Hoe om Hulp te Krijgen in Windows 10

0
86

Windows-10 heeft een ingebouwde Hulp-app die oplossingen bieden voor problemen en zelfs sluit u een menselijke persoon. Dat is gewoon een van de Windows-10 de handige ingebouwde ondersteuning voor opties.

Het gebruik van de “Hulp Krijgen” App

Windows 10 bevat een Get-Help-toepassing die oplossingen kan bieden voor veel problemen. Deze kun je vinden in je Start menu. Klik op de knop Start, typ “Hulp” en klik op de “Get Help” snelkoppeling die verschijnt of drukt u op Enter. U kunt ook bladeren door de lijst van applicaties aan de linkerkant van het menu Start en klik op de “Get Help” snelkoppeling.

Standaard, dit verbindt u tot een virtuele agent.” Type wat u wilt ondersteunen met, en het zal proberen om u wat informatie. Ook kunt u dit gedeelte overslaan en typ iets zoals “praten met een menselijk” om het krijgen van een verbinding met een Microsoft support-persoon.

Druk op F1 voor Help in Vele Toepassingen

De F1 toets is de traditionele manier van hulp krijgen. Als u de focus op het Windows-bureaublad en tik op de toets “F1”, Windows zal het uitvoeren van een Bing zoeken naar “hoe om hulp te krijgen in windows 10.”

Dat is niet super handig, maar de F1-toets kan het nog steeds nuttig in tal van andere toepassingen. Bijvoorbeeld, druk op F1 in Chrome open de Google Chrome-website voor Ondersteuning. Druk op F1 in Microsoft Office wordt geopend in Microsoft ‘ s Office support site. Probeer het in elke toepassing die u gebruikt.

Instellingen Met het Menu Start

Wij raden u aan het menu Start de zoekfunctie als u op zoek bent naar een instelling of toepassing in het bijzonder. Laten we zeggen dat u nodig hebt om verbinding te maken met een VPN—u kunt gewoon op de Windows-toets op uw toetsenbord of klik op de knop Start en typ “vpn.” U ziet een verscheidenheid van VPN-opties in Windows.

Probeer de Ingebouwde Probleemoplossers

Als u het probleem ondervindt, Windows 10 ingebouwde probleemoplossers kunnen helpen. Om ze te vinden, ga dan naar Instellingen > Update en Beveiliging > problemen Oplossen. Of zoek naar “problemen Oplossen” in het Start menu en selecteer “Problemen met Instellingen.”

Windows kan adviseren u bepaalde probleemoplossers hier, afhankelijk van uw systeem. Echter, u kunt ook bladeren door de lijst en klik op een relevante probleemoplosser. Als u bijvoorbeeld problemen met afdrukken hebt, scroll naar beneden en klik op de “Printer” probleemoplosser. Windows 10 zal proberen om automatisch problemen die zouden kunnen leiden tot afdrukproblemen en oplossen voor je.

GERELATEERD: Hoe te Maken van Windows Oplossen van problemen met Uw PC-Problemen voor U

Zoeken op het Web

Het web staat vol met oplossingen voor problemen—zowel hier op How-To Geek en andere websites. Ga naar een zoekmachine, zoals Google of Bing in uw webbrowser in en zoeken voor uw probleem te vinden, meer informatie. Specifiek te zijn—als u een specifieke foutmelding of code, zoek die.

Profiteer van Microsoft Support-Websites

De Microsoft support-website kan nuttig zijn, ook. U kunt zoeken op Microsoft Support-website voor oplossingen voor veel problemen. Andere oplossingen kunnen worden gevonden op de Microsoft Community forum. U kunt zoeken in de gemeenschap te vinden van de vragen en antwoorden van andere mensen hebben geplaatst. U kunt ook klikken op de knop “stel een vraag” aan de bovenkant van de pagina als u bent aangemeld bij uw vraag en hoop voor een nuttig antwoord van een lid van de gemeenschap.

Dit is slechts een optie, maar—veel oplossingen voor Windows-problemen, met name problemen met software van derden, zijn te vinden op andere websites. Een breder zoeken op het web zal vaak de slimste idee.

Vind Hier Een Aantal Nuttige Tips

Als je gewoon op zoek naar handige tips voor het gebruik van Windows 10 en informatie over nieuwe functies in de laatste updates, probeert u de opgenomen Tips. Open het menu Start, zoeken naar “Tips” en klik op de “Tips” snelkoppeling om deze te openen. U kunt ook bladeren door de lijst aan de linkerkant van het menu Start en klik op “Tips” om het te starten.

Als je niet van de F1-toets zoeken naar Bing om hulp, kunt u deze uitschakelen door het opnieuw toewijzen van de F1-toets om te functioneren als een andere toets. Dit is de enige manier heb gevonden om dit uit te schakelen. Het is niet de beste oplossing—het zal stoppen met de F1-toets van de werking van een F1-toets in elke applicatie op je systeem.

LEES VERDER

  • “Het Inschakelen van Ultra-Low Latency Mode voor NVIDIA Graphics
  • “De Nieuwe Microsoft Rand Is Nu “Klaar voor Dagelijks Gebruik”
  • “Kunt U Gebruik maken van iMessage op een PC met Windows of Android Telefoon?
  • “Wat Is VBScript, en Waarom Heeft Microsoft Alleen maar Doden?
  • “Hoe te Migreren van Uw Nest-Account aan een Google-Account