De Akaso V50 Pro Is een Degelijke en Betaalbare Actie Camera

0
171

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $120

Kopen op Amazon

Josh Hendrickson

GoPros duur zijn en niet worden geleverd met vele accessoires, wat betekent dat je moet besteden zelfs meer. De AKASO V50 Pro belooft te worden een betaalbare actie camera die u “goed genoeg” video voor minder. Levert het op? Meestal.

Hier is Wat We Willen

 • Wordt geleverd met tal van accessoires
 • Pols-afstandsbediening is heel handig
 • Touch screen werkt prima

En Wat We niet

 • Duurder dan sommige andere action cams
 • Je hebt om Bluetooth in te schakelen bij iedere power-on
 • Het is alleen waterbestendig binnen in de zaak

Een action camera is waarschijnlijk niet het eerste dat u zou moeten kopen. Als je niet van fietsen, wandelen, surfen, vliegen de drones, of zelfs het huis verlaten heeft, heeft u waarschijnlijk niet nodig op alle.

Maar ze kunnen nuttig zijn wanneer u op vakantie bent, of als u het nemen van een sport of een actieve hobby. U kan naar hartenlust reizen overal met uw camera, maar soms wil je gewoon iets klein, licht en makkelijk te gebruiken.

Echter, als u niet van plan bent om het vaak te gebruiken, moet je niet besteden veel op een actie camera. Dat is waar de AKASO V50 Pro wordt geleverd in. Het is een beetje duurder ($120 op dit schrijven) dan een aantal andere opties. Maar voor het extra geld, krijg je alle accessoires die je nodig hebt en een betere navigatie in het menu. Het biedt ook 4K video-opname, zij het, bij 30 frames per seconde (fps). Als dat niet genoeg is, hoewel, kunt u stap voor stap omlaag om een resolutie van 1080p en krijg 60 fps.

(Bijna) Alle Accessoires

(Commerciële stem:) De AKASO V50 wordt geleverd met alles wat je hier ziet. Inclusief batterijen en pols afstandsbediening niet afzonderlijk verkocht. Josh Hendrickson

Als de camera ‘ s gaan, de V50 Pro ziet er vrij generieke. Het is klein, rechthoekig, heeft een grote ole-lens aan de voorkant, een micro-HDMI poort en een mini USB-poort kunt u gebruiken voor een optionele externe microfoon. De behuizing ziet eruit als grijs rubber, maar het is hard plastic.

Een gebied dat wordt V50 afgezien van de duurdere opties is het grote aantal accessoires is voorzien. Je krijgt twee fietsen mounts, een waterdichte behuizing (tot 30 meter diep), twee helmet mounts, een paar andere mounts, twee batterijen, een dubbele accu lader, en een pols-afstandsbediening. Het enige wat het niet is een microSD-kaart, maar je hebt waarschijnlijk al een paar van die zitten rond. Als u wilt opnemen in 4K, hoewel, moet je een snelle kaart—iets dat schrijft minimaal 60 MB/s.

Omdat de V50 uitgerust met bijna alle montage-accessoires die je zou kunnen vragen om, het gaat om het bespaart u meer dan een paar euro. De waterdichte behuizing is nodig omdat, in tegenstelling tot een GoPro, deze camera is niet waterbestendig. Dat is triest, maar aanvaardbaar zijn, gegeven het kost bijna een derde van de prijs.

Je krijgt ongeveer een uur en een half van het gebruik van elke batterij, en het duurt ongeveer twee uur om één geheel. Een GoPro duurt ongeveer twee uur op een enkele batterij, maar het gaat alleen maar met één. Dus, de trade-off is de moeite waard zolang u de kosten van beide accu ‘ s voordat u de opname maakt.

Een Eenvoudig te Gebruiken Menu-Interface

Het touch scherm maakt het navigeren in de menu gemakkelijker dan het is op de meeste goedkope camera ‘ s. De wijk is voor de schaal. Josh Hendrickson

Naast alle toebehoren, de V50 heeft iets anders goedkoper actie camera ‘ s doen het niet: een touch screen.

Als je ooit hebt gebruikt een sub-$100 camera, je weet het menu-systemen hebben de neiging om een beetje intuïtief en frustrerend. Ze hebben meestal over drie knoppen om te navigeren door de menu ‘ s, en een ieder gedraagt zich anders, afhankelijk van het huidige scherm. Het is gemakkelijk om de druk op de verkeerde knop en krijg punted terug naar het hoofdmenu opnieuw te starten. Of niet opnemen omdat u druk op de verkeerde knop.

De V50 voorkomt deze problemen (en de behoefte aan multifunctionele knoppen) geheel. Het is nog steeds niet de meest intuïtieve menu-interface die ik heb gebruikt, maar het is goed genoeg. Het touchscreen werkt goed—95 procent van de tijd correct registreert mijn uithalen, maar het is niet zo goed als je smartphone.

Binnen een paar minuten, ik zette de tijd en datum stempel, correctie van de datum, veranderde de resolutie, en vond de optie voor het uitschakelen van de vervelende pieptonen het menu systeem maakt. Ik waardeer ook de snelle actie menu kunt u de toegang door te vegen vanaf de onderkant. Van daaruit kan je de schakel Bluetooth, Wi-Fi, de microfoon, en nog veel meer. Op andere actie camera ‘ s die ik bezit, als je wijzigingen wilt aanbrengen, zoals deze, duurt het veel langer.

