De Bästa Sms: a Redaktörer för iPhone och iPad

0
189
sasimoto/Shutterstock.kom

Alla textredigerare kan tyckas vara samma, men att välja rätt är viktigt. Oavsett om du skriver en roman eller en shopping lista, du behöver rätt verktyg. Här är några av de bästa textredigerare för iPhone och iPad.

Vad du ska Titta efter i en Text Editor

Sms: a redaktörer är tänkt att göra just det—redigera text. Men det finns massor av andra funktioner du kan leta efter i en text-editor. För det första, vill du rik eller oformaterad text funktionalitet? I rich text-redigerare, kan du lägga till och ibland lätt redigera—bilder, men i vanlig textredigerare, du kan inte. Men, vanlig text-editorer har ofta mer avancerade Wiki stöd och syntax highlighting.

Stöd för Wiki inte en tanke på—särskilt i rtf-redigerare, som Sidor—så håll ögonen öppna om det är ett måste för dig. De mest robusta oformaterad textredigerare ofta stöd rika förhandsvisningar av ditt innehåll, om det behövs.

Om du skriver kod, syntax highlighting kan vara ett krav. Wiki lyfta fram är även tillgängliga i vissa appar.

Alla appar som vi rekommenderar stöd för synkronisering av något slag, oavsett om det sker via iCloud eller lagring tjänst som Dropbox. Dokumentet organisation beror på synk metod. De som använder iCloud, till exempel, ofta inte erbjuder någon form av mapp eller undermapp struktur. Sidor som, återigen, är ett bra exempel här.

Du har förmodligen redan vet de funktioner du behöver, men med så många olika editorer att välja mellan är det lätt att bli överväldigad. Vilken som är rätt för dig?

Det Bästa för de Flesta Människor: Sidor

Du kan inte ha en lista över textredigerare utan att inkludera Sidor. Det är också olika från andra appar på vår lista, eftersom det är mer besläktad med det gamla-stil, vad-du-ser-är-vad-du-få (WYSIWYG) textredigerare från Mac.

Rich text, bilder och stöd för Apple Penna är alla närvarande. Det finns ingen Wiki-stöd,—om du vill ha någon form av syntax highlighting och sådant, måste du leta någon annanstans.

Dock Sidor som omedelbart känns som ett hem för dem som gillar deras ord att se ut exakt som de kommer när de skrivs ut.

För de flesta människor, Sidor som erbjuder allt de behöver för att skriva en enstaka bokstav eller skapa ett gratulationskort. Den har inbyggd iCloud support också, vilket tillför en viss grad av samarbete med andra appar inte har. Du kan även använda sidor på en PC via en webbläsare om du behöver.

Sidorna är gratis, och det kommer med i varje iPhone och iPad.

Det Bästa för Proffsen: iA Writer

iA Writer har funnits i olika former under lång tid. Som du skulle förvänta dig från något som med år av polska bakom det, det tickar en hel del lådor. Det är också en fyra-tiden Bästa av App Store-award-vinnare, och något mediokra inte vinner dem.

Sms: a redaktörer är inte kända för sina härliga gränssnitt eller snygga gester, men iA Writer är ett steg i konkurrensen och ser bra ut. Det blir fortfarande ur vägen när det behövs, dock. Du kan få texten att se ut exakt som du vill ha det till med olika typsnitt, storlekar, och även linjen längd. Alla som vill få henne att skriva erfarenhet hennes hand kommer att vara i sitt rätta element.

Allt skrivande är fortfarande vanlig text, trots hur du konfigurera den så att den visas på skärmen. Wiki är stöd, och du kan förhandsgranska dokument i HTLM-format för att se hur det kommer att se ut när de är publicerade. Ett anpassningsbart tangentbord sätter alla dina mest använda kommandon till hands. Den imponerande Fokus Läge skymmer allt utom den nuvarande mening eller stycke för att hjälpa dig komma in på ett spår.

Men vad gör iA Writer som sticker ut mest är att den innehåller den senaste och största iOS-funktioner. När Apple lägger ett nytt API eller ram till iOS, du kan satsa iA Writer kommer att vara en av de första appar för att dra nytta av det.

Du kan få iA Writer för $8.99, och inget i-app köp krävs.

Det Bästa för Mer Än Text: Björn

Björnen har fått en Apple Design Award, och de är inte lätta att komma med. Det är lämpligt för anteckningar, men kan lika enkelt hantera dina senaste blogginlägg eller boka utkast.

Det ser ut, känns och fungerar på ett sätt som lämpar sig för att hålla bitar av information, inklusive bilder, länkar och filer. Vi ingår i det eftersom det är älskade av dem som använder det, och om du letar efter något för att hantera anteckningar och långa formen skriva, Björn är plocka av gäng. Dess förmåga att hantera olika typer av information gör det särskilt lämpligt för att användas som en journalföring verktyg.

Du kan cross-link anteckningar för snabb referens och exportera enskilda toner i alla typer av format, som PDF, JPG, DOCX, och HTML. En stark sök spel gör att du enkelt kan hitta saker som du skrev tidigare.

Det finns massor av teman, också. De förändra varje aspekt av hur Björn ser ut och känns. Om du vill ha en mörk eller ljus bakgrund eller alla typer av olika färgad text, Björnen har det. Inget av detta gör ditt skrivande något bättre, men det kommer säkerligen inte att göra appen mer kul!

En version av Björnen app är tillgänglig för Mac, med synkronisering mellan de två program som möjligt om du betalar $14.99 per år prenumerationsavgiften för Björn Pro.

Appen är gratis att ladda ner, men du går miste om den avancerade alternativ export och teman om du inte får Bära Pro abonnemang också.

Det Bästa för Automatisering: Utkast

Utkast är en annan app som inte nödvändigtvis passar formen av vanlig text editor för att det gör så mycket mer. Med mer automatisering än någon kan tänkas behöva, Utkast där du kan börja din text-baserat arbete och låta appen resten.

Utkast’ slogan, “Där texten börjar,” och det summerar det perfekt. Du skriver text i Utkast och sedan använda anpassningsbara automatiseringar (eller Åtgärder) för att skicka det till web services eller andra appar. Denna text kan komma att förvandlas till ett sms eller e-post. Eller det kan laddas upp till en webbserver eller blogg. Åtgärder kan vara byggd för att interagera med bara om någon annan app på telefonen, eller någon webbtjänst med ett API.

Utkast stöder också några tunga skript. Agile Developer Sköldpadda upprätthåller en katalog av Åtgärder, också. Om du inte vill bygga en egen, det finns nog redan en som kommer att göra jobbet bra.

Även om Utkast’ makt kommer från dess automation, det är också ett bra ställe att bara skriva ord, alltför. Den stöder flera varianter av Wiki och kan vara tema för att titta på lämpligt sätt smygande om mörka lägen är din sak. Det har också stöd för syntax highlighting och i linje Wiki förhandsvisning, så att du kan se hur något ser ut när den konverteras till ett annat format, som HTML eller rich text.

Eftersom förslagen är byggda för att ta texten och skicka den någon annanstans, det gränssnitt som återspeglar detta. Du kan ha så lite eller så mycket av det synliga som du vill. Alla som automation är bara ett par av kranar bort när det behövs och ur vägen när den inte.

Utkast är gratis att ladda ner, men $19.99 Utkast Pro årsprenumeration är nödvändiga för att komma åt teman, Arbetsytor (liknande sparade sökningar), och förmågan att skapa och redigera åtgärder. Utkast Pro är också skyldiga att använda Utkast med URL-scheman.