Hur Migrera Din Bo-Konto till ett Google-Konto

0
84
Justin Duino

Bo-användare kan nu flytta sitt konto över till Google. Detta gör det möjligt för en säkrare inloggning i processen och bättre integration med Google Assistent, men dödar de flesta utomstående integrationer. Det finns fler nackdelar än fördelar, så vi rekommenderar att du väntar.

Varför Du Bör avvakta med Att gå

När Google meddelade sina planer för konto migration, det uppgav också att företaget så småningom skulle döda Arbetar med Rede-program. Denna förändring skulle kräva tjänst för att flytta över att det Fungerar med Google Assistant programmet.

Det största problemet med övergången är att de flesta tjänster skulle förlora direkt tillgång till Boet Produkter. Som ett resultat, användarna skulle behöva för att sätta upp rutiner som får eller inte får arbeta på det sätt de tidigare inte haft.

Det ena undantaget är om du använder Amazons smarta enheter med ditt Bo produkter. Google uppgav att det fungerar med Amazon för att kontrollera Alexa håller alla sina integrationer.

Om du inte är orolig för att förlora tredje part integrationer med ditt Bo enheter, gå vidare och gå till nästa avsnitt.

RELATERAT: Vad Slutet av “Arbetar Med att Bo” Betyder För Dig

Flytta Din Bo-Konto till ett Google-Konto

För den här guiden, vi kommer att gå igenom migrera din Bo-konto till Google med hjälp av Android-appen. Processen är nästan identiska på iOS-appen och på webben. Dessutom kommer du behöver för att vara igång version 5.38 av Boet app.

Obs: du Migrerar din Bo-konto till Google är inte reversibel. När du har bekräftat övergången, kommer du inte kunna använda ditt Bo logga in igen.

Först, öppna Boet app på din enhet eller besöka Boet hemsida och se till att du är inloggad på. Därefter väljer du på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet av skärmen för att ta dig till menyn inställningar. Om du är på nätet, måste du klicka på din profil och välj sedan “Inställningar”.

Nästa, välj “Konto” längst upp på menyn inställningar.

Om du kör version 5.38 av den mobila appen eller senare, bör du se “Migrera till en Google-Konto” alternativ nära toppen av den listan. Klicka på den.

Du kommer nu att visas några av de förmåner du migrerar din Boet produkter till Google. Dessa inkluderar att ha ett säkert konto, smidig produkt integrationer, och bättre kontroll över din data. Om du vill fortsätta väljer du “Fortsätt med Google”.

Nu, välja vilka Google-konto som du vill migrera din Boet hänsyn till. Om kontot inte visas, välj “Använd ett annat konto” och logga in.

Efter att du autentisera dig, följ instruktionerna på skärmen för att länka ditt Bo enheter till Google. Börja med att klicka på “Nästa” under “Ditt nya Google Boet hem” och lägga allt till en bostad tidigare satt upp i Googles Hem appen.

RELATERAT: Så Du Fick Bara en Google-Hem. Vad Händer Nu?

Nästa, välj “Nästa” under “Granska Integritet och Villkor”. Nästa sida kommer att förse dig med länkar till Googles Användarvillkor för dig att läsa.

När du är klar, välj “Klar migration” för att flytta din Bo-konto till Google. Kom ihåg att när du klickar på denna knapp, det finns ingen att vända processen.

En av de sista saker som Google kommer att be dig att göra är att välja vilket marknadsföring och service-relaterade e-postmeddelanden du vill ta emot. Dessa inkluderar Google Store Kampanjer, Google hårdvara, och Boet Hem Rapporten.

Med detta, bör du vara redo. Google påminner dig om att efter migration, kan du nu logga in på ditt Boet app med ditt Google-konto. Dessutom, ditt Bo produkter kan nu vara fullt integrerat med Googles andra smarthome produkter.

Klicka på “Klar” för att gå tillbaka till Boet startskärmen.

Din Bo-konto har nu överförts till Google. När du loggar in på ditt konto i framtiden, du kommer att behöva autentisera med ditt användarnamn och lösenord för Google.

Glöm inte, Amazons integrationer bör fortsätta att arbeta med ditt Bo produkter, men andra tjänster från tredje part som IFTTT kan brytas. Kolla i Google-Home-appen för att se om det finns några integrationer som finns tillgängliga för ditt Bo produkter.

LÄS NÄSTA

  • “Kommer Din Favorit iPhone Apps Fungerar på iPad?
  • “Felsökning av problem med Webbsidor Som Laddar inte
  • “Vad är Nytt i Windows 10 19H2 Uppdatering, som kommer att Falla 2019
  • “Hur kan man Göra Nästan Alla Dumma Apparaten Smart
  • “Hur Stream UFC 241 Cormier vs Miocic Live Online