Kan Du Använda iMessage på en Windows PC eller Android-Telefon?

0
164
Denys Prykhodov/Shutterstock.kom

Vill iMessage för Android eller Windows? Tyvärr, du av lycka. Apples Meddelanden app fungerar bara på Apple-enheter som Mac-datorer, iPhones och iPads. Inga appar från tredje part kan ansluta till iMessage. Men några bra alternativ att ha liknande funktionalitet.

Apple erbjuder inte Meddelanden på webben heller. Det är synd—det kan vara en del av iCloud webbplats som iCloud-Enhet, Noteringar och ” Hitta Min iPhone är.

Lösningar Som inte Fungerar (Hålla sig Borta från iPadian)

Sök efter “iMessage på PC” eller något liknande på nätet, och du kommer att upptäcka många webbplatser som erbjuder en handfull dåliga lösningar för att köra iMessage på en Windows PC. Här är varför de inte fungerar.

Vissa webbplatser rekommenderar att du använder Chrome Remote Desktop eller annan fjärrskrivbord. Ja, om du har en Mac, kan du lämna det Mac som kör, komma åt det på distans från en DATOR och använda Meddelanden app (eller någon annan Mac app) via anslutning till fjärrskrivbord. Om du har en extra Mac liggandes, detta kommer att fungera—men du förmodligen inte. Detta är en dum lösning för nästan alla.

Samma webbplatser rekommenderar att du laddar ner något som kallas “iPadian”, vilket är ett “iOS och iPad-simulatorn.” Vid första anblicken ser det ut som ett sätt att köra iPad iOS operativsystem på ditt skrivbord. Men det är förrädiskt. Det är inte en emulator—det är en “simulator” som inte kan köra riktiga iOS-appar. Du kan inte köra Meddelanden eller andra program. Du kan köra några falska appar som utformats för att se ut som en iPad. För detta, företaget bakom iPadian avgifter pengar.

Håll dig borta från iPadian. Det fungerar inte på alla, och det är ett slöseri med pengar. Tyvärr, det finns inget sätt att köra iMessage på en PC.

Hur att Använda iMessage på Android (med en Mac)

AirMessage

Om du äger en Mac och har en Android-telefon, här är en lösning som du kan titta på. AirMessage löften “iMessage för Android”, och den levererar. Det är lite komplicerat, men, och innebär conscripting en Mac som du äger för att fungera som en server.

Här är hur det fungerar: Du behöver en Mac, där du ska installera AirMessage server. Att Mac måste vara igång och ansluten till internet hela tiden. Du installerar sedan AirMessage app på din Android-telefon. Du kan få tillgång till iMessage via AirMessage på Android—din Mac gör grovjobbet, de AirMessage appen kommunicerar med det. Som den enhet som är ansluten till iMessage, din Mac är det bara att skicka meddelanden fram och tillbaka.

För Mac-ägare med Android-telefoner, AirMessage kan vara lockande. Men du vill ha en alltid-på Mac med en stabil internetuppkoppling. Det är en pärs.

Detta är inte en idealisk lösning—men det är det bästa du kan göra. Det kommer inte vara värt det för de flesta människor.

Hur Text från en PC med en Android-Telefon

Om du har en Android-telefon och en Windows-DATOR, kan du sms: a från DATORN med Telefonen app inbyggt i Windows-10. Det är en av de stora drar av Apples Meddelanden app—om du har en iPhone, du kan sms: a med din Mac. Tja, om du har en Android-telefon kan du sms: a från ditt Windows-10 PC.

Du kan även sms: a från DATORN med hjälp av Apples Meddelanden app, förutsatt att de har en iPhone. Du kommer bara vara en av de “gröna bubblan” människor, och du kommer inte ha tillgång till funktioner som iMessage grupp iMessages och skärmen effekter.

Om du inte använder Windows-10, kan du använda en annan app som PushBullet att sms: a från DATORN. Detta är webb-baserat, så det fungerar på Windows 7-enheter, Chromebooks, Linux-system, och även Mac-datorer.

RELATERAT: Varför Android-Användare Måste Windows-10 är “Din Telefon” App

Försök Med Andra Sms-Appar

Medan iMessage fungerar inte på Android-eller Windows-DATOR, många andra sms-appar gör det. Du kan försöka att få dina iMessage-med hjälp av vänner för att byta till något som WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, eller någon av många andra chatt-program där ute.

Det kan vara en tall order om att alla andra är att använda iMessage—men, i en blandad vän grupp med vissa iPhone-användare och en del Android-användare, att komma överens om en lösning som alla kan använda vettigt.

Vad sägs om FaceTime?

Det finns inget sätt att använda FaceTime på en Windows PC eller Android-telefon heller. Det är synd eftersom Steve Jobs lovat att ringa FaceTime “en öppen industristandard” tillbaka i 2010 när det meddelades. Apple har inte gjort så och har inte sagt något om löftet sedan.

LÄS NÄSTA

  • “Vad Är VBScript, och Varför Microsoft Bara Döda Det?
  • “I hur man kan Migrera Ditt Bo-Konto till ett Google-Konto
  • “Kommer Din Favorit iPhone Apps Fungerar på iPad?
  • “Felsökning av problem med Webbsidor Som Laddar inte
  • “Vad är Nytt i Windows 10 19H2 Uppdatering, som kommer att Falla 2019