8 Geweldige Gevallen Computer Met een USB-C Front Panelen

0
76
Alexander Evgenyevich/Shutterstock

Zeer weinig PC gevallen eigenlijk USB-C-poorten ingebouwd, ondanks het feit dat de USB-C is in snel tempo de standaard voor het overdragen van gegevens. Gelukkig, de weinige PC-gevallen die het aanbod van USB-C zijn fantastisch, en ze kan perfect voor uw volgende op te bouwen.

Waarom zou u een USB-C-poort in uw computer is geïnstalleerd geval? Goed voor een, USB-C-poorten zijn handiger dan dikke USB-A poorten, maar ze bieden ook fantastische opladen snelheden en data-overdracht. Externe schijven en hardware (microfoons, webcams, controllers, etc.) ook zou kunnen beginnen met USB-C, en het alleen zinvol is voor uw computer om klaar te zijn voor de toekomst.

En ja, je zou kunnen kopen van een USB-C-PCIE-kaart voor uw computer; dat is altijd een optie. Maar deze kaarten nemen waardevolle slots op het moederbord, en wilt u echt te laten vallen voor een extra $100 een paar maanden vanaf nu is het alleen maar omdat je nieuwe PC behuizing hoeft niet een USB-C poort ingebouwd?

Wat te Zoeken

Natuurlijk, u kunt niet gaan rond het kopen van dure onderdelen van de computer, zonder te controleren om te zien of ze passen bij uw behoeften. Voordat je gaat winkelen voor een nieuwe behuizing van de computer, u moet overwegen wat voor soort gevallen zijn compatibel is met je moederbord, wat voor soort koeling die u nodig hebt, en een hele reeks van andere vragen.

Plaats van het verlaten van al het werk aan u, wij hebben gedetailleerde elk geval de compatibiliteit opties en functies van dit artikel. We hebben ook geresulteerd in een handige pre-shopping list, zodat u weet wat u nodig hebt voordat je verliefd wordt op een computer geval:

 • Moederbord-Compatibiliteit: niet kopen van een zaak die te groot of te klein voor je moederbord, of een zaak die niet compatibel is met je moederbord. We zullen in detail elk geval het moederbord van compatibiliteit voor uw gemak.
 • Grootte en Ruimte: Het is leuk om wat extra ruimte in uw geval. U kunt gebruik maken van deze extra ruimte te installeren grote fans of vloeistof koelers, funky verlichting, grote Gpu ‘ s, of gewoon om te maken een kabel-management een beetje makkelijker. Maar houd in gedachten dat een gigantische, zware behuizing van de computer misschien niet passen bij uw bureau.
 • Koeling: in het Algemeen, is er extra ruimte leidt tot extra koeling. Als je bent super bezorgd over koeling, kijk voor een ruime zaak met een aantal goede ingebouwde fans.
 • Harde Schijf: Zorg ervoor dat in uw geval voldoende is mounts voor je Hdd ‘s en Ssd’ s.
 • USB-Ingangen: Alle in dit artikel genoemde gevallen op zijn minst één USB-C-ingang, maar dat betekent niet noodzakelijk elk geval heeft hier genoeg USB-poorten aan uw behoeften. Maak je geen zorgen—we zullen een lijst van de poorten die beschikbaar zijn voor elk geval.

Nu weet u wat u nodig hebt op uw computer, is het tijd om de juiste hop in. Houd in gedachten dat er niet te veel gevallen met ingebouwde USB-C-poorten op de markt zijn gewoon nog niet, dus je opties misschien het gevoel een beetje beperkt.

Full-Tower en Ultra-Toren Gevallen

De be quiet! Dark Base Pro en de Cooler Master Cosmos. de be quiet!, Cooler Master

Full-tower gevallen meestal werken met E-ATX en XL-ATX-boards, en ze zijn fantastisch voor het grote, krachtige rigs die veel van de koeling of meerdere Gpu ‘ s.

Hier zijn een aantal full-tower gevallen met een ingebouwde USB-C aansluiting:

 • de be quiet! Dark Base Pro 900 V2 (E-ATX, XL-ATX): Deze 27″ tall geval is gebouwd voor veeleisende werkomgevingen. Het heeft drie ingebouwde “Silent Wings” fans, een verplaatsbare moederbord tray, RGB-verlichting, een PSU lijkwade, en een airflow-systeem. Het is modulair HDD slots die gebruikt kunnen worden voor vijf harde Schijven, tien Ssd ‘ s, en twee optische schijven tegelijk. Als voor havens, het heeft een USB-C-poort, twee USB 3.0-poorten en een ingebouwde draadloze Qi-lader.
 • Cooler Master Cosmos C700M (E-ATX): Cooler Master noemt dit een “ultra-toren” geval, en voor goede reden. Het is 25,6 cm hoog, heeft hengsels en is gemaakt van glanzende glas en aluminium. Het heeft een aantal RGB-tech ingebouwde, twee ventilatoren en acht PCI slots. Maar het heeft slechts vier interne drive bays, één externe schijf, een USB-C-poort, een USB 3.0-poort en een USB-3.1-poort.

Deze twee full-tower behuizingen hebben specs vergelijkbaar met het midden van de toren gevallen. Dus als u een E-ATX moederbord, zorg ervoor dat te lezen en volledig wegen uw opties.

