Moe van de Dagelijkse Woon-werkverkeer? Hier is Hoe te Vinden van een Externe Baan

0
67
Romeinse Samborskyi/Shutterstock

De gemiddelde AMERIKAANSE werknemer woon-werkverkeer eet meer dan 200 uur van zijn tijd elk jaar. Wat zou je doen met al die tijd als je het terug?

Met een externe baan, neem je terug de tijd dat je meestal besteden trekking naar en van het werk. Het kan u ook helpen bij het uitbreiden van uw baan horizon te voorkomen werkplek drama, het verkorten van uw werkdagen, en nog veel meer. Veel mensen willen werken op afstand voor de hand liggende redenen. Maar niet iedereen weet hoe te beginnen met zoeken.

We hebben samen deze gids om u te helpen de overgang naar het werken vanuit huis (of het cafe, het strand of ergens anders waar je wilt).

Als het werken op afstand klinkt als een upgrade van je huidige baan, is hier wat u moet weten.

De Beste Industrieën voor Remote Werken

Niet alle sectoren zijn geschikt voor externe medewerkers. Als je een barista, u zult niet vinden van een externe werk-opties—tenminste, nog niet!

Echter, er is een lange en nog steeds langer wordende lijst van industrieën die gebruik maken van externe medewerkers. Als u een aantal onbenutte vaardigheden of bent bereid om in een aantal opleidingen de tijd, zou je in staat zijn om de overgang naar een nieuwe carrière die u toelaat om vanop afstand te werken.

Indien de opdracht omvat het werken op een computer, kunt u er bijna zeker thuis. Hier zijn enkele van de top industrieën u moet controleren:

  • Klantenservice: Moderne customer service wordt afgehandeld via e-mail, telefoon of social media. Dit betekent dat het kan worden gedaan vanuit huis. Echter, afhankelijk van de positie en het bedrijf, kan het nodig zijn dat u het werk oneven uren.
  • Marketing: Zoals de meeste moderne marketing heeft betrekking op e-mail en sociale media, de meeste van deze posities zijn werk-van-huis (of binnenkort).
  • Schrijven en redactie: Tijdens de gemiddelde werkdag, de meeste moderne schrijvers en redacteuren zelden raakt een stuk papier. Alles is gemaakt en verzonden. Van het schrijven van marketing-inhoud te bewerken van een blog, er zijn tal van externe opdrachten onder deze paraplu. Als u andere content-creatie vaardigheden, zoals het maken van promotionele video ‘ s, je nog meer verhandelbaar.
  • Web-en grafisch ontwerp: Vaak beschikbaar als externe posities, ontwerpen combineert creatieve vaardigheden met technische kennis, dat houdt het interessant. En je kunt leren de meeste van de technische vaardigheden die je nodig hebt online, ook.
  • Begeleiding: Hoewel het moeilijk is een full-time externe begeleiding positie, kunt u vaak tutor vanuit huis part-time als aanvulling op uw inkomen. Sommige van deze banen vereisen geen speciale kennis dan een standaard engels.

Hoewel deze lijst zullen u aan de slag, veel andere industrieën bieden ook externe kansen. Als nieuwe technische oplossingen worden ontwikkeld, zal er meer nieuwe manieren om vanuit huis te werken.

Dus, don ‘ t count-out van uw droom baan gewoon nog niet. Als je een beetje online onderzoek, zult u zien wat uw mogelijkheden zijn.

Fulltime of Freelance?

Voordat u begint met uw zoektocht, moet u ook beslissen of u geïnteresseerd bent in fulltime of freelance posities.

Beide werken goed voor externe opdrachten; het is gewoon een kwestie van wat er beschikbaar is in uw branche, en die bij uw levensstijl past beste. Bijvoorbeeld, de meeste externe begeleiding posities zijn freelance, terwijl u vindt een full-time remote klantenservice taak gemakkelijk.

Als u wilt om zich te verdiepen in de freelance wereld, het is het beste om te beginnen langzaam. Je zou willen om te wachten totdat u een aantal vaste relaties, of een aanzienlijke hoeveelheid geld opgeslagen voordat u quit your day job.

