De 5 Bästa Gratis Online Spel Webbläsare För Att Döda Timmar Av Tid

0
88

När du bara inte kan stå för att titta på det projekt för en minut och du behöver en paus, där har du tur? Vad gör du när du har fått driftstopp på jobbet och har ingenting att ägna din tid åt? Svaret är enkelt – webbläsare spel.

Det finns tusentals spel på Internet som går att köra helt i webbläsaren, men inte alla av dem är roliga att spela. I själva verket kan vissa av dem är rent ut sagt hemskt – men aldrig rädd. Vi har listat några av de bästa titlarna för att döda ett par minuter av tid eller för att ge dig en välkommen distraktion när du behöver en mental paus.

Cookie-Klickare

Cookie Klickern är ett enkelt spel med en otroligt beroendeframkallande formel. Målet är att gör så många kakor som du eventuellt kan. Att göra din första cookie är så enkelt som att klicka på den. Sedan igen och igen.

När du klickar på femton gånger, du kan spendera dina cookies på en “markör” – en makt som automatiskt klickar du tio sekunder. En hundra cookies kan du hyra en mormor att baka dem för er, som kommer att producera en cookie per sekund.

Spelet fortsätter i samma anda, så att du kan investera i mer kraftfull produktion och uppgradering av ditt enskilda cookie-beslutsfattare utgång.

Det bästa av allt, det körs i bakgrunden. Du kan lämna Cookie Klickern kommer i en separat flik och kolla på det hela dagen. Du kan även spara spelet och fortsätta senare. Resultat och galna uppgradering trädet kommer att hålla er spela i timmar på slutet.

Abobo ‘ s Big Adventure

Om du saknar de dagar av klassiska 8-bitars äventyr spel, Abobo ‘ s Big Adventure är för dig. Det är ett enkelt beat-em-up med en klassisk chip låtar soundtrack och enkel mekanik.

Du använder A-och S-tangenterna för att slå och sparka, och piltangenterna för att navigera på skärmen. Fiender kommer vid du och du slå ner dem tills deras HP bar (som visas i det nedre högra hörnet av skärmen när du träffar någon) sjunker till noll.

Spelet är full av klassiska referenser. Du slåss Goombas, Svarta och Vita Spioner, och även Donkey Kong. Det är ett fullt spel med extra innehåll när du slår den huvudsakliga berättelsen. Det är en stor hyllning till den klassiska beat-em-ups från förr.

Line Rider

Line Rider är en av de klassiska spel som de flesta människor har åtminstone hört talas om, även om de aldrig har spelat tidigare. Hela premiss av spelet är enkelt: du bygga upp ett spår efter en man på en släde för att rida.

Line Rider är helt baserad på fysik, så brantare sluttningar lika mer fart, medan grunt backar och högre upp i sektioner kan användas för att reglera hastigheten. Du bygger banan och tryck sedan på Play-knappen längst ner för att se hur din släde-föraren gör.

Om spåret inte fungerar är helt rätt, du kan stoppa spelet och radera avsnitt och göra ändringar. Var inte rädd för att prova på hopp och loop-de-slingor, men se till att du har tillräckligt med fart för att slutföra dem! Det sista du vill är att din karaktär att krascha och bränna upp.

Notera: detta spel spelas med mus, som att rita rätt linjer med en pekplatta är inte en trevlig upplevelse.

Treor

Treor är ett pusselspel som tar en hel del inspiration från den mycket omtyckta 2048. Spelet är lätt att spela, men otroligt svårt att bemästra.

Du börjar med ett slumpmässigt urval av plattor som du flytta med hjälp av piltangenterna. Tricket är att kombinationen av dessa plattor. En “1” tile kommer endast att kombinera med en “2” bricka för att göra en “3.” Någon bricka med “3” eller högre endast i kombination med en tvilling.

Det innebär att du måste trycka på “3” plattor tillsammans för att göra “6” och tryck sedan på två “6” plattor tillsammans för att göra “12.” Med endast 16 tomma fläckar på bordet, detta kan bli svårt snabbt. Du kan se kommande plattor, så det är en del av strategin inblandade.

Treor är ett bra sätt att utmana sig själv och träna hjärnan – och ännu mer användbart när du behöver för att träna ett problem på ett pågående projekt, men vill ha något att distrahera dig medan ditt undermedvetna drar slutsatser.

Agar.io

Agario är ett PVP spel som bara använder musen. Du börjar som en liten cirkel och måste bläddra på skärmen, äta cirklar som är mindre än dig själv och växer i storlek.

Andra aktörer gör samma sak. Om en spelare som är större i storlek kolliderar med dig, de kommer att äta upp dig och det är spelet över. Å andra sidan, om du kan växa till en tillräckligt stor storlek utan att själv förbrukas av en annan spelare, du kommer att ha en enorm fördel. Ju större cirklar du äter, ju större du kommer att växa.

Det är en rolig och bedrägligt svårt spel. Den enda faran med Agario är att du kan skapa anpassade namn, så att du kan köra över NSFW innehåll om du spelar på en skola eller arbete på datorn.