De Beste roeiapparaat voor Thuis Gebruik

0
161
Concept2

Roeien machines bieden een low-impact alternatief voor hardlopen en andere cardiovasculaire activiteiten, die ook zwaar werken van uw benen, de rug en de kern. Als u wilt maken van uw eigen huis sportschool of gewoon een nieuwe manier om te oefenen, een roeier is de machine voor u.

Wat is Belangrijk om te Kijken voor in een Roeier?

Er zijn veel verschillende soorten roeiers op de markt, en elk model heeft zijn voor-en nadelen. Dus, voordat je naar buiten en maken van uw aankoop, en overweeg wat het nodig zijn om de uitoefening van uw doelen.

  • Grootte: roeitoestellen zijn berucht voor het nemen veel ruimte in en, omdat ze erg lang zijn, ze op te slaan kan moeilijk zijn. Sommige mensen houden hun roeiers in de open lucht, en anderen zouden liever slaan ze weg wanneer niet in gebruik. Wil je op zoek naar een model dat het beste past bij uw opslag voorkeuren. Vele modellen vouwen of apart aan te bieden voor eenvoudige opslag.
  • Type van de weerstand: De weerstand kan belangrijk zijn om de training die u probeert te bereiken. Hydraulische roeiers zijn kleiner en goedkoper, maar kan een lastige bereik van de beweging. De duurdere lucht, magnetische, en waterbestendigheid op basis van de roeiers zorgen voor een meer natuurlijke en efficiënte training. Air roeiers, echter, kan het zeer luid in vergelijking met de andere soorten, vooral tijdens intensieve workouts.
  • Technologie: Veel moderne roeien machines hebben verschillende intensiteit niveaus en vooraf ingestelde trainingen om beter te voldoen aan uw oefening routine. Verschillende modellen kunnen meten van uw hartslag, training vooruitgang, en via een Bluetooth-verbinding gezondheid-en fitness-apps.
  • Comfort: Bij het kopen van een soort van oefening apparatuur, zult u willen ervoor zorgen dat u zich comfortabel voelt met het gebruik. U niet wilt om uit te werken op een ongemakkelijk machine, dus we hebben ervoor te kiezen slechts machines bekend voor gevoel.

De Beste Overall: Concept2 Model D

Concept2

Als het gaat om het roeien, een naam schijnt boven de rest uit. Concept2 wordt beschouwd als de leider van de industrie, en zijn Model D roeimachine is de reden waarom. Het Model D de weerstand is op basis van een air-vliegwiel ontwerp; als je trek het vliegwiel, het duwt de lucht uit de weg. Hoe sneller u trekt, hoe meer lucht je duwt en hoe meer weerstand je gezicht, natuurlijk schalen met de inspanning die je in de training. De roeier heeft ook een domper dat kan worden gebruikt voor het blokkeren van de doorstroming van lucht van het vliegwiel waardoor het een eenvoudige manier om het aanpassen van de intensiteit van de training.

De machine is de basis van het aluminium ook splitst apart gemakkelijk, zonder gereedschap, in twee stukken voor eenvoudige opslag wanneer niet in gebruik. Het display kunt u uw workouts en kan verbinding maken met uw telefoon en een hartslagmeter om uw vooruitgang te volgen. De monitor arm maakt voor de hoogte en de hoek van aanpassingen, ook, dus ongeacht uw grootte, zult u altijd een comfortabele kijkhoek. De Concept2 Model D roeimachine is de best verkopende roeier op de markt voor een reden: Het is een elite-machine.

De Beste Algemene

Concept2 Model D met PM5 Performance Monitor Indoor Rower Roeitoestel Zwart

Het Model D is de beste in het roeien wereld. Het geeft een onvergelijkbare workout, dat is zelfs gebruikt door de meeste sporters te trainen voor de Olympische spelen. Deze lucht-aangedreven rower is de beste keuze op de markt.

Shop Nu

$945.00
Meer aanbiedingen

De Premie Halen: Concept2 Model E

Concept2

De Concept2 Model E roeier heeft alles dat maakt het Model D geweldig en meer. Het Model E wordt gemaakt van gelast staal, zit 6″ hoger van de grond, en heeft een solide, uit een stuk voor ondersteuning, waardoor dit model veel studier en schade resistent. De ketting is volledig ondergebracht voor extra bescherming, en de monitor arm is langer en vast in positie voor de gebruiker gemakkelijker te zien is. De roeier heeft zelfs een glossy finish, waardoor het lijkt zo goed als het voelt om te gebruiken. Als je het extra geld te besteden, de Model E is een grote upgrade en voel je je als je traint voor de Olympische spelen.

