De Beste USB-C Kabels die U Kunt Kopen

0
115
Anker

USB-C-kabels zijn de nieuwe standaard voor het opladen van laptops en mobiele apparaten, en niet te vergeten hun mogelijkheden voor data en video. Maar ze zijn niet allemaal gelijk geschapen, en het verkrijgen van de juiste kabel is van cruciaal belang voor de toepassing. Hier zijn de beste opties die beschikbaar zijn.

De Beste Overall-Kabel: Anker PowerLine II+

Anker ‘ s Powerline-serie heeft uitstekende prestaties en waarde. Anker

Voor algemene doeleinden, raden wij het Anker uitstekende PowerLine II+ serie. Deze kabels zijn gevlochten om te voorkomen dat de pauzes en voor de verbindingen van hoge kwaliteit kunststof. Ze kunnen omgaan met hoge-voedingsaansluitingen voor het opladen van laptops of snelle opladers voor telefoons met evenveel gemak. Zes voeten moeten omgaan met al uw het laden behoeften op de standaard bureaubladen. Als een mooie bonus, ze zijn er in rood of zwart. Deze kabels zijn beschikbaar in zowel C-to-C en A-to-C (voor de verbinding met de oudere rechthoekige USB-standaard).

Beste Algehele USB-C Kabel

Anker PowerLine+ II USB-C-naar-USB-A 2.0-Kabel (6ft / 1,8 m) voor de Samsung Galaxy S9 / S9+ / S8/S8+/Noot 8, LG-V20/G5/G6 en Meer

Een uitstekende all-round keuze die balanceert prijs en gebruiksgemak.

Shop Nu

$13.99
Meer aanbiedingen

De Beste “Stoere” Kabel: Belkin MIXIT DuraTek

Deze kabel van Belkin heeft een versterkte gevlochten hoes en een metalen connector. Belkin

Als u een kabel nodig die kan een beetje van een kloppend, Belkin is blij te verplichten. Deze C-to-C kabel heeft een dubbel gevlochten lengte, dus het zal niet slijten bij gebogen of gedraaid, en de verbinding hoofden zijn versterkt met metaal. Het zou genoeg moeten zijn om het te beschermen tegen alles wat het interieur van de tas van uw laptop kan schotel uit, als niet gewijd kauwen van een peuter of een pet. De kabels zijn duurder dan alternatieven met ongeveer dezelfde lengte, maar de moeite waard als je iets nodig hebt dat kan gaan van de afstand.

Kopen

De Beste Reis-Kabel: DockCase USB-C-to-C

Deze korte, platte kabel is perfect voor zakken met een beperkte ruimte. DockCase

Voor degenen die waarde hechten aan ruimte boven al het andere, met deze kleine, goedkope kabel is ideaal. Op grond van een meter lang met een vlakke rubberen lengte, het is perfect voor het gooien van in een zak of tas past voor sos kosten. Ondanks dat het zo klein is, is geschikt voor maximaal USB 3.1 snelheden, 4K video en opladen in om een honderd watt. Maar zorg ervoor dat niet te achter te laten—het is zo klein, je merkt het misschien niet op een hotel nachtkastje.

De Beste USB-C Travel Kabel

USB-C-naar-USB-C-Kabel (0.72 ft), 3.1 Gen 2 10Gbps 100W 4K-Video, Data-Overdracht oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S8, S9, S10,T5 LaCie SSD, MacBook Pro, iPad Pro 2018, en Meer (1-Pack)

Deze korte, compacte kabel is ideaal als u niet veel ruimte in in je tas.

Shop Nu

$9.99
Meer aanbiedingen

De Beste Goedkope Kabel: AmazonBasics

Amazon ‘ s house merk van kabels niet fancy, maar ze krijgen de baan gedaan en komen met bulk kortingen. Amazon

Duizenden verkopers zijn bereid om u te verkopen een USB-C-kabel op de goedkope, maar gaan voor de minst dure optie misschien niet een goed idee, vooral als je het opladen van een laptop of smartphone mee. Budget-bewuste shoppers doen er goed aan te kopen rechtstreeks van Amazon. De “AmazonBasics” line biedt standaard kabels voor zo weinig als $7, met extra lange opties en kortingen voor de aankoop in het multi-packs. Deze kabels zijn niet leuk, maar ze zijn het USB-IF-gecertificeerd. Ga voor de 2.0 versies indien u hoeft niet supersnel gegevens; 3.1 opties zijn ook beschikbaar op de site.

Kopen op Amazon