Hoe te Migreren van Uw Nest-Account aan een Google-Account

0
213
Justin Duino

Nest-gebruikers kunnen nu het migreren van hun rekening over naar Google. Hierdoor kunt voor een meer secure sign-in het proces en een betere integratie met Google-Assistent, maar doodt de meeste third-party integraties. Er zijn meer nadelen dan voordelen, dus we raden wachten.

Waarom Zou Je wachten met het Maken van de Schakelaar

Toen kondigde Google de plannen voor de account migratie, het heeft ook verklaard dat het bedrijf uiteindelijk zou doden uit het Werken met Nest programma. Deze wijziging zou vereisen diensten om over te gaan op het Werken met Google Assistant programma.

Het belangrijkste probleem met die overgang is dat de meeste diensten zou verliezen directe toegang tot het Nest Producten. Als gevolg hiervan, moeten gebruikers in te stellen routines die kunnen of kunnen niet werken op de manier die ze eerder hadden.

Het enige addertje onder het gras is dat als u het gebruik van Amazon ‘ s smart-apparaten met uw Nest producten. Google verklaarde dat het werken met Amazon om ervoor te zorgen Alexa houdt alle van de integraties.

Als je niet bezorgd over het verlies van derde-party integraties met uw Nest apparaten, ga vooruit en ga naar de volgende sectie.

GERELATEERD: Wat het Einde van “Werken Met Nest” Voor U Betekent

Het migreren van Je Nest-Account aan een Google-Account

Voor deze tutorial gaan we om u te begeleiden bij het migreren van uw Nest account naar Google met de Android app. Het proces is bijna identiek aan de iOS-app en op de website. Bovendien moet u worden uitgevoerd als u-versie van 5,38 van het Nest app.

Opmerking: het Migreren van de Nest-account om Google is niet omkeerbaar. Zodra u bevestigen dat de schakelaar, zult u niet in staat zijn om het gebruik van uw Nest opnieuw inloggen.

Open eerst het Nest-app op uw apparaat of ga naar de Nest website en zorg ervoor dat u bent aangemeld. Selecteer het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om u naar het menu instellingen. Als je op het web, je nodig hebt om te klikken op je avatar en kies “Instellingen”.

Selecteer vervolgens “Account” aan de bovenkant van het menu instellingen.

Als u werkt met versie 5.38 van de mobiele app of later, moet je een “Migreren naar een Google-Account” optie in de buurt van de top van de lijst. Klik op het.

U ontvangt nu een aantal van de voordelen van migreren van uw Nest producten van Google. Deze omvatten het hebben van een beveiligde account, naadloze product integraties, en een betere controle over uw gegevens. Als je verder wilt gaan, selecteert u “Doorgaan met Google”.

Nu kiezen met welke Google-account die u wilt migreren van uw Nest account aan. Als uw account niet wordt weergegeven, selecteer “Gebruik van een andere account” en log in.

Nadat je jezelf identificeert, volg de instructies op het scherm voor het koppelen van uw Nest apparaten van Google. Begin door te klikken op “Volgende” onder “Uw nieuwe Google-Nest home” en het toewijzen van alles wat op een verblijfsvergunning vorige set-up in de Google Home app.

GERELATEERD: Dus Je hebt een Google-Startpagina. Wat Nu?

Vervolgens kiest u “Volgende” onder “Review Privacy en Voorwaarden”. De volgende pagina vindt u links naar de servicevoorwaarden van Google voor u om te lezen.

Wanneer u klaar bent, selecteert u “Volledige migratie” te verplaatsen van uw Nest account naar Google. Vergeet niet, nadat u op deze knop klikt, is er geen omkeren van het proces.

Een van de laatste dingen die Google zal u vragen om te doen is het selecteren van die marketing-en service-gerelateerde e-mails die u wenst te ontvangen. Deze omvatten Google Store Promoties, Google hardware, en Nesten van Huis-Rapport.

Met dat, je moet er helemaal klaar voor. Google wil zeggen dat na de migratie kunt u nu inloggen op uw Nest app met uw Google-account. Bovendien, uw Nest producten kunnen nu volledig worden geïntegreerd met de andere Google-smarthome producten.

Klik op “Ok” om terug te gaan naar het Nest homescreen.

Uw Nest account is nu gemigreerd naar Google. Wanneer u inlogt op uw account in de toekomst, moet u zich aanmelden met uw Google-gebruikersnaam en wachtwoord.

Vergeet niet, Amazon ‘ s integraties moet nog steeds werken met uw Nest producten, maar andere services van derden, zoals IFTTT kan worden gebroken. Controleer in de Google Home app om te zien of er een integraties die beschikbaar zijn voor uw Nest producten.

LEES VERDER

  • “Zal Uw Favoriete iPhone-Apps Werken ook op de iPad?
  • “Het Oplossen van Webpagina’ s Die niet Laden
  • “Wat is er Nieuw in Windows 10 19H2 Update Aankomen Vallen 2019
  • “Hoe Maak je Bijna Een Stom Apparaat Smart
  • “Hoe Stream UFC 241 Cormier vs. Miocic Live Online