Bespaar Uw Rug aan Uw Bureau met Deze 5 Office-Vriendelijke Strekt

0
98
Karla Tafra

Tussen het rijden, zittend aan een bureau, en een ontspannende, velen van ons het grootste deel van onze tijd zitten. Een belangrijk gevolg hiervan is pijn in de rug. Hier zijn vijf office-vriendelijke strekt dat kan helpen!

U heeft waarschijnlijk niet de tijd of de ruimte om uit te voeren door middel van een volledige yoga routine op kantoor, maar deze stukken zijn gemakkelijk te knijpen in en ongedaan maken van een aantal van de spanning geïntroduceerd door uren op uw bureau.

Naar Voren Vouwen

Karla Tafra

Een van de beste passieve strekt is een eenvoudig naar voren vouwen. Het gebruik van de zwaartekracht om u te trekken, maar je bent natuurlijk om ruimte te creëren tussen uw wervels en strekt zich uit van de hamstrings en rug spieren.

Veel mensen realiseren zich niet dat strakke hamstrings zijn één van de belangrijkste veroorzakers van pijn in de onderrug en nooit aan denken om ze op te nemen in hun routine stretching. De spieren in ons lichaam zijn allemaal verbonden zijn en na te denken over hoe je een spiergroep het andere beïnvloedt maakt het gemakkelijker om te kiezen van een goede stretch voor.

Zorg ervoor dat je knieën gebogen zijn, zal de bescherming van de onderrug en het voorkomen van de hamstrings van over-verlengd. Laat uw bovenlichaam valt over je dijen en ontspan de schouders.

U kunt intensiveren van het traject door het interlacing de vingers achter de rug en het loslaten van de armen boven je hoofd. Dit spoelt de schouders en trekt de lats afstand van de onderrug, het creëren van nog meer ruimte en het loslaten van spanning. Houd de adem volledig en diep, het verhuren van uw hoofd vallen zwaar. Bij het verlaten van de vormen, krullen de wervelkolom en roll-up langzaam, het stapelen van de wervels op de top van de andere, hoofd tillen last.

Zittend Hart Opener

Karla Tafra

Zittend op ons bureau de hele dag houdt onze borst gesloten als onze schouders voorgevoel uit naar het type in op onze computers. Het uitvoeren van dit stuk een paar keer per dag helpt bij het tegengaan van de bovenste rugpijn, nek-stijfheid en zelfs hoofdpijn veroorzaakt door overmatig gespannen spieren. Plaats uw handen op de stoel achter u, handpalmen naar voren. Zorg ervoor dat uw voeten zijn heup-breedte afstand en stevig in de grond, het creëren van een stabiele basis. Duw naar beneden door je handpalmen en laat uw voorkant van de behuizing openen.

Let erop dat uw nek en hoofd achterwaarts vallen. In plaats daarvan, langwerpige uw wervelkolom door het verzenden van uw schouders afstand van uw oren en ademen in de rekken. Dit zal helpen bij het creëren van die broodnodige lift en het voorkomen van een nek uitpersen. Gebruik iedere inademing te verlengen de wervelkolom nog meer, en elke uitademing dieper te gaan. Wanneer u klaar bent om te komen, het krullen van je rug de andere kant op en breng je kin naar je borst om te voorkomen dat eventuele ongemak.

Hals Stretch

Karla Tafra

Het strekken van de hals voorkomt dat de bovenste rugpijn, stijve schouders, en potentiële hoofdpijn. Staren op onze schermen de hele dag en zitten in die ineengedoken positie is niet natuurlijke voor ons lichaam. We compenseren met elke mogelijke spier, die op zijn beurt keet op onze zenuwen en alle signalen in onze hersenen.

U kunt deze eenvoudig, maar nuttig stretch altijd en overal en zo vaak als u wilt!

Ga langzaam om te voorkomen dat u voor onaangename sensaties of letsel aan de nek de spieren. Het trekken van het hoofd naar beneden voorzichtig maakt een grote opluchting. Luister naar je lichaam en ga maar zo diep als het u toestaat om. Op sommige dagen kunt u misschien ga helemaal naar beneden en breng je kin naar je borst, maar er kunnen zich situaties voordoen waarin u niet in de buurt van die diepte, en dat is goed. Luister naar je lichaam en laat het u vertellen wat het nodig heeft op elk gegeven moment.

De zijkant van de Nek en Schouder Stretch

Karla Tafra

Onze nek is een kwetsbaar deel van ons lichaam dat heeft miljoenen zenuwen in een zeer kleine ruimte-het verzenden van allerlei signalen naar en van onze hersenen. In dezelfde houding zit, dag na dag na dag zet spanning op de zenuwen. Rekken het allemaal helpt enorm, en je kunt het doen in slechts een paar minuten per dag.

Druk op je voeten stevig op de grond en zitten hoog in een evenwichtige houding. Plaats één hand naast je palm te duwen in je stoel. Plaats uw andere hand op de zijkant van je hoofd en trek het naar beneden naar je andere schouder, duwen zelf afstand van uw stoel op hetzelfde moment.

Vergeet niet, gebruik geen agressieve bewegingen; je wilt zijn als delicaat met uw nek-mogelijk! Ademen in de rekken en probeer het vergroten van de ruimte tussen je nek en strekte schouder met elke in-en uitademing. Na 3-5 adem cycli, langzaam terug komen naar het midden en het opnieuw instellen, voordat doet hetzelfde aan de andere kant.

Seated Twist

Karla Tafra

Wendingen zijn een geweldige manier om te resetten onze stekels en brengen verse zuurstof en energie in onze rug spieren. Het uitvoeren van hen regelmatig helpt ons niet alleen op het fysieke niveau, maar mentaal zo goed, het verbeteren van onze prestaties en het stimuleren van onze productiviteit op kantoor.

Starten met je voeten op heup-breedte en drukken op stevig in de grond zitten hoog, schouders uit de buurt van de oren. Inhaleren uw linkerarm in de lucht, het creëren van een spinale lift, en vervolgens plaats je linkerhand op je rechter knie. Bereik je rechterarm achter je benutten door het indrukken zelf uit de buurt van je stoel te houden van de wervelkolom mooi recht.

Langzaam blik achteruit (zo ver als je kunt comfortabel kijken zonder dat je pijn in je nek) en ademen. Inhaleren om verlengt de wervelkolom; uitademing dieper in te gaan op de twist. Verblijf voor 3-5 adem cycli, kom terug naar het centrum om te resetten, en herhaal aan de andere kant.

Dit zijn alle stukken die u kunt passen in een typisch werk te breken en door dat te doen geeft u een perfect excuus om je benen te strekken, lopen buiten voor wat frisse lucht en genieten van een paar rustige minuten van het uitrekken om de spanning van uw spieren en centreer je geest.