Het Inschakelen van Ultra-Low Latency Mode voor NVIDIA Graphics

0
408
NVIDIA

De NVIDIA grafische stuurprogramma ‘ s bieden nu een “Ultra-Low Latency mode” bestemd voor competitieve gamers en iedereen die wil de snelste ingang reactie in hun spel. Deze functie is beschikbaar voor alle NVIDIA GeForce Gpu ‘ s in het NVIDIA Control Panel.

Wat Is Ultra-Low Latency Mode?

NVIDIA

Graphics motoren wachtrij frames kunnen worden weergegeven door de GPU, de GPU maakt ze, en dan worden ze weergegeven op uw PC. Als NVIDIA wordt uitgelegd, deze functie is gebaseerd op het “Maximaal Pre-Rendered Beelden” – functie, die is gevonden in het NVIDIA Control Panel voor meer dan een decennium. Dat mag u het aantal frames in de render queue naar beneden.

Met “Ultra-Low Latency” – modus, de frames zijn ingediend in het render queue net voor de GPU ze nodig heeft. Dit is het “just in time frame plannen,” als NVIDIA noemt. NVIDIA zegt dat het zal “verder [verlagen] de latentie tot 33%” meer dan alleen het gebruik van de Maximale Pre-Rendered Beelden optie.

NVIDIA

Dit werkt met alle Gpu ‘ s. Echter, dit werkt alleen met DirectX 9 en DirectX 11 games. In de DirectX-12 en Vulkan-games, “het spel beslist wanneer de wachtrij van de frame” en de NVIDIA grafische stuurprogramma ‘ s hebben geen controle over.

Hier is bij NVIDIA zegt dat je zou willen om deze instelling te gebruiken:

“Low Latency mode hebben het meeste effect wanneer het spel is GPU gebonden, en framerates zijn tussen de 60 en 100 FPS, zodat u voor de responsiviteit van de hoge framerate gaming zonder te verlagen grafische trouw. “

In andere woorden, als er een spel is het CPU-gebonden (beperkt door uw CPU-bronnen in plaats van de GPU) of dat u een zeer hoge of zeer lage FPS, dit zal niet helpen te veel. Als u klaar bent met het invoeren van de latency in spellen—muis lag, bijvoorbeeld—dat is vaak gewoon een gevolg van de lage frames per seconde (FPS) en kan deze instelling niet het oplossen van dat probleem.

Waarschuwing: Dit mogelijk zal verminderen uw FPS. Deze modus is standaard uitgeschakeld, wat NVIDIA zegt dat leidt tot “maximaal renderen doorvoer.” Voor de meeste mensen de meeste van de tijd, dat is een betere optie. Maar, voor de competitieve multiplayer gaming, wil je alle kleine randen die u kunt krijgen—en dat geldt ook voor lagere latentie.

Het Inschakelen van Ultra-Low Latency Mode

Je hebt versie 436.02 of nieuwere versie van de NVIDIA grafische stuurprogramma te profiteren van deze. U kunt uw videostuurprogramma bijwerken via de GeForce Experience applicatie te downloaden of download de nieuwste graphics stuurprogramma vanaf de NVIDIA website.

Als je eenmaal hebt, start u het Configuratiescherm van NVIDIA. Om dit te doen, klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad van Windows en selecteer “Configuratiescherm van NVIDIA.”

Klik op “Manage 3D Settings” onder 3D-Instellingen in de linker zijbalk.

Selecteer hoe u wilt inschakelen Ultra-Lage Latency. In te schakelen voor alle games op uw systeem, selecteert u “Globale Instellingen”. In te schakelen voor een of meer specifieke games, selecteer “Programma-Instellingen” en kies het spel dat je wilt inschakelen voor.

Zoek “Low Latency” in de lijst van instellingen. Klik op de instelling vak aan de rechterkant van de instelling en selecteer “Ultra” in de lijst.

Met de standaard instellingen van “Off” (uit” het spel van de motor zal de wachtrij één tot drie frames op een moment. De “Aan” instelling zal dwingen het spel om alleen de wachtrij een enkel frame, dat is hetzelfde als het instellen van Max_Prerendered_Frames 1 in oudere NVIDIA-stuurprogramma ‘ s. De Ultra-instelling legt de frame “just in time” voor de GPU om het te halen—er worden geen frame zitten in de wachtrij te wachten.

Klik op de knop “Toepassen” om uw instellingen te bewaren. U kunt nu sluit het Configuratiescherm van NVIDIA.

Niet vergeten, zoals we hierboven werd opgemerkt, kunt u deze optie daadwerkelijk schade prestaties in veel situaties! Wij raden zodat het alleen voor bepaalde games en testen van uw instellingen om te zien hoe het eigenlijk werkt.

Als u wijzigingen ongedaan wilt maken en het gebruik van de NVIDIA grafische stuurprogramma ‘ s standaard instellingen terug hier in en klik op de “Restore” knop.

LEES VERDER

  • “De Nieuwe Microsoft Rand Is Nu “Klaar voor Dagelijks Gebruik”
  • “Kunt U Gebruik maken van iMessage op een PC met Windows of Android Telefoon?
  • “Wat Is VBScript, en Waarom Heeft Microsoft Alleen maar Doden?
  • “Hoe te Migreren van Uw Nest-Account aan een Google-Account
  • “Zal Uw Favoriete iPhone-Apps Werken ook op de iPad?