Als je een full-time remote job, hoewel, je kunt duiken recht in, net zoals u zou doen als u wilt een nieuwe traditionele full-time baan.

Waar te Beginnen Uw Afstandsbediening het Zoeken naar een Baan

Jacob Lund/Shutterstock

Dus je hebt besloten dat u wilt werken vanuit huis. Nu heb je om een baan te vinden.

Terwijl u kunt scannen met de gebruikelijke job-search forums en websites die u altijd hebt, zult u waarschijnlijk meer geluk hebben op platforms, specifiek voor externe medewerkers. Voor het werk op afstand, je moet leren hoe om te profiteren van de kracht van het internet, en dat begint met het zoeken naar een baan.

Hier zijn enkele suggesties over waar te beginnen met uw zoektocht.

Websites Van Het Bedrijf

Als u geen specifieke bedrijven in gedachten die je zou willen werken, kunt u deze stap overslaan. Als je dat doet, onderzoek of ze bieden elke externe opties.

Check hun websites en social media pagina ‘ s. Maak uzelf vertrouwd met het merk en de toon. U kunt imponeren met je in-diepte kennis bij het schrijven van uw sollicitatiebrief.

LinkedIn

Veel mensen vergeten hoe behulpzaam LinkedIn was tijdens hun zoektocht naar een baan. Als je nog nooit met succes een baan gevonden van het bestaan, hoewel dit lijkt misschien moeilijk te geloven.

Echter, als een online business networking bron, LinkedIn is een geweldige plek om te beginnen uw afstandsbediening het zoeken naar een baan. Niet alleen krijg je te ziften door middel van een lange lijst van mogelijke taken, maar u kunt ook onder de indruk van potentiële werkgevers, alvorens u zelfs uw cv sturen.

U kunt zoeken op LinkedIn vacatures met behulp van zoekwoorden, zoals “op afstand” of “virtueel.” Je moet ook uit te reiken naar de mensen in de bedrijven waarbij u zelf toe te passen. Op LinkedIn, het is normaal voor het verzenden van een professionele bericht een vreemde in uw branche en kunnen u helpen een baan te krijgen.

Eerst, vul uw profiel volledig in en stuur vervolgens een notitie aan een paar mensen in het werk-van-huis posities die u hoopt te krijgen, bij de bedrijven waarin u wilt werken. Ze vragen of ze open voor een kort gesprek om u te vertellen over hun werk ervaren, en hoe ze landde op hun taak. U kunt zelfs een klein cadeautje, zoals een koffie-cadeau-kaart, om ze te bedanken voor hun tijd.

Deze netwerken idee kan geven u een waardevol inzicht in hoe om te huren. Het kan ook u helpen met uw voet in de deur van uw dromen bedrijven.

Remote.co

Deze online remote-werk hub heeft een doorzoekbare lijst van mogelijke jobs in vele industrieën. Het biedt ook een blog alles over het werken op afstand, evenals andere communautaire middelen. We willen met name de externe Q&A-sectie, waar je een antwoord op de populaire vragen over het werken van huis uit echte externe medewerkers.

Remotive.io

Remotive biedt een mix van doorzoekbaar banen en communautaire middelen. Terwijl sommige van de inhoud moet worden betaald toegang, kan je een hoop kilometers uit het gratis aanbod. We raden u aan zich aanmelden voor de e-mail lijst, dus u krijgt wekelijks berichten over de vacatures in uw vakgebied.

We Werken Op Afstand

We Werken op Afstand maakt gebruik van een soortgelijk concept voor de andere opties die we hebben behandeld. Het paren vacatures met educatieve middelen voor externe medewerkers. U kunt ook lid worden van de We Werken op Afstand van de gemeenschap betreffende de sociale media, waar u kunt uw waardevolle nieuwe verbindingen die kunnen leiden tot nieuwe banen. En, natuurlijk, een gemeenschap van externe medewerkers is ook nuttig zijn voor het beantwoorden van alle vragen die u zou hebben als u de overgang naar het werken vanuit huis.

