.

LEES VERDER

  • “Hoe zet Je Samsung Galaxy Note 10 of 10 Plus
  • “Hoe om te Schakelen van een Windows PC naar een Mac
  • “Wil om te Overleven Ransomware? Hier is Hoe om Uw PC te Beschermen
  • “Hoe om Hulp te Krijgen in Windows 10
  • “Het Inschakelen van Ultra-Low Latency Mode voor NVIDIA Graphics