Hur man Ställer Upp en Grupp WhatsApp

0
770

WhatsApp är förmodligen den största och mest populära instant messaging-appen i hela världen. Används av alla och deras mormor, dess förvärv av Facebook har oroat många, men det har också gett messaging plattform för en allvarlig kapitaltillskott och förbättring av infrastrukturen.

En av de saker som är det som används mest för är sina grupper. Någon WhatsApp-användare kan ställa upp en grupp och sedan bjuda in andra WhatsApp-användare till gruppen för att diskutera vad som helst under solen.

Min bror-i-lag hade en uppsättning upp för sin bröllop planering förra året, som skär ner på onödiga e-post och korsade kablar. Familjer som kan ställa upp dem för att dela bilder och chatt. Företag kan ställa upp för kundsupport frågor. Möjligheterna är oändliga.

Om det inte är en privat diskussion, kan du publicera en klickbar bjuda in länk som kommer att ge vem som helst i världen att gå med i gruppen direkt från sin mobiltelefon eller dator.

Sätta Upp en Grupp På WhatsApp

Här är hur man ställer upp en grupp på WhatsApp. Vi kommer att titta på hur man gör det på skrivbordet app eftersom det är mycket enklare. De nya grupperna kommer då omedelbart att synkronisera med din telefon.

  • När du har loggat in på WhatsApp desktop app, klicka på Ny Chatt i den vänstra kontakter kolumn.
  • Du kommer nu se ett alternativ för Ny Grupp. Klicka på den.
  • Börjar skriva in namnen på de personer som du vill lägga till i gruppen. Du måste lägga till minst en annan person än dig själv att öppna en grupp. Om den person som du vill är på WhatsApp men du hittar dem, se till att du har rätt telefonnummer som anges i telefonen.

Observera: alla som lagt till en ny grupp kommer automatiskt meddelas via WhatsApp och att koncernen kommer omedelbart att visas i deras kontaktlista.

  • När du har lagt till minst en annan grupp deltagare, gruppen kommer att öppna upp sig redo för att chatta. Om du klickar på den grupp titel på topp, kan du göra vissa anpassningar och justeringar. Detta inkluderar att ändra titeln i grupp, lägga till en avatar, lägga till en beskrivning och klassificering viss grupp medlemmar som administratörer.
  • Om du scrollar ner i listan, kommer du att se det här alternativet. Det är där du kan göra en klickbar bjuda in länken för koncernen om diskussioner är inte privat.
  • Du kommer då få en krypterad länk som du kan dela runt. Eftersom detta är en privat grupp, jag har framkallat den sista några siffror att hålla reda på riff-raff.
  • Genom denna punkt, din nya koncernen kommer att ha dykt upp på din WhatsApp-registrerad mobiltelefon. Om inte, stäng ner WhatsApp på telefonen och starta den.

Om din grupp börjar bli ganska upptagen, kanske du vill överväga att stänga av ljudet så att telefonen inte alltid att “pinga”. Du kan hitta den mute-funktionen i samma område där du kan anpassa din nya grupp. Du kommer fortfarande att få nya meddelanden, utan endast antalet olästa meddelanden bredvid WhatsApp logotyp. Du kan sedan läsa meddelanden på din fritid.