Det Bästa Podcast-Appar för iPhone och iPad

0
94

Att välja rätt podcast-app har en stor inverkan på din lyssnarupplevelse. De spelar alla ljud, men hur de gör det och de funktioner som de erbjuder är olika. Här är några av de bästa podcast-appar för iPhone och iPad.

Varför Din Podcast-App Frågor

Som podcasts fortsätta att växa i popularitet, vad användarna vill ha från podcast streaming program (eller “podcatchers”) har också ökat. Vissa appar gör det minimum—de spelar upp poddsändningar. Du skulle kunna påskynda uppspelningen, men för mer avancerade kontroller, du behöver en mer funktionsrik podcatcher.

Det är där de mer komplicerade appar kommer in. De tar mer intressant gränssnitt och fylligare funktionen listor, liksom förmågan att kringgå belastning ljud filer, dela ljudklipp, hoppa över tystnaden, och mer.

Det bästa podcast-app för dig kan vara annorlunda från vad som är bäst för någon annan. Och tack och lov, det finns tillräckligt med konkurrens i podcast-spelar utrymme för att tillgodose alla.

Bästa av det bästa: Mulet

Det finns några funktioner alla podcast-appar har att erbjuda för att bli populär, som kapitel stöd, och alternativ för att ändra uppspelningshastighet. Mulet är ett bra exempel på vad som är möjligt när en utvecklare som går den extra milen. Den har två enastående uppspelning-relaterade funktioner: Röst Öka och Smart Hastighet.

Röst Boost ökar mängden tal och gör värdar hörs tydligare och mer högljudda, utan distorsion. Volymen inte ökar för musik eller jinglar, vilket gör att lyssna på podcasts mer behaglig.

Så bra som Röst-Boost är, Smart Hastighet erbjuder den största förändringen. De flesta apps som tillåter användare att lyssna på 2x eller andra snabba steg. Men Smart Hastighet tar bort tystnad i podcasts och gör dem kortare. Så, det minskar din speltid utan att göra någon låter som en jordekorre. Det är mer vetenskap än så, men när du lyssnar på en podcast med Smart Hastighet aktiv, det är svårt att gå tillbaka.

Mulet också låter dig spela in korta sekvenser av podcasts att dela på sociala medier, eller var du vill. Detta innebär att du kan dela en snutt med en vän, och hon kommer inte att behöva skrubba igenom en hel podcast för att höra det.

CarPlay stöd, en podcast rekommendation motor, och meddelanden om nya poddsändningar som är lite Mulet andra funktioner.

Mulet är en gratis nedladdning och stöds av annonser för podcasts. Du kan ta bort alla annonser i appar för $9.99 per år.

Bäst för de Flesta Människor: Apple Podcasts

Det är konstigt iOS gick så länge utan att ett första parts podcast-app, men Apple Podcaster-appen har funnits ett tag nu. Det är den överlägset mest populära podcast-app. Det betyder inte att det är det bästa, men det är lätt att nå eftersom det är installerade på alla Apple-enhet som fartyg.

Som alla bra podcast-appar, Apple Podcasts nedladdningar avsnitt för offline-lyssning för att spara cellular data. Också, eftersom Apple har den största podcast directory på planeten, appen som hjälper dig att upptäcka podcasts med in-app-diagram. Du får rekommendationer baserat på vad du redan lyssnar på, liksom.

Om du vill lyssna på podcasts med ett minimum av krångel, då Apple Podcasts helt passar räkningen. Det saknar vissa avancerade funktioner, och dess gränssnitt är som bäst beskrivs som “funktionella.” Men det spelar podcasts bara bra, och att du redan har det på din enhet.

Apple Podcasts är gratis att ladda ner och som är förinstallerad på alla iPhones och iPads.

Bästa Cross-Plattform: Pocket Casts

Pocket Casts är plattformsoberoende, så, till skillnad från andra program på vår lista, det fungerar på både iOS och Android. Om du ändrar enheter eller har en iPad och Android-telefon, Pocket Casts är den perfekta lösningen.

Pocket Casts även har alla funktioner du kan förvänta dig från en bra podcast app. Det är en Apple-Klocka-app så att du kan lyssna på språng. Det stöder också AirPlay 2, vilket är en stor förbättring om du använder kompatibla högtalare (som HomePod eller Sonos -) eftersom det minskar lag när du använder uppspelningskontrollerna.

Det är också en ganska imponerande sökfunktion. Du kan söka efter episod och även visa noter. Bara det är en bra anledning att ta Pocket Casts för en spin—särskilt om du undrar ofta som podcast som du hört något om. Vi gör allt detta en hel del.

Pocket Casts kostar $3.99, och det finns inget i-app köp efter att du laddat ner det.

Bäst för Podcast Förvaltning: Castro

Ingen podcast-app ser ut eller fungerar ganska precis som Castro. Det är en vacker app, och om det är viktigt att du inte leta längre. Men Castro ‘ s skönhet är mer än huden på djupet.

När du först använder Castro, det är omedelbart klart det fungerar inte riktigt som andra program på vår lista. Det fungerar som en e-app, och nya avsnitten av dina favorit-podcasts landa i din Inkorg. När de gör, du kan läsa den visa anteckningar och bestämma om du vill lyssna på. Om du gör du för att lägga till din spellista och bosätta sig i för några podcast godhet. Annars kan du Arkivera det och aldrig se den igen.

Denna metod av podcast-förvaltning bör hindra dig från att bli överväldigad av avsnitt du inte har lyssnat på. Det är ett intressant sätt att ta itu med unlistened-podcast högen av skam.

Castro är inte alla krusiduller och utan substans, dock. Den har inbyggd CarPlay stöd, och en Apple-Klocka-app för de tillfällen när du tar din iPhone är inte bekvämt. Den enda nackdelen är att den saknar en iPad-app—du är fast med en blåst upp iPhone-app istället.

Liknande Mulet, Castro ger dig även möjlighet att klipp kort potions för podcasts för snabb och enkel delning.

Castro är en gratis nedladdning. Som tillval Castro Plus-prenumeration är tillgänglig för $18.99 per år eller $2.99 per månad. Det erbjuder full kapitel stöd och låser upp möjligheten att trimma tystnad under podcasts, öka röster, och sida-ladda audio-filer.