Wat is er Nieuw in Windows 10 19H2 Update Aankomen Vallen 2019

0
106

Windows 10 19H2 update zal komen in de tweede helft van het jaar 2019, misschien in September of oktober. Ook bekend als Windows-10 versie 1909, zal dit de kleinste, snelste Windows-10 Update nog niet. Het is praktisch gewoon een service pack.

Een “Minder Storend Update” Met Minder Veranderingen

Microsoft John Kabel legt uit dat deze update “zal een bereik instellen van functies voor het selecteren van verbeteringen van de prestaties, enterprise-functies, en de kwaliteit van verbeteringen.” In andere woorden, verwacht een select set van bug fixes, performance tweaks, en een handvol van zakelijke functies.

Als je ziek bent van grote Ramen 10 updates om de zes maanden, 19H2 is de update voor u! Het installeren van 19H2 meer zal worden zoals het installeren van een standaard cumulatieve update als de updates die aankomen op Patch-dinsdag. Het moet een kleine downloaden met een snelle installatie proces—geen lange reboot en afvoeren van oude Windows-installaties nodig.

Computers met de Mei 2019 Update (ook bekend als 19H1) geïnstalleerd krijgt een kleine patch die via Windows Update en snel bijwerken zichzelf te 19H2. Dit zal waarschijnlijk komen ergens in September of oktober 2019.

Met Windows 7 het einde van de levensduur nadert op januari 14, 2020, Microsoft wil duidelijk om te voorkomen dat een herhaling van vorig jaar buggy oktober 2018 Update.

Andere Stem Assistenten op het Scherm te Vergrendelen

In de huidige versies van Windows 10, Cortana, kunnen worden uitgevoerd op het scherm te vergrendelen. Maar Microsoft lijkt te geven op Cortana als een consumentenproduct. Het is passend dat Cortana is om plaats te maken voor andere stem assistenten. Een wijziging zal toestaan dat andere stem assistenten—als Amazon Alexa—om te draaien op Windows 10 lock-scherm.

Dit is een kleine functie die het zou moeten werken automatisch zodra Amazon heeft toegevoegd aan Alexa. U kunt praten met uw stem assistent, en het kan u horen, zelfs terwijl je op het scherm te vergrendelen, met een antwoord.

Of, zoals Microsoft zet het, dit is ‘ A change in te schakelen derde digitale assistenten met stem activeren boven het scherