Kunt U Gebruik maken van iMessage op een PC met Windows of Android Telefoon?

0
71
Denys Prykhodov/Shutterstock.com

Wilt iMessage voor Android of Windows? Helaas, u bent van geluk. Apple ‘ s app Berichten werkt alleen op Apple-apparaten zoals Macs, iPhones en iPads. Geen apps van derden kunnen verbinden met iMessage. Echter, een aantal goede alternatieven zijn van vergelijkbare functionaliteit.

Apple levert geen Berichten op het web, hetzij. Dat is een schande—het onderdeel kan worden van de iCloud-website, zoals iCloud-Schijf, Notities en Zoek Mijn iPhone zijn.

Oplossingen Die niet Werken (wegblijven van iPadian)

Zoeken naar “iMessage op de PC” of iets dergelijks op het web, en je zult ontdekken veel websites met een handvol slechte oplossingen voor het uitvoeren van iMessage op een Windows-PC. Hier is de reden waarom ze niet werken.

Sommige websites adviseren u de Chrome Remote Desktop-of een remote desktop tool. Ja, als je een Mac hebt, kunt u dat Mac draait, toegang op afstand vanaf een PC, en gebruik maken van de Berichten-app (of een andere Mac app) over de verbinding met extern bureaublad. Als je een extra Mac rondslingeren, dit zal werken, maar waarschijnlijk niet. Dit is een domme oplossing voor bijna iedereen.

Dezelfde websites raden u aan het downloaden van iets genaamd “iPadian,” wat is een “iOS en de iPad simulator.” Op het eerste gezicht ziet het eruit als een manier om de iPad ‘ s iOS-besturingssysteem op uw bureaublad. Maar dat is misleidend. Het is niet een emulator—het is een “simulator” dat kan eigenlijk niet real iOS apps. Je kunt niet rennen, Berichten of een andere apps. U kunt het uitvoeren van een aantal nep-apps ontworpen om eruit als een iPad. Voor dit, het bedrijf achter iPadian kosten geld.

Blijf uit de buurt van iPadian. Het werkt niet bij alle, en het is een verspilling van geld. Helaas, er is geen manier om het uitvoeren van iMessage op een PC.

Het Gebruik van iMessage op Android (met een Mac)

AirMessage

Als u een Mac en een Android-telefoon, hier is een oplossing die je kan bekijken. AirMessage beloften “iMessage voor Android,” en het levert. Het is een beetje ingewikkeld, maar, en gaat conscripting een Mac je eigen functioneren als een server.

Hier is hoe het werkt: Je hebt een Mac, waar je installeert de AirMessage server. Dat een Mac moet blijven en is verbonden met het internet. Vervolgens installeert u de AirMessage-app op uw Android-telefoon. U kunt toegang iMessage via AirMessage op Android—je Mac doet het zware werk; de AirMessage app communiceert met het. Als het apparaat dat is eigenlijk verbonden met iMessage, uw Mac is gewoon het versturen van berichten heen en weer.

Voor Mac-gebruikers met Android telefoons, AirMessage kan verleidelijk zijn. Maar wil je een altijd-op de Mac met een stabiele internetverbinding. Het is een beproeving.

Dit is geen ideale oplossing, maar het is het beste wat je kunt doen. Het zullen niet de moeite waard voor de meeste mensen.

Hoe om Tekst uit een PC met een Android-Telefoon

Als u een Android-telefoon en een PC met Windows, kunt u de tekst van uw PC met Uw Telefoon app ingebouwd in de Windows-10. Dat is een van de grote attracties van Apple ‘ s app Berichten—als je een iPhone hebt, kunt u tekst met uw Mac. Nou, als je een Android toestel hebt, kunt u de tekst van uw Windows-10-PC.

U kunt zelfs tekst uit uw PC met mensen met behulp van Apple ‘ s app Berichten, ervan uitgaande dat ze een iPhone. Je zult maar net een van die “groene zeepbel” mensen, en hebt u geen toegang tot functies zoals iMessage groep iMessages en scherm-effecten.

Indien u geen gebruik maken van Windows-10 kunt u gebruik maken van een andere app zoals PushBullet om de tekst van uw PC. Dit is web-based, dus het werkt op Windows 7-apparaten, Chromebooks, Linux systemen, en zelfs Macs.

GERELATEERD: Waarom Android-Gebruikers Moeten de Windows-10’s “Uw Telefoon op” App

Probeer Een Andere Sms-Apps

Terwijl iMessage niet werkt op Android of een Windows-PC, vele andere text-messaging-apps doen. Je zou kunnen proberen om je iMessage-met behulp van vrienden om te schakelen naar iets als WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, of een van de vele andere chat-apps die er zijn.

Dat kan een grote bestelling als iedereen is het met behulp van iMessage—maar, in een gemengde vriendengroep met een aantal iPhone-gebruikers en een aantal Android-gebruikers, het eens zijn over een oplossing die voor iedereen zinvol is.

Wat over FaceTime?

Er is geen manier om het gebruik van FaceTime op een PC met Windows of Android telefoon, een van beide. Dat is jammer, want Steve Jobs heeft beloofd om FaceTime “een open industrie standaard” terug in 2010, toen het werd aangekondigd. Apple heeft dat niet gedaan en heeft nog niets gezegd over de belofte sinds.

LEES VERDER

  • “Wat Is VBScript, en Waarom Heeft Microsoft Alleen maar Doden?
  • “Hoe te Migreren van Uw Nest-Account aan een Google-Account
  • “Zal Uw Favoriete iPhone-Apps Werken ook op de iPad?
  • “Het Oplossen van Webpagina’ s Die niet Laden
  • “Wat is er Nieuw in Windows 10 19H2 Update Aankomen Vallen 2019