Het enige nadeel aan het touch-screen kan je niet gebruiken wanneer de camera in de waterdichte behuizing, zodat uw instellingen wijzigen van tevoren.

De Pols Remote Is een Solide Add-On

De pols op afstand is groot, de banden zijn van massief rubber, en de plastic stukjes uitgesproken dun en goed, plasticky. Josh Hendrickson

De V50 uitgerust met een pols-afstandsbediening die eruit ziet als een horloge en maakt de opname gemakkelijker (de meeste van de tijd). Met goedkopere camera ‘ s, moet je goed onthouden welke knop om een hit te nemen (het is moeilijker dan het klinkt, als je moe bent). Als de camera ‘ s in een geval, je hoeft ook geen markeringen te helpen.

Op de V50, als je het goed koppelen van de afstandsbediening, druk je gewoon op de record-knop of de knop afbeelding als u een foto wilt maken van een stilstaand beeld. Het nadeel is dat de paren deel. Elke keer als de V50 wordt uitgeschakeld, wordt ook de afstandsbediening en de camera Bluetooth radio.

Dus, wanneer de camera is ingeschakeld, moet u veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm, druk op RF (dat is de Bluetooth-optie, om wat voor reden), druk en houd de power-knop op de pols externe drie seconden ingedrukt en laat vervolgens los. U wacht voor de twee apparaten koppelen. Als u vergeet een van deze stappen, zal de afstandsbediening niet werken. Echter, zodra u alles op, het is handig om niet te knoeien met een gemonteerde camera om op te nemen.

Als u niet wilt om te dragen de pols afstandsbediening, AKASO heeft nog een truc achter de hand. U kunt het downloaden van de iSmart DV-app voor Android of iPhone te koppelen met de V50 over de camera van de lokale Wi-Fi, en de controle van uw telefoon. Het is complete controle te wijzigen u kunt menu-opties, toegang tot foto ‘s en video’ s, en zelfs het streamen van de actieve opname van uw telefoon. De vertraging is ongeveer één seconde achter de werkelijke tijd, dat is acceptabel genoeg. De afstand was ook behoorlijk, als ik in staat was om te lopen, naar drie kamers, voordat ik kwam in de problemen met de stroom.

Het is ook vermeldenswaard deze camera kwam met een dual acculader—een ander item goedkoper actie-camera ‘ s vaak niet zijn. Dat klinkt als een kleinigheid, maar het is vervelend om bij te houden welke batterij is opgeladen en wisselen van de ene, dat is het niet.

De Video Is Goed, Maar Niet Geweldig

Accessoires, apps, en veel van de batterijen niet veel zeggen als een action camera is niet goed in het opnemen van video. Dus, hoe is de V50 op dat vlak? Het is goed. Het is niet bij een GoPro niveau, maar het is goed genoeg, en, opnieuw, in een derde van de prijs, je kunt niet meer verwachten.

De V50 records in meerdere resoluties, en in verschillende frame rates; het is een aanvulling op 4K bij 30 fps. Door het contrast, de GoPro op dit moment biedt 4K op 60 fps, wat betekent vloeiendere video en betere actie scènes. Voor een extra $35 (op moment van dit schrijven), kunt u in het voorjaar voor een AKASO V50 Pro Special Edition die ook records 4K op 60 fps. We getest met de standaard editie, hoewel.

Ik denk niet dat de lagere frame rate is een groot verlies, zoals 4K-video maakt grote bestanden snel eten-up van uw SD-kaart. Ze zijn ook moeilijker te bewerken. De ideale combinatie voor de meeste mensen is 1080p op 60 fps, en de V50 Pro biedt dat.

Terwijl de V50 Pro is voorzien van beeldstabilisatie, het is niet zo goed als wat de nieuwste GoPro biedt. Ik zou zeggen dat je voor 85 procent van hoge kwaliteit voor bijna een derde van de prijs. Gewoon vertellen u de kwaliteit is niet voldoende helpen u veel, hoewel, dus hier een paar video ‘ s die ik opgenomen met de V50.

Perfect geschikt voor de Prijs

De AKASO V50 Pro wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om het te monteren op een fiets, helm en meer. Josh Hendrickson

Al met al, de V50 is prima—goed, zelfs. Het produceert een fatsoenlijke video, inclusief alle accessoires die u nodig heeft, en heeft een interface dat maakt u niet wilt dat uw haar trek.

Als u denkt over het krijgen van een actie camera, maar kan niet rechtvaardigen $400 kosten van een GoPro, moet u overwegen de V50 Pro.

Ja, zelfs de goedkopere camera ‘ s bestaan, en de video die ze produceren is net zo goed. Maar ik kan je uit ervaring vertellen, dat alles anders kunt u naar beneden aan de andere betaalbare actie camera ‘ s. De menu ‘ s rijden je gek, de batterijen zijn vervelend om op te laden, en u zult een druk op de verkeerde knop om de record vaker dan niet. De V50 helpt u te voorkomen dat alles, dat maakt het de moeite waard de kosten van inschrijving.

Waardering: 9/10
Prijs: $120

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Wordt geleverd met tal van accessoires
 • Pols-afstandsbediening is heel handig
 • Touch screen werkt prima

En Wat We niet

 • Duurder dan sommige andere action cams
 • Je hebt om Bluetooth in te schakelen bij iedere power-on
 • Het is alleen waterbestendig binnen in de zaak