De Beste Tekst-Editors voor iPhone en iPad

0
90
sasimoto/Shutterstock.com

Alle tekst editors lijkt misschien hetzelfde, maar de juiste keuze is belangrijk. Of u nu met het schrijven van een roman of een boodschappenlijstje, moet u het juiste gereedschap. Hier zijn enkele van de beste tekst-editors voor iPhone en iPad.

Wat te Zoeken in een Tekst-Editor

Tekst-editors zijn bedoeld om enkel dat te doen—het bewerken van tekst. Maar er zijn tal van andere functies die u zou kunnen zoeken in een tekst editor. Ten eerste, wil je rijk of tekst zonder opmaak functionaliteit? In rich text editors, kunt u toevoegen—en soms licht bewerken—beelden, maar in de platte tekst redactie, niet. Echter, plain text editors hebben vaak meer geavanceerde ondersteuning voor Markdown en accentuering van de syntaxis.

Ondersteuning voor Markdown is niet een gegeven, vooral in rich text editors, zoals Pagina ‘ s—dus houd je ogen open als dat een must-have voor u. De meest robuuste onbewerkte tekst-editors ondersteunen vaak een rijke previews van uw inhoud, als dat nodig is.

Als je code schrijft, syntax highlighting kan een vereiste zijn. Markdown markeren is ook beschikbaar in bepaalde apps.

Alle apps wij aanraden ondersteuning hebben voor het synchroniseren van een soort, of het nu via iCloud of een dienst als Dropbox. Document organisatie afhankelijk is van het sync-methode. Degenen die gebruik maken van iCloud, bijvoorbeeld, vaak bieden geen enkele vorm van een map of submap structuur. Pagina ‘ s, weer, is een goed voorbeeld hier van.

U weet waarschijnlijk al de functies die u nodig hebt, maar met zo veel verschillende tekst-editors om uit te kiezen het is gemakkelijk te worden overweldigd. Welke is de juiste voor u?

Het Beste voor de Meeste Mensen: Pagina ‘ s

Je kan niet een lijst van tekst-editors, zonder inbegrip van Pagina ‘ s. Het is ook verschillend van de andere apps op onze lijst, want het is meer verwant aan de oude-stijl, what-you-see-is-what-you-get (WYSIWYG) tekst-editors van de Mac.

Rijke tekst, afbeeldingen en ondersteuning voor de Apple Potlood zijn allemaal aanwezig. Er is geen ondersteuning voor Markdown, maar als je wilt elke vorm van syntax highlighting en dergelijke, moet je elders zoeken.

Echter, de Pagina ‘ s onmiddellijk voelt als een thuis voor mensen die graag hun woorden er precies zo uitzien als ze wordt afgedrukt.

Voor de meeste mensen, Pagina ‘ s en biedt alles wat u nodig hebt om het schrijven van een af en toe een brief of het maken van een wenskaart. Het heeft een ingebouwde iCloud-ondersteuning, ook, die voegt een mate van samenwerking met andere apps niet hebben. U kunt zelfs gebruik maken van pagina ‘ s op een PC via een webbrowser als u wilt.

De pagina ‘ s is gratis, en het komt met elke iPhone en iPad.

Het Beste voor pro ‘ s: iA Writer

iA Writer is rond in verschillende vormen voor een lange tijd. Zoals u zou verwachten van iets met jaren van de poolse achter de rug, het teken van een aantal grote dozen. Het is ook een vier-keer de Beste van de App Store award-winnaar, en alles wat middelmatig niet winnen, die.

Tekst-editors zijn niet bekend om hun heerlijke interfaces of mooie bewegingen, maar iA Writer is een stap boven de concurrentie en ziet er geweldig uit. Het wordt nog steeds uit de weg als het moet, dat wel. U kunt tekst precies in zoals u het wilt met de verschillende lettertypen, tekengrootten en zelfs de lengte van de lijn. Iedereen die wil om haar het schrijven van haar eigen ervaring in haar element.

Alle schrijven is nog steeds platte tekst, ondanks hoe u instelt op het scherm worden weergegeven. Markdown is ondersteund, en u kunt een voorbeeld van de documenten in HTML-formaat om te zien hoe dingen eruit zal zien wanneer ze zijn gepubliceerd. Een aanpasbare toetsenbord zet al je meest gebruikte commando ‘ s binnen handbereik. De indrukwekkende Focus Modus wordt gedimd alles behalve de huidige zin of alinea om u te helpen in een groef.

