Het Publiceren van Uw Outlook-Agenda Van Outlook.com

0
236

In Outlook kunt u uw agenda delen met individuele mensen, maar je kunt ook het publiceren van uw agenda, zodat iedereen met de juiste link kan zien. Hier is hoe dat te doen, en waarom zou u het nuttig vinden.

Wat is het Verschil tussen het Delen en Publiceren?

U kunt uw Outlook-agenda beschikbaar te stellen aan andere mensen op twee manieren:

Uw agenda delen. Wanneer u delen van uw agenda, alleen de persoon met wie u samen met het kunnen zien. U kunt uw agenda delen meerdere keren en beheren van elk van de delen afzonderlijk. Bijvoorbeeld, kunt u uw agenda delen met Alice en vervolgens te delen met Bob; later, kunt u het verwijderen van Bob ‘s toegang, terwijl het houden van Alice’ s toegang. Delen is de beste optie als u wilt er zeker van zijn dat alleen de mensen die u kiest, kan de agenda.

GERELATEERD: het Delen van uw Outlook-Agenda

Publiceer uw agenda. Wanneer u publiceert uw agenda, iedereen met de link kan zien. Iedereen met het vinden van de link door een ongeval is bijna onmogelijk, hoewel men kon de link delen met anderen. De publicatie is alles of niets, dus als u het verwijderen van de uitgeverij link, werkt het niet voor iedereen. Publiceren is de beste optie voor een openbare agenda dat meerdere mensen moeten toegang hebben, zoals uw project team aan het werk, of een sport-team organiseren in het weekend.

Een korte opmerking voor mensen met een corporate IT: veel bedrijven hun personeel agenda ‘ s voor intern standaard zichtbaar. Dit kan iedereen in uw organisatie om te zien elkaars agenda ‘ s, dat maakt het boeken van vergaderingen veel gemakkelijker. Dit is niet hetzelfde als het publiceren van uw agenda, die wordt voornamelijk gebruikt voor het delen van de agenda met mensen buiten uw organisatie.

Het Publiceren van Uw Outlook-Agenda

In vorige versies van Outlook, kan het publiceren van uw kalender van de Outlook-client op uw laptop. Maar sinds de introductie van Office 365 (O365), Microsoft kunt u een agenda publiceren met mensen buiten uw organisatie door het gebruik van de Outlook web app.

Log in op uw O365-account en ga naar Outlook door te klikken op de app launcher (de 9 punten in de linkerbovenhoek) en het selecteren van het pictogram van Outlook.

Klik op Instellingen > Bekijk Alle Instellingen van Outlook.

Open Agenda > Gedeelde Agenda ‘ S.

In de “een Agenda Publiceren’ kiest u de agenda die u wilt delen (als u slechts één Agenda ingesteld, wordt gewoon de naam “Agenda”), selecteer “Alle Gegevens” in de tweede vervolgkeuzelijst en klik op “Publiceren.”

Deze twee links: een HTML-link en een ICS-link.

De HTML-link stelt mensen in staat om uw agenda te bekijken in een browser. Gebruik dit als u wilt dat mensen om de kalender te bekijken, los van hun eigen agenda. Dit is vooral handig als u wilt dat een openbare agenda zoals u kunt het embedden van de koppeling in een webpagina.

De ICS-link stelt mensen in staat om uw agenda importeren in hun agenda ‘ s. ICS is het bestandstype voor het iCalendar – (.ics) formaat. Het is een open formaat voor de agenda, dat is al meer dan 20 jaar. Elke agenda-app die je waarschijnlijk gebruik zal accepteren .ics formaat kalender. De link werkt in Google Calendar, Apple Calendar, Yahoo! Agenda Lightning voor Thunderbird, of een andere agenda app die u gebruikt.

GERELATEERD: Hoe laat je een Outlook-Agenda in Google Calendar

Klik op één van de HTML link of de ICS-link en er verschijnt een menu. Selecteer de “Copy Link” optie om de koppeling te kopiëren naar het klembord.

Hoe om de publicatie ongedaan maken van Uw Outlook-Agenda

“De publicatie ongedaan maken” en “Reset Links” zijn je twee optie in de Agenda > Gedeelde Agenda ‘ s > een Agenda Publiceren in de sectie.

“Unpublish” zal de publicatie ongedaan maken van de kalender, wat betekent dat zowel de HTML-en ICS-links zal stoppen met werken. Iedereen gaat naar de HTML-link naar een foutpagina te zien in plaats van uw agenda (met name een HTTP 503 error pagina die wordt weergegeven wanneer een server niet beschikbaar is). Degenen die hebben de ICS link naar hun agenda niet in staat zijn om uw afspraken niet meer (of een foutmelding of error pagina wordt weergegeven is afhankelijk van hun e-mail programma).

“Reset links” zal ook de publicatie ongedaan maken van uw kalender, maar biedt nieuwe links voor zowel HTML en ICS. Dit is handig als u bang bent dat mensen toegang hebben wanneer ze niet mag. (Bijvoorbeeld, als de leden van uw team hebt gewijzigd en u wilt ervoor zorgen dat alleen de huidige leden hebben toegang tot de agenda.) De oude links niet meer werken, maar nieuwe koppelingen zijn beschikbaar voor u om te gebruiken of te verzenden naar de mensen.

LEES VERDER

  • “Hoe om Hulp te Krijgen in Windows 10
  • “Het Inschakelen van Ultra-Low Latency Mode voor NVIDIA Graphics
  • “De Nieuwe Microsoft Rand Is Nu “Klaar voor Dagelijks Gebruik”
  • “Kunt U Gebruik maken van iMessage op een PC met Windows of Android Telefoon?
  • “Wat Is VBScript, en Waarom Heeft Microsoft Alleen maar Doden?