Hur till låsa upp “Potentiellt Känsligt Innehåll” på Twitter

0
2593
Twitter

Twitter blockerar några tweets med ett “potentiellt känsligt innehåll” varning. Du kan inaktivera denna varning—även på en iPhone eller iPad, där alternativet är normalt inte tillgänglig. Du kan också inaktivera känsligt innehåll varningar på din egna tweets.

Vad Är “Känsligt Innehåll?”

Twitter säger att det här varningen är för “potentiellt känsligt innehåll . . . såsom våld eller nakenhet.”

För att vara rakt på sak, Twitter är ett mer anything-goes sociala nätverk jämfört med Facebook. Medan Twitter är känsliga media policy innebär förbud mot “alltför blodiga” media, “media skildrar sexuellt våld,” och olagligt innehåll, nästan allt annat går.

Som standard, Twitter begränsar detta media med en varning som, “Denna fil kan innehålla känsliga material,” “den Här profilen kan innehålla potentiellt känsliga innehåll” eller “följande media omfattar potentiellt känsligt innehåll.”

Om du inte har ett Twitter-konto, måste du skapa ett och loggar in för att ändra denna inställning.

Hur att Hoppa över “Känsliga Innehåll” Varning

Du inaktivera Känsligt Innehåll varning från Twitter sekretessinställningar. Du kommer också att hitta dessa alternativ på samma plats i Android-appen, men de är inte tillgängliga i Twitter-app för iPhone och iPad. Om du ändrar inställningen på webben, men Twitter appar för iPhone och iPad kommer att visa dig känsligt innehåll utan några varningar.

För att inaktivera varningen, chef Twitter-webbplats och klickar på meny > Inställningar och Sekretess – > Sekretess och Säkerhet.

Under Säkerhet, aktivera “Visa Media Som Kan Innehålla Känslig Innehåll” alternativet för att inaktivera varningen för tweets.

Hur att Visa “Känsligt Innehåll” i Sökningar

Tweets med känsligt innehåll är normalt dolda från sökningar, men du kan aktivera dem om du föredrar det.

För att göra detta, gå till Twitter webbplats och klicka på meny > Inställningar och Sekretess > Innehåll Inställningar > Inställningar Sökning. Avmarkera “Dölj Känsligt Innehåll” här.

Hur att ta Bort Varningen från Din Egen Tweets

För att stoppa Twitter från märkning media som du laddar upp som känsliga, välj meny > Inställningar och Sekretess – > Sekretess och Säkerhet. Se “Markera Media Du inlägg som Innehåller Material Som Kan Vara känsligt” är avmarkerat.

Det här alternativet är tillgängligt på webben och i Android-app, men inte i Twitter-app för iPhone och iPad.

Observera att Twitter förbehåller sig rätten att permanent aktivera det här alternativet för ditt konto om du missbrukar denna möjlighet och ladda upp känsliga media utan att märka det så. Om du inte kan stänga av den, det är därför.

Om du inte vill se känsligt innehåll, oroa dig inte—det är standardinställningen på Twitter. Se bara till att “Visa Media Som Kan Innehålla Känslig Innehåll” – alternativet är inaktiverat och “Dölja Känsliga Innehåll” alternativ för sökningar är aktiverad.

LÄS NÄSTA

  • “Vill Överleva Ransomware? Här är Hur du Skyddar Din DATOR
  • “Hur Får man Hjälp i Windows 10
  • “Aktivera Ultra-Low Latency Mode för NVIDIA-Grafik
  • “Den Nya Microsoft Kanten Är Nu “Klar för Dagligt Bruk”
  • “Kan Du Använda iMessage på en Windows PC eller Android-Telefon?