Alles wat We Weten Over de Apple TV+ Zo Ver

0
106
Trismegist san/Shutterstock

Apple is van plan om de lancering van zijn nieuwe dienst voor streaming, Apple TV+, in November van dit jaar. Maar wat is er speciaal aan TV+, hoeveel kost het, en waarom is Apple probeert om lid van de streaming oorlog in 2019?

TV+ is een Uitbreiding van de TV-App

RickyMinton/Shutterstock

De Apple TV app (en het bedrijf streaming dozen) zijn eerlijk gezegd prachtig. Ze hebben een schone interface, en ze bieden toegang tot een verscheidenheid van streaming services. U kunt ook abonneren op diensten, zoals HBO via de Apple TV app.

Het is dus geen verrassing dat TV+ is een uitbreiding van de Apple TV app. In de praktijk kan uitzien als Amazon Fire TV homepage, waar je te zien krijgt populaire aanbod van Prime TV gemengd met de lancering van apps voor andere streaming diensten.

Een ding dat we zeker weten is dat TV+ zal worden advertentie-vrij. Dat is één van Apple ‘ s verkoop punten omdat de dienst werd aangekondigd op Maart 2019. Hoewel het ontbreken van advertenties kan het moeilijk zijn voor Apple om een snelle winst op TV+, gezien hoeveel het bedrijf betaalt voor de nieuwe shows.

Apple is Al Besteed $6 Miljard op Zijn Onbewezen Toont

Apple

Je weet hoe het Spel der Tronen is het duurste TV-show ooit gemaakt? Elke aflevering van het Spel van Tronen’ laatste seizoen van de kosten van HBO – $15 miljoen—een budget dat is toegekend door de populariteit en winstgevendheid.

Maar wat als HBO gedaald van $15 miljoen op een gloednieuwe, volledig onbewezen show? Nou, dat is precies wat Apple doet met één van de nieuwe series. Het bedrijf is naar verluidt het besteden van $300 miljoen te produceren 20 afleveringen van The Morning Show’, een comedy-drama met in de hoofdrollen Jennifer Aniston, Steve Carell, en Reese Witherspoon.

Apple is het laten vallen van een totaal van 6 miljard dollar op zijn 40 nieuwe shows en films. Sommige van deze shows, zoals Voor de Hele Mensheid, De Ochtend van de Show, en Pinda ‘ s in de Ruimte, zijn ingesteld op debuut van dit jaar. Anderen, waaronder Steven Spielberg ‘ s Verbazingwekkende Verhalen, een show is gebaseerd op de roman Pachinko, en een periode komedie over Emily Dickinson (ja, dat Emily Dickinson) zal komen in eind 2019 of vroeg in 2020.

U kunt de volledige lijst van Apple ‘ s originele TV-shows en films op Wikipedia.

Het Kost $10 per Maand (Waarschijnlijk)

Primakov/Shutterstock

Zoals gerapporteerd door Bloomberg, Apple TV+ kost $10 per maand. Dat zet de service in een soort van een mid-range categorie—het zal meer kosten dan Disney+ ($7 per maand), maar minder dan Netflix Standaard plan ($12 per maand). Zoals u zou verwachten, Apple zal ook bieden u een gratis maand op proef voor TV+.

Dit klinkt als een redelijke prijs voor een streaming-dienst, maar nogmaals, Apple ‘ s alleen aangekondigd 40 titels voor TV+. Van die 40 titels, slechts vijf zal beschikbaar zijn in 2019 (behoudens de mogelijkheid van vertragingen).

Doen wat je met deze informatie. Apple heeft een aantal killer toont verscholen in zijn zak, of het bedrijf wordt ervan uitgegaan dat de fans zullen daling van $10 per maand voor een zeer slanke streaming bibliotheek.

TV+ Kan Worden op Niet-Apple-Apparaten

Daria Bogomolova/Shutterstock

Apple heeft een lange geschiedenis van de lancering van producten die uitsluitend voor zijn apparaten (iMessage, Aperture en Logic Pro, om een paar te noemen). Maar er is een kans dat TV+ zal zijn weg vinden naar een aantal 3rd party platforms.

De Apple TV app (welke hosts TV+) is ingesteld om te komen tot platforms zoals Roku, Amazon Fire-TV-toestellen en smart Tv ‘ s van Samsung, Sony, LG, en Vizio dit jaar. Maar Apple heeft nog niet bevestigd of het wel of niet TV+ zal beschikbaar zijn op niet-Apple-apparaten. We zijn niet zeker waarom het niet zou worden, aangezien de dienst wordt gehost op de Apple TV app, maar we zullen moeten afwachten en zien wat Apple zegt over de kwestie.

Waarom Is Apple de Lancering van een Streaming-Dienst in 2019?

Of u nu denkt dat TV+ een succes of een mislukking, het is moeilijk om erachter te komen waarom Apple lanceert een streaming-dienst in 2019. In feite, waarom is het bedrijf op te starten in November, de maand Disney+ lanceert? Is Apple echt proberen te concurreren met de massale bibliotheken van Netflix, Hulu, Prime Video, en Disney+?

In tegenstelling tot speculatie, Apple ‘ s doel is niet om te domineren de streaming markt. Apple CEO Tim Cook maakte dit duidelijk in een recente transcriptie, waar hij verklaarde dat mensen zich abonneren op “meerdere streaming-diensten,” en dat “Apple TV+ moet een van hen.”

En niet te vergeten, Apple maakt al geld uit andere streaming diensten. De Apple TV app is de thuisbasis van een verscheidenheid van streaming services (maar niet Netflix), en Apple krijgt een omzet snijd elke keer als iemand zich inschrijft voor diensten zoals HBO via de Apple TV app.

Het lijkt erop dat Apple is alleen maar het deelnemen in de wereld van streaming—het bedrijf niet echt proberen te slaan uit de concurrerende diensten. Op een manier, TV+ is zoals Nieuws+ en de Apple-creditcard; het is een reactie op de dalende iPhone verkoop, en het kan zelfs de verkoop van de Apple TV-streaming. Wie weet? Apple kan bieden zelfs TV+ kortingen op Apple credit kaarthouders.