De Bästa USB-C-Kablar Kan Du Köpa

0
167
Anker

USB-C kablar är den nya standard för laddning av bärbara datorer och mobila enheter, för att inte nämna deras kapacitet för data och video. Men de är inte alla skapade lika, och att få rätt kabel är av avgörande betydelse för ansökan. Här är det bästa alternativ som finns.

Den Bästa Övergripande Kabel: Anker PowerLine II+

Anker ‘ s Powerline-serien har utmärkt prestanda och värde. Anker

För allmänna ändamål, rekommenderar vi Anker är utmärkt PowerLine II+ series. Dessa kablar är flätade för att förhindra avbrott och anslutningar använda högkvalitativ plast. De kan hantera hög effekt anslutningar för laddning av bärbara datorer eller snabb laddare för mobiltelefoner med samma lätthet. Sex fötter som ska hantera alla dina laddning behov på vanliga datorer. Som en trevlig bonus, de finns i rött eller svart. Dessa kablar finns i både C-till C och A-C (för anslutning till det äldre rektangulär USB-standard).

Bästa Övergripande USB-Kabel-C

Anker PowerLine+ II USB-C-till-USB-ETT 2.0-Kabel (6ft / 1,8 m) , för Samsung Galaxy S9 / S9+ / S8/S8+/Not 8, LG V20/G5/G6, och Mer

En utmärkt all-around val som balanserar pris och nytta.

Handla Nu

$13.99
Fler erbjudanden

Den Bästa “Tuff” Kabel: Belkin MIXIT DuraTek

Denna kabel från Belkin har en förstärkt flätad ärm och en metall-kontakt. Belkin

Om du behöver en kabel som du kan ta lite stryk, Belkin är glad att tvinga. Denna C-till C-kabel har en dubbel-flätad längd, så att den inte slits ut när man är böjd eller lindad, och anslutningen huvuden är förstärkta med metall. Det bör vara tillräckligt för att skydda den från allt det inre av din laptop väska kan dela ut, om inte särskilda tuggtobak från ett litet barn eller husdjur. Kablarna är dyrare än alternativen på samma längd, men värt det om du behöver något som kan gå långt.

Köp

Den Bästa Rese-Kabel: DockCase USB-C-till-C

Detta kort, platt kabel som är perfekt för påsar med begränsat utrymme. DockCase

För dem som värdesätter utrymme över allt annat, denna lilla, billiga kabeln är perfekt. På under en fot lång med en platt gummerad längd, den är perfekt för att kasta i en ficka eller carry-on väska för akut avgifter. Trots att den är så liten, det är specificerade för en maximal USB-3.1 hastigheter, 4K-video, och laddningen i upp till ett hundra watt. Se bara till att inte lämna den bakom—den är så liten att du kanske inte märker det på ett hotell nattduksbord.

De Bästa USB-C Kabel-Resor

USB-C USB-C-Kabel (0.72 meter), 3.1 Gen 2 100W 10 gbit / s 4K-Video Data Överför laddkabel för Samsung Galaxy S8, S9, S10,T5 LaCie SSD, MacBook Pro, iPad Pro 2018, och Mer (1-Pack)

Detta kort, kompakt kabeln är perfekt om du inte har mycket plats i väskan.

Handla Nu

$9.99
Fler erbjudanden

De Bästa Budget-Kabel: AmazonBasics

Amazon ‘ s house varumärke av kablar som inte är snygga, men de kommer få jobbet gjort och kommer med mängdrabatter. Amazon

Tusentals leverantörer är villiga att sälja dig en USB-C-kabel på billiga, men ska för den minst kostsamma alternativet kan inte vara en bra idé, särskilt om du laddar en bärbar dator eller smartphone med det. Budget-medvetna konsumenterna skulle göra klokt i att köpa den direkt från Amazon. Den “AmazonBasics” line erbjuder standard kablar för så lite som $7, med extra långa optioner och rabatter för att köpa i flerpack. Dessa kablar är inte snygga, men de är USB-OM-certifierade. Gå till 2.0-versioner om du inte behöver hyper-data snabbt; 3.1 alternativ finns också tillgängliga på webbplatsen.

Köp på Amazon