Maar wat maakt iA Writer staan de meeste is het voorzien van de nieuwste, grootste iOS-functies. Wanneer Apple voegt een nieuwe API of kader voor iOS, kan je er iA Writer zal een van de eerste apps om te profiteren van het.

Kunt u iA Writer voor $8.99, en geen in-app aankopen nodig zijn.

De Beste voor Meer Dan Tekst: Beer

Beer heeft ontvangen met een Apple Design Award, en die zijn niet gemakkelijk aan te komen. Het is geschikt voor noten, maar kan net zo gemakkelijk in uw laatste blog post of boek ontwerp.

Het ziet, voelt en werkt op een manier die zich leent tot het houden van stukjes informatie, met inbegrip van afbeeldingen, links en bestanden. Wij opgenomen omdat het een geliefde door degenen die er gebruik van maken, en als u op zoek bent naar iets om te verwerken opmerkingen en lange-vorm schrijven, Beer is het neusje van de zalm. De mogelijkheid om verschillende typen informatie maakt het bijzonder geschikt voor gebruik als een journaling tool.

U kunt kruis-notities koppelen voor snelle referentie-en uitvoer van afzonderlijke notities in alle soorten formaten, zoals PDF, JPG, DOCX, en HTML. Een sterke zoeken spel kunt u gemakkelijk vinden dingen die je schreef eerder.

Er zijn tal van thema ‘ s, ook. Ze veranderen elk aspect van hoe de Beer eruit ziet en voelt. Of u wilt een donkere of lichte achtergrond of allerlei verschillende gekleurde tekst, Dragen heeft. Niets van dit alles maakt uw schrijven beter, maar het kan zeker maken de app nog meer fun!

Een versie van de Beer app is beschikbaar voor de Mac, met de synchronisatie tussen de twee apps mogelijk als u het betalen van de $14.99 per jaar abonnementsgeld voor Beer Pro.

De app is gratis te downloaden, maar je missen op de geavanceerde opties voor het exporteren en thema ‘ s als je niet voor de Beer Pro-abonnement, ook.

Het Beste voor de Automatisering: Concepten

Drafts is een andere app die niet altijd passen in de mal van de standaard tekst-editor, want het doet zo veel meer. Met meer automatisering dan iemand nodig zou kunnen hebben, Concepten is waar u kunt starten met uw tekst-gebaseerd werk en laat de app zorgen voor de rest.

Drafts’ slogan is, “Waar de tekst begint,” en dat vat het perfect. Typ je tekst in Concepten, en vervolgens gebruik maken van de aanpasbare automations (of Acties) te sturen naar web services of andere apps. Die tekst zou kunnen veranderen in een sms-bericht of e-mail. Of het zou kunnen worden geüpload naar een webserver of blog. Acties kunnen worden gebouwd om te communiceren met zowat elke andere app op je telefoon, of een web service met een API.

Concepten ondersteunt ook enkele zware scripts. Ontwikkelaar Agile Schildpad houdt een directory van Acties, ook. Als u niet wilt om uw eigen te bouwen, is er waarschijnlijk al een die doet zijn werk prima.

Hoewel de Concepten’ macht komt van de automatisering, het is ook een geweldige plek om gewoon te schrijven woorden, ook. Het ondersteunt meerdere smaken van Markdown en kunnen een thema om te kijken voldoende stealthy als donkere modi zijn jouw ding. Het ondersteunt ook syntax highlighting en in-line Markdown voorbeeld, zodat je kunt zien hoe iets eruit zal zien wanneer het is omgezet naar een ander formaat, zoals HTML of rtf.

Omdat Concepten is gebouwd om tekst en stuur het elders, de interface die weergeeft. U kunt zo weinig of zo veel van het zichtbaar maken als u wilt. Al die automatisering is slechts een paar stappen als het nodig is en als hij het niet.

Ontwerpen is gratis te downloaden, maar de $19.99 Concepten Pro jaarlijkse abonnement nodig om toegang te krijgen tot thema ‘ s, Werkruimten (vergelijkbaar met opgeslagen zoekopdrachten), en de mogelijkheid tot het maken en bewerken van acties. Concepten Pro is ook vereist voor het gebruik van Concepten met URL-schema ‘ s.