Hoe Open het Control Panel van Windows 10

0
169

Windows 10 bevat nog steeds het Bedieningspaneel. Sommige instellingen worden alleen weergegeven in het Configuratiescherm, gedeeltelijk in de Instellingen-app, en sommige op beide. Hier is hoe te vinden op het Bedieningspaneel, dat is een beetje meer verborgen dan in Windows 7.

In Windows 7, klikt u op de knop Start en vervolgens op “Control Panel.” Op Windows 8 en 8.1, kon u met de rechtermuisknop op de Start-knop of druk op Windows+X en klik op “Control Panel.” Geen van deze methoden werkt op de nieuwste versie van Windows.

Nog steeds, de lancering van het Configuratiescherm op Windows-10 is zeer eenvoudig: klik op de Start-knop of druk op de Windows-toets, typ “Control Panel” in het zoekvak in het menu Start en druk op Enter. Windows zal zoeken naar en open de toepassing Configuratiescherm.

Als u het Bedieningspaneel vaak, rechts-klik op het Configuratiescherm pictogram in de taakbalk na het starten en selecteer “aan de Taakbalk Vastmaken.” U kunt vervolgens eenvoudig starten van de taakbalk.

U kunt een snelkoppeling op het bureaublad naar het Configuratiescherm, ook. Open het menu Start, bladert u omlaag naar de onderkant van de Apps-lijst in het linker deelvenster, en klik op de “Windows System” map. Slepen en neerzetten van de “Control Panel” snelkoppeling naar uw bureaublad.

Er zijn ook andere manieren om het Regelpaneel. Bijvoorbeeld, drukt u op de Windows+R om het openen van een dialoogvenster Uitvoeren en vervolgens een “control” of “control panel” en druk op Enter.

Deze opdracht kan worden uitgevoerd vanaf een Opdrachtprompt of PowerShell-venster ook.

U vaak niet nodig om toegang te krijgen tot het Control Paneel direct—dat is wat Microsoft rekent op. Zelfs wanneer u de Instellingen van de applicatie, vele instellingen van de pagina ‘ s koppelen aan individuele Control Panel applets die extra instellingen.

Zelfs de nieuwe Toevoegen of Verwijderen van Programma ‘s in het deelvenster Instellingen voor links naar de klassieke Programma’ s en onderdelen-gereedschap, ook wel bekend als de “een programma Verwijderen of wijzigen” – deelvenster.

LEES VERDER

  • “Hoe om Hulp te Krijgen in Windows 10
  • “Het Inschakelen van Ultra-Low Latency Mode voor NVIDIA Graphics
  • “De Nieuwe Microsoft Rand Is Nu “Klaar voor Dagelijks Gebruik”
  • “Kunt U Gebruik maken van iMessage op een PC met Windows of Android Telefoon?
  • “Wat Is VBScript, en Waarom Heeft Microsoft Alleen maar Doden?