De 5 Beste Gratis Online Nettleser Spill Å Drepe Timer Av Gangen

0
153

Når du bare ikke kan stå å se på at prosjektet for et minutt, og du trenger en pause, hvor kan du slå? Hva gjør du når du har nedetid på jobb og ingenting å bruke tiden din til? Svaret er enkelt – nettleser spill.

Det finnes tusenvis av spill på Internett som kjøres i nettleseren, men ikke alle av dem er morsomme å spille. Faktisk, noen av dem er rett og slett forferdelig – men aldri frykt. Vi har listet opp noen av de beste spillene til å drepe et par minutter av tiden eller gi deg en velkommen avveksling når du trenger en mental pause.

Cookie Klikkeren

Cookie Klikkeren er et enkelt spill med en utrolig vanedannende formel. Målet er å få så mange informasjonskapsler som du muligens kan. Gjør ditt første cookie er så enkelt som å klikke på det. Så igjen og igjen.

Når du klikker på femten ganger, kan du bruke informasjonskapslene på en “markør” – en makt opp som automatisk klikker for deg hver ti sekunder. Hundre informasjonskapsler, kan du leie en bestemor å bake dem for deg, som skal produsere en cookie per sekund.

Spillet fortsetter på denne genren, slik at du kan investere i mer kraftig produksjonsanlegg og oppgradere dine individuelle cookie-beslutningstakere utgang.

Best av alt, det kjører i bakgrunnen. Du kan la Cookie Klikkeren kommer i en egen kategori, og se på det hele dagen. Du kan også lagre spillet og fortsette senere. Prestasjoner og sprø oppgradere treet vil holde deg å spille for timer på slutten.

Abobo ‘ s Big Adventure

Hvis du savner dagene av klassisk, 8-bit eventyr spill, Abobo ‘ s Big Adventure er for deg. Det er en enkel beat-em-up med en klassisk chip låter lydspor og enkel mekanikk.

Du bruk A og S-tastene til å slå og sparke, og retningsbestemt tastene til å navigere på skjermen. Fiender kommer til deg og du slå dem ned til sin HP bar (som viser nederst i høyre hjørne av skjermen etter at du treffer noen) synker til null.

Spillet er fullt av klassiske referanser. Du kjempe Goombas, Svart og Hvitt Spioner, og selv Donkey Kong. Det er en full spillet med ekstra innhold når du slår den viktigste historien. Det er en flott hyllest til den klassiske beat-em-ups fra fjoråret.

Line Rider

Line Rider er en av de klassiske spill som de fleste har minst hørt om, selv om de aldri har spilt før. Hele forutsetningen av spillet er enkel: du bygge en bane for en mann på en slede for å ri.

Line Rider er i sin helhet basert på fysikk, så brattere bakker mer lik hastighet, mens grunne bakkene og oppoverbakke deler kan bli brukt for å kontrollere hastigheten. Du bygge spor og deretter trykke på Play-knappen nederst for å se hvordan din slede-rytteren.

Hvis sporet ikke fungerer riktig, kan du stoppe spillet og slette seksjoner og gjøre endringer. Ikke vær redd for å prøve ut hopp og loop-de-løkker, men sørg for at du har nok fart til å fullføre dem! Det siste du ønsker er for din karakter til å krasje og brenne.

Merk: dette spillet er mest spilte med en mus, som å tegne rette linjer med en touchpad er ikke en hyggelig opplevelse.

Treere

Treere er et puslespill spill som tar mye inspirasjon fra den mye elsket 2048. Spillet er lett å spille, men utrolig vanskelig å mestre.

Du starter med et tilfeldig utvalg av fliser som du flytte ved hjelp av piltastene. Trikset er i kombinasjonen av de brikkene. Et “1” – flisen vil kun kombinere med en “2” – flisen for å gjøre en “3.” Noen fliser med “3” eller høyere bare kombinerer med et tomannsrom.

Det betyr at du trenger å trykke på “3” fliser sammen for å gjøre”, 6,” og trykk to “6” fliser sammen for å gjøre “12.” Med kun 16 tomme flekker på bordet, dette kan bli vanskelig raskt. Du kan se kommende flis, så det er et element av strategi involvert.

Treere er en fin måte å utfordre deg selv og trene hjernen – og enda mer nyttig når du trenger å trene et problem på nåværende prosjekt, men vil ha noe å distrahere deg mens din underbevissthet trekker konklusjoner.

Agar.io

Agario er en PVP-spill som bare bruker musen. Du starter som en liten sirkel og må gå over skjermen, spise sirkler mindre enn deg selv og vokser i størrelse.

Andre spillerne gjør det samme. Hvis en spiller er større i størrelse kolliderer med deg, de vil spise deg, og det er game over. På den annen side, hvis du kan vokse til en stor nok størrelse uten å bli konsumert av en annen spiller, har du en stor fordel. Jo større sirkler du spiser, jo større vil du vokse.

Det er en morsom og utrolig vanskelig spill. Den eneste faren med Agario er at du kan sette egendefinert brukernavn, slik at du kan kjøre over NSFW innhold hvis du spiller på en skole eller jobb-pc.