Zal Uw Favoriete iPhone-Apps Werken ook op de iPad?

0
86
ALife / Shutterstock

Iedereen heeft zijn favoriete apps. Hoewel velen van hen werken op iPhones en iPads, en ze niet allemaal gebruik maken van de iPad een groter scherm. We gaan om uit te leggen hoe om te vertellen welke apps moeten werken voordat u deze download.

De Verschillende Soorten Apps

De App Store is de thuisbasis van miljoenen apps, maar ze zijn niet allemaal gelijk geschapen. Om te bepalen of een iPhone-app werkt op de iPad, moet je een beetje weten over hoe apps en de App Store werken.

Er zijn vier soorten apps een ontwikkelaar kan bouwen:

  • iPhone-alleen: Deze apps zijn gebouwd voor de iPhone en kan niet werken op een iPad op alle. Het aantal apps dat in deze categorie valt is klein, en ze zijn meestal diegene die aan hardware die niet aanwezig is in een iPad.
  • iPhone-specifiek: Deze apps zijn ontworpen om te werken op een iPhone. Ze zijn gebouwd met de iPhone-scherm in gedachten met interfaces geschaald dienovereenkomstig. Ze zullen echter wel werk in de iPhone-compatibiliteit modus wanneer geïnstalleerd op een iPad. Wanneer er in de iPhone compatibiliteit modus, apps worden weergegeven op een iPad scherm, net als op een iPhone. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om ze te laten verschijnen dezelfde grootte als de smartphone de display of de opgeschaald en gestrekt in te vullen groter het tablet-scherm.
  • iPad-only: Deze apps werken alleen op een iPad. Weinigen en ver tussen, deze zijn meestal games of tekening apps niet geschikt voor een kleiner scherm.
  • Algemeen: Deze apps zijn ontworpen om te werken even goed op de iPhone en iPad. Wanneer geïnstalleerd op iPhones, de app geeft een smartphone-specifieke interface. Wanneer geïnstalleerd op een iPad, de app is de interface naar een meer geschikt is voor het grotere scherm en mogelijk werkt met accessoires, zoals de Apple Potlood. Dit zijn de soorten apps die Apple duwt ontwikkelaars te maken.

De Beste Apps voor de iPad-Bezitters

Dus, zal uw favoriete iPhone app op uw iPad? Als het universeel of specifiek iPhone -, het antwoord is ja. Idealiter wil je een universele app, vooral als je ook een iPhone gebruiken. U krijgt twee apps in één, en beide zullen maken van de beste van de apparaten die zij geïnstalleerd. Een iPad-app zal zeker blijken te zijn als u geen gebruik maken van een iPhone, hoewel.

Het laatste redmiddel is om het gebruik van een specifiek iPhone-app. Het zal worden uitgevoerd op uw iPad, iPhone compatibiliteit modus; het zal niet gemakkelijk op de ogen, maar dat is beter dan niets als je in een snuifje. We willen raden het bereiken van de ontwikkelaar en de vraag of een universele app is in de maak.

iPhone-only apps kunnen worden geïnstalleerd op de ipad, dus je hoeft niet zorgen te maken over het downloaden van een door een ongeval. Ze gewoon niet verschijnen in de App Store op een iPad.

Het Identificeren van Universele Apps op een iPad

De eenvoudigste manier om een universele app van je iPad is te kijken naar de screenshots in de App Store. Als je iPad screenshots, u bent goed—de app is universeel of iPad-only. U zal niet worden gelaten met een opgeblazen iPhone interface van beide manier.

Ook ziet u een lijst van de officieel ondersteunde apparaten hieronder de screenshots. Universele apps zal op het display van de iPhone compatibiliteit wanneer de vermelding wordt weergegeven op een iPad.

Het Identificeren van Universele Apps op een iPhone

Dezelfde opmerking is zichtbaar in de App Store op de iPhone. Als er een iPad-versie is het belangrijk om te controleren of een app is universeel—het zal zeggen dat het een iPad-app als deze—voordat u het downloadt.

Apps vermeld als “Compatibel met iPhone” in de sectie Informatie (aan de onderkant van de App Store entry) zijn iPhone alleen. Degenen die zeggen: “Compatibel met iPhone, iPad en iPod Touch” zijn specifiek iPhone -, tenzij een iPad-versie is vermeld hieronder de screenshots.

Als de app is specifiek iPhone-of iPhone-alleen, overwegen op zoek naar een alternatief.

De meeste van hoge kwaliteit apps—behalve voor Instagram—waarschijnlijk universele en moet even goed werken op je iPad als op je iPhone. Ontwikkelaars hebben verplaatst in de richting van het creëren van universele apps in de afgelopen jaren, en er zijn er veel meer dan er gebruikt worden.

LEES VERDER

  • “Het Oplossen van Webpagina’ s Die niet Laden
  • “Wat is er Nieuw in Windows 10 19H2 Update Aankomen Vallen 2019
  • “Hoe Maak je Bijna Een Stom Apparaat Smart
  • “Hoe Stream UFC 241 Cormier vs. Miocic Live Online
  • “Het Gebruik van Chrome Verborgen “Tabblad Verzenden om het Zelf” – Functie