Mid-Tower Gevallen

De LIAN LI PC-011 en de AORUS C300. LIAN LI, AORUS

Mid-tower gevallen zijn veruit de meest voorkomende PC-gevallen, en ze hebben de neiging om alle moederbord maten. Ze bieden een goede mix van ruimte, ventilatie, maatwerk, en PCI. Zelfs als u klaar bent over het gebruik van een kleine of grote zaak, het is de moeite waard een aantal van deze mid-tower gevallen. Wie weet, misschien ze hebben de functies die u zoekt.

Zonder verdere omhaal, hier zijn enkele mid-tower gevallen met ingebouwde USB-C-poorten:

 • Cooler Master SL600M (E-ATX, ATX, M-ATX, M-ITX): Deze 23″ hoge aluminium en de stalen behuizing ziet eruit als iets uit Star Trek. Het is gebouwd met de noise-reduction-technologie en heeft een ingebouwde ventilator. Het heeft ook zeven uitbreidingsslots met ondersteuning voor verticale grafische kaart-installatie, acht drive bays, één USB-C-poort, twee USB 3.0-poorten en twee USB 2.0-poorten.
 • De LIAN LI PC-011 Razer Edition (E-ATX, ATX, M-ATX, ITX): Met drie sets van de Razer LED-verlichting en een 17.6″ hoog glas en aluminium shell, deze case ziet eruit en voelt aan als een echte gaming machine. Het heeft geen ingebouwde fans, maar het heeft drie afdelingen voor radiatoren (lange multi-fans), een dual-VOEDING lade, acht uitbreidingsslots, drie HDD bays en drie SSD bays. Als voor havens, het heeft een USB-C-poort en twee USB 3.0-poorten.
 • GIGABYTE AORUS C300 RBG (ATX, M-ATX, Mini-ITX): Deze gaming geval is 18 cm hoog en gemaakt van gehard glas en aluminium. Het heeft een ingebouwde ventilator, RGB-Fusion support, vijf drive bays, zeven PCI-slots en ondersteunt verticale GPU mounts. Port-wise, het heeft een USB-C-poort, een USB-3.1-poort en twee USB 3.0-poorten.
 • Phanteks Evolu X RGB (E-ATX, ATX, M-ATX, M-ITX): Deze 20.5 cm hoog glas en de metalen behuizing ziet er fantastisch uit en is eigenlijk vrij ruim. Het kan 10 Hdd ‘s en 9 Ssd’ s tegelijk; hij heeft zeven PCI slots, komt met RGB verlichting, en heeft een goede ingebouwde ventilator. De haven-wise, het is een beetje ontbreekt, krijg je een USB-C-poort, een USB-3.1-poort en een USB-3.2-poort.

Tijdens deze mid-tower gevallen kan passen kleine Micro-ATX en Mini-ITX moederborden, ze kunnen een beetje over de top voor sommige basisinstellingen van de computer bouwt. Als u op zoek bent naar een meer bescheiden behuizing van de computer (ervan uitgaande dat je bent ingesteld op een klein bord), wilt u misschien om te grijpen een mini-tower behuizing.

Mini-Tower Gevallen

De InWin 301C en de BACTRIANUS M EVO ALS. InWin, BACTRIANUS

Kleine mini-tower zaken worden over het algemeen gebruikt met een Micro-ATX of Mini-ITX moederborden. Ze zijn perfect voor de eenvoudige gaming bouwt die vereisen slechts één GPU, of voor builds die zijn gericht op het dagelijks gebruik van de computer (of streaming, ontwikkeling, etc.).

Hier zijn een aantal mini-toren gevallen met USB-C-poorten ingebouwde:

 • BACTRIANUS M EVO ALS (M-ATX, ITX, M-ITX): hou je van boxy gevallen? Dit BACTRIANUS geval is 14″ high sport een geborsteld aluminium design, en ziet er meer “professionele” dan de meeste computer gevallen. Het heeft geen pre-geïnstalleerde ventilatoren, maar het heeft genoeg ruimte voor vijf 120mm fans of een radiator. Het heeft ook vijf drive bays (indrukwekkend voor de grootte), twee uitbreidingssleuven, een enkele USB-C-poort en een USB 3.0-poort.
 • InWin 301C (M-ATX, M-ITX): Deze compacte 14.3″ tall geval is geweldig voor basis-PC bouwt. Het niet hebben van een pre-geïnstalleerde ventilator, maar er is ruimte voor een radiator. Het heeft ook een aantal rudimentaire RGB control, een enkele harde schijf mount, een PSU kamer, en een kamer voor één grafische kaart. Als voor havens, het heeft een enkele USB-C-poort en twee USB 3.0-poorten.

USB-C is nog een relatief nieuw formaat dat nog niet uitgegroeid tot een standaard in de behuizing van de computer de productie gewoon nog niet. Dat zo weinig USB-C klaar gevallen zijn op dit moment op de markt is frustrerend, maar dat is gewoon hoe het nu is.

Als je geen fan bent van een van deze gevallen, overwegen de aanschaf van een USB-C-PCIE-kaart. De kaart zal nemen wat ruimte op je moederbord (slecht nieuws als je bent geobsedeerd door Gpu ‘ s en een Wi-Fi-kaarten), maar het is beter dan niets.