Hur att Dölja eller Visa Alla Ikoner på Skrivbordet i Windows

0
430

Om du gillar en ren skrivbord, Fönster kan vara lite påträngande. Många program du installerar automatiskt lägga till en egen ikon på skrivbordet, så att du ständigt kommer att ta bort dem. Slipp krångel och dölja alla dina ikoner på skrivbordet istället.

Om du använder en DATOR med ett tomt skrivbord, det här alternativet kan du aktivera alla de dolda ikoner.

För att dölja eller visa alla dina ikoner på skrivbordet, högerklicka på skrivbordet, peka på “Visa” och klicka på “Visa skrivbordsikoner.” Det här alternativet fungerar på Windows 10, 8, 7, och även XP. Det här alternativet växlar ikoner på skrivbordet på och av.

Det är det! Det här alternativet är lätt att hitta och använda—om du vet att den finns där.

RELATERAT: Hur Organisera Din Rörigt Windows-Skrivbordet (Och Hålla det på Det Sättet)

Windows kan du även dölja sin inbyggda ikoner på skrivbordet, som “den Här DATORN”, “Nätverk” och “Papperskorgen”. Om dessa saknas fortfarande—eller om du vill dölja dessa ikoner, men inte resten av ikonerna på skrivbordet—du behöver för att styra vilka ikoner på skrivbordet visas i appen Inställningar eller Kontrollpanelen.

LÄS NÄSTA

  • “Vill Överleva Ransomware? Här är Hur du Skyddar Din DATOR
  • “Hur Får man Hjälp i Windows 10
  • “Aktivera Ultra-Low Latency Mode för NVIDIA-Grafik
  • “Den Nya Microsoft Kanten Är Nu “Klar för Dagligt Bruk”
  • “Kan Du Använda iMessage på en Windows PC eller Android-Telefon?