Hvordan Sette Opp en Gruppe WhatsApp

0
170

WhatsApp er ganske muligens den største og mest populære instant messaging programmet i hele verden. Brukes av alle og deres bestemor, sitt oppkjøp av Facebook har opptatt mange, men det har også gitt meldinger plattform en alvorlig injeksjon av kontanter og forbedringer til sin infrastruktur.

En av de tingene det er mest brukt for er sin gruppe-funksjonen. Noen WhatsApp brukeren kan sette opp en gruppe, og deretter invitere andre WhatsApp brukerne som gruppe for å diskutere alt under solen.

Min svoger hadde man satt opp for sitt bryllup planlegging siste året, som å kutte ned på unødvendige e-post og kryssende ledninger. Familier kan konfigurere dem til å dele bilder og chat. Bedrifter kan stille opp for kundestøtte søk. Mulighetene er uendelige.

Hvis det ikke er en egen diskusjon, kan du publisere en klikkbar inviterer link som vil gjøre det mulig for alle i verden til å bli med i gruppen direkte fra sin telefon eller datamaskin.

Sette Opp en Gruppe På WhatsApp

Her er hvordan du skal sette opp en gruppe på WhatsApp. Vi vil se på hvordan å gjøre det på skrivebordet app som det er mye enklere. Den nye grupper vil da umiddelbart synkronisere med telefonen din.

  • Når du har logget inn WhatsApp desktop app, klikker du på Ny Chat på venstre side i kontakter-kolonnen.
  • Du vil nå se et alternativ for Ny Gruppe. Klikk på det.
  • Begynn med å skrive inn navnene på personene du vil legge til i gruppen. Du må legge til minst én annen person enn deg selv til å åpne en gruppe. Hvis personen du ønsker er på WhatsApp, men du kan ikke finne dem, sørg for at du har riktig telefonnummer oppført i telefonen.

Merk: alle lagt til en ny gruppe vil bli varslet automatisk ved WhatsApp, og gruppen vil umiddelbart vises i sin kontaktliste.

  • Når du har lagt til minst en annen gruppe deltaker, gruppe vil åpne opp klar for å chatte. Hvis du klikker på den gruppen tittelen på toppen, kan du gjøre noen tilpasninger og justeringer. Dette inkluderer å endre tittelen på gruppe, legge til en avatar, legge til en beskrivelse, og utpeke visse gruppe medlemmer som administratorer.
  • Hvis du blar litt lenger ned denne listen, vil du se dette alternativet. Dette er hvor du kan gjøre en klikkbar inviterer link for gruppen hvis diskusjoner er ikke privat.
  • Du vil da få en kryptert link hvor du kan dele rundt. Siden dette er en privat gruppe, jeg har sørget for den siste sifrene å holde ut riff-raff.
  • Ved dette punktet, kan den nye gruppen vil ha dukket opp på WhatsApp-registrerte mobiltelefon. Hvis ikke, slå ned WhatsApp på telefonen og start den på nytt.

Hvis gruppen din begynner å bli ganske opptatt, vil du kanskje vurdere å dempe lyd, så telefonen er ikke alltid å pinge. Du kan finne mute-funksjonen i samme område hvor du kan tilpasse den nye gruppen. Du vil fortsatt få nye meldinger, men bare antall uleste meldinger ved WhatsApp-logoen. Deretter kan du lese meldinger på ferie.