Aangezien We Werken op Afstand is ook de grootste van alle online remote-werk gemeenschappen, het biedt u een langere lijst van mogelijke banen dan de meeste. U kunt zoeken op categorie of gebruik de handige hulpmiddelen op het tabblad om het te beperken.

Tips voor het Krijgen van Ingehuurd

Rawpixel.com/Shutterstock

Als je eenmaal hebt gevonden een paar work-from-home opdrachten van toepassing te zijn, hoe kunt u het verhogen van uw kansen op het krijgen van ingehuurd?

Terwijl veel traditionele aanbevelingen over het verder te bewerken en interview vaardigheden toepassen, remote werken vormt ook een aantal unieke uitdagingen. Hier is hoe om jezelf te helpen onderscheiden als een kandidaat.

Sociale Media en Websites

Wanneer u de toepassing voor externe opdrachten, uw online-en social media spel moet worden super-sterk.

De personeelsmanager is niet van plan om u te ontmoeten in persoon, dus haar eerste (of enige) indruk van u komt van wat ze ziet online. Uw online aanwezigheid moet professioneel zijn, maar ook uw persoonlijkheid laten zien. Je toekomstige baas wil weten wat voor soort persoon ze te brengen naar het team.

Voordat u alle toepassingen, een snelle inventarisatie van uw online aanwezigheid. Probeer om het te bekijken vanuit het perspectief van een store manager. Het is fijn als je de vakantie foto ‘ s en grappige tweets, maar het is ook handig om een aantal berichten over uw professionele vaardigheden.

Bijvoorbeeld, als je een schrijver, je hebt een online portfolio van je werk? Als je een marketeer, is uw LinkedIn profiel te pronken met uw vermogen om de markt jezelf als een kandidaat?

Cv en sollicitatiebrief

Je motivatiebrief en cv hoeft niet te kijken veel anders als u een aanvraag voor een externe positie. Echter, wilt u misschien om een paar kleine wijzigingen.

Bijvoorbeeld, moet u zeker een hoogtepunt van de vaardigheden en kwaliteiten willen bedrijven in de externe werknemers, alsmede de vaardigheden die nodig zijn voor de betreffende functie. Als u remote-vriendelijke technische vaardigheden of creatieve communicatie oplossingen te bieden, die zijn het vermelden waard. Misschien wilt u markeer uw vermogen om te verblijven gemotiveerd, deadlines te halen, en effectief communiceren op online platforms.

Interview

Met tijd en aandacht voor uw toepassingen, moet je beginnen om een aantal interview-aanvragen. Volgende, moet u voor te bereiden voor een interview en via de telefoon of video.

Als je het interviewen via video -, dress -, professioneel—en, ja, wear broek! Zorg ervoor dat je op een rustige locatie met een mooie achtergrond. U kunt vervolgens de aanpak van de ervaring, net zoals u een persoonlijk interview.

Voor telefonische interviews, vergeet niet te glimlachen, zodat uw stem klinkt vriendelijk en zorgen ervoor dat je een goede verbinding voor het gesprek. U kunt ook een kijkje in deze gids te prepping voor een telefonisch interview om meer gedetailleerde tips.

Uw Droom Baan

Wanneer je op afstand werkt, je hele leven kan veranderen voor de betere.

Plotseling, je kan het eten van vers voedsel uit uw huis koelkast, in plaats van aan het debatteren over welke fast-casual restaurant te grijpen lunch van. Je kunt maximaal op comfortabele athleisure kleding in plaats van office scheidt. U kunt zich aanmelden voor 11 uur ‘ s ochtends yoga-lessen, in plaats van proberen te persen in een training voordat je 8 uur woon-werkverkeer.

Terwijl u van thuis uit werken gaat iedereen anders, veel mensen vinden de verandering is het beste. Met deze baan zoeken tips, zult u goed op uw manier aan het vinden van een externe taak die voor u werkt.

Na het starten van uw nieuwe externe taak, check dan onze gids over hoe om georganiseerd te blijven wanneer je van huis uit werken!