Den Nya Microsoft Kanten Är Nu “Klar för Dagligt Bruk”

0
61

Du kan nu ladda ner den första Beta-versionen av nya Krom-baserad Edge webbläsare. Microsoft arbetar fortfarande på det, men säger att det är “redo för dagligt bruk.” Den är tillgänglig för Windows-10, 8, 7, och macOS.

Microsofts Joe Belfiore, Corporate Vice President för Windows, skriver: “Beta är den tredje och sista förhandsgranska kanal som kommer att komma online innan lansering.” Detta är den version som du kan testa om du vill spela med den nya Kanten och vill ha den mest stabila erfarenhet

Kanten är nya utvecklingsprocessen är precis som i Google Chrome—det är ingen överraskning, eftersom båda är nu baserat på Krom open-source-projekt. Förvänta dig stora Beta version uppgraderingar varje sex veckor. Nya funktioner har att göra sin väg genom Kanarieöarna och Dev-kanaler innan examen för att Beta kanal.

Gör inga misstag: det är den framtid som surfar på Windows. Och det ser mycket ut som Chrome. Microsoft har satt sin egen prägel på saker och ting, att integrera spårning förebyggande åtgärder för förbättrad integritet online, Internet Explorer läge för kompatibilitet och Windows Defender Ansökan Vakt för företagets säkerhet. Men mycket av det arbete som Microsoft gör kommer att göra att Google Chrome ännu bättre också. Alla vinner.

LÄS NÄSTA

  • “Kan Du Använda iMessage på en Windows PC eller Android-Telefon?
  • “Vad Är VBScript, och Varför Microsoft Bara Döda Det?
  • “I hur man kan Migrera Ditt Bo-Konto till ett Google-Konto
  • “Kommer Din Favorit iPhone Apps Fungerar på iPad?
  • “Felsökning av problem med Webbsidor Som Laddar inte