De Premie Halen

Concept2 Model E met PM5 Performance Monitor Indoor Rower Roeitoestel Zwart

Het Model E heeft alles wat het Model D doet, maar in een studier, meer premium pakket. Het is gebouwd om zelfs de meest inspannende gebruik, en de professionele esthetische maakt deze machine een van de mooiste modellen die er zijn.

Shop Nu

$1160.00
Meer aanbiedingen

De Begroting Halen: SF-RW5515

Sunny Gezondheid en Fitness

Niet iedereen heeft honderden dollars te besteden aan fitnessapparatuur. Laat u niet van de grote prijzen van sommige van deze items je bang afstand van het creëren van uw eigen huis sportschool; goedkopere opties er zijn. De Zonnige Gezondheid en Fitness SF-RW5515 is een uitstekend model zonder een onvoorstelbare prijs. De SF-RW5515 is een andere toestel dat gebruik maakt van magnetische stromen en een metalen vliegwiel voor weerstand; het heeft ook acht niveaus van resistentie voor het schalen van workouts. Deze machine is goed gepolsterd en comfortabel om te gebruiken voor lange sessies, en het stalen frame geeft het een stevige voelen. De SF-RW5515 is een fantastische keuze als je op een krap budget of gewoon niet nodig iets extravagant in uw training.

De Begroting Halen

Sunny Health & Fitness Magnetische Roei-Machine met LCD-Display, 8 weerstandsniveaus, 44 Inch Rail Binnenbeenlengte en 250 POND Max Gewicht – SF-RW5515

De SF-RW5515 is een fantastische machine die zorgt voor een uitstekende workout terwijl je nog steeds in slaagt om ongelooflijk betaalbaar. Deze goedkope machine zal een perfecte aanvulling op uw huis sportschool.

Shop Nu

$199.00
Meer aanbiedingen

De Meest Compact: XTERRA Fitness ERG200

XTERRA Fitness

Roeien machines hebben de neiging om veel ruimte in, vooral wanneer ze in gebruik zijn. Als uw workout gebied is niet erg groot, dan is een machine die neemt zo min mogelijk ruimte is van vitaal belang. De XTERRA Fitness ERG200 is een opvouwbare roeier die erin slaagt om te passen in zelfs de kleinste van de kasten met een gevouwen formaat van 20,7″ x 36,4″ x 47,3″ (breedte, lengte, hoogte).

De ERG200 maakt gebruik van een sterk magnetisch veld en een metalen vliegwiel voor het genereren van de weerstand, waardoor deze machine vrijwel stil in vergelijking met een air-vliegwiel. Het belangrijkste verschil tussen het magnetische en lucht weerstand als het gaat om te oefenen, hoewel, is dat de magnetische weerstand hetzelfde, het maakt niet uit hoe hard je ook trekt. Vanwege dit, de ERG200 heeft een verstelbare knop met acht moeilijkheid instellingen handmatig wijzigen van de intensiteit van de training. Deze compacte machine werkt zeer goed en is perfect voor iedereen met ruimte betreft.

De Meest Compacte

XTERRA Fitness ERG200 het Vouwen van Magnetische Weerstand Rower

De ERG200 is gebouwd om zo min mogelijk ruimte ingeklapt. Deze machine past in de kleinste ruimtes en nog steeds weet te zorgen voor een intensieve training die zal branden van de calorieën uit.

Shop Nu

$181.74
Meer aanbiedingen

De Beste Full Motion Rower: SF-RW5864

Sunny Gezondheid en Fitness

Full-motion roei-heb je trekken solide roeien armen aangesloten op een spil in plaats van een ketting of touw; dit zorgt voor meer beweging van de armen bij het trainen, die beter werkt uw rug en core. Als u wilt om zich te concentreren op de krachttraining van indoor-roei-ten opzichte van de cardio-training, dan is een full-motion machine kan worden recht voor je. De SF-RW5864 is een magnetische roeitoestel dat heeft stevige roeien armen het creëren van een authentieke roei-ervaring. Het heeft een display voor het bijhouden van uw workouts en de acht niveaus van intensiteit voor uw training. Als je wilt voelen als je met behulp van real-riemen te bewegen door het water, dan is de SF-RW5864 is het toestel voor u.

De Beste Full-Motion Rower

Sunny Health & Fitness Full-Motion Magnetische Roeitoestel Rower met Geavanceerde LCD-Display, Verhoogde Stoel, 265 POND Max Gewicht en Opvouwbaar – SF-RW5864

De SF-RW5864 maakt volledig gebruik van de full-motion roeien armen en geeft u een authentieke roei-ervaring. De full-motion-technologie zorgt voor een meer efficiënte krachttraining workout voor je rug, armen en core.

Shop Nu

$281.60
Meer aanbiedingen