Upgrade Uw Nintendo Schakelaar van de SD-Kaart Zonder Iets te downloaden

0
104

Nintendo is de leider in de handheld gaming markt voor decennia, na de release van de originele GameBoy. Ondanks dit, het is hun thuis-console producten die zijn gemaakt van Nintendo de superster gaming bedrijf aanbeden over de hele wereld.

Dus het was nogal een verrassing wanneer beide lijnen van het product werden gecombineerd in een enkele hybride console: de Nintendo-Schakelaar. De Switch is een high-performance gaming tablet die naadloos verplaatst van het grote scherm naar het kleine scherm, zodat u AAA games overal mee naar toe.

Hoewel dit is pretty awesome, het komt met een aantal compromissen. Voor een, de Schakelaar niet echt te vergelijken met de traditionele spelcomputers zoals de PS4 en Xbox Één als het gaat om ruwe prestaties. De andere vergelijkende zwakte is het ontbreken van een harde schijf.

Terwijl een home console nu honderden gigabytes beschikbaar voor digitale downloads, de Schakelaar alleen heeft 32 GB interne opslagcapaciteit en een grote homp dat wordt ingenomen door het besturingssysteem.

Gelukkig onder de kickstand schuilt een toekomst-proof SD-kaart slot, dat zal accepteren om een 2TB-kaart – een product dat op dit moment kost ongeveer net zo veel als de console zelf. Zo veel gebruikers zal waarschijnlijk uiteindelijk het kopen van een meer redelijk geprijsd SD-kaart voor hun console, een upgrade naar een grotere capaciteit tijdens de verkoop of de prijs van SD technologie komt naar beneden.

De vraag is, of u kunt uw bestaande SD content naar de nieuwe, grotere kaart zonder opnieuw te hoeven downloaden alle spellen. Het antwoord is ja en het is helemaal niet moeilijk.

Het overbrengen van een SD-Kaart van Content Voor De Nintendo Schakelaar

Voordat we beginnen, moet je weten dat je niet wisselen SD kaartjes tussen Switch consoles. De spellen die je download zijn gekoppeld aan een specifieke console. Deze tutorial gaat over het gebruik van een nieuwe SD-kaart ter vervanging van uw oude.

U kunt echter gebruik maken van meerdere SD-kaarten voor één Schakelaar aan en wissel ze uit, hoewel dit kan nogal vervelend.

Hier
wat je nodig hebt om de overdracht te voltooien:

 • Een Nintendo-Schakelaar – uiteraard!
 • De oude SD-kaart met je spelen.
 • De nieuwe SD-kaart die u wilt upgraden.
 • Een Windows-computer met een SD card reader.

De meeste
laptops hebben nu een ingebouwde SD-kaartlezer, maar als u een
desktop machine die u kunt kopen een USB-kaartlezer voor niet veel geld.

Met
alles klaar, hier is hoe het te doen met de transfer.

 • Eerst draai je volledig uitgeschakeld, houdt u de aan / uit knop. Zet de console in slaapstand is niet voldoende. Als u de SD-kaart verwijderen zonder uit te schakelen eerste, het afsluiten toch. Zo bespaar je geen tijd door het overslaan van deze stap – en riskeert u beschadiging van de gegevens.
 • Na het uitschakelen van de stroom, lift tot de standaard uit en verwijder de SD-kaart.
 • Neem nu zowel SD-kaarten en go aan op je computer. Zet de oude SD kaart in de kaartlezer. Het moet worden weergegeven in Windows Verkenner als een verwisselbare schijf. Op het station vindt u een enkele map gewoon met de naam Nintendo.
 • Kopieer de hele Nintendo-map op uw computer. De desktop is een goede plek, want dit is slechts een tijdelijke opslag. Niet verwijderen van de map van de oude SD-kaart nog niet. Als er iets mis gaat, u kan nodig zijn om opnieuw te proberen.
 • Verwijder de oude SD-kaart uit de PC. Plaats vervolgens de nieuwe, grotere SD-kaart.

Als de SD-kaart is nieuw, je hoeft niet om iets te doen. Echter, als het wordt gebruikt of van een kleine brand, wilt u misschien eerst formatteren met de officiële SD-kaart formatteren utility. Nog nooit hebben We nodig om dit te doen met een Nintendo console bij het doen van een SD-transfer, maar het kan een oplossing zijn als de transfer niet lijkt te werken.

 • Kopieer de Nintendo map terug op de nieuwe SD-kaart.
 • Wachten voor de transfer naar complete en verwijder vervolgens de nieuwe SD kaart uit de kaartlezer.
 • Plaats de kaart terug in de Schakel. Met dat gedaan, zet u de console op en je games moet worden op de plaats waar u ze heeft achtergelaten. Alleen met meer vrije ruimte.
 • Als je eenmaal hebt bevestigd dat alles werkt, kunt u verwijderen van de oude SD-inhoud van de tijdelijke map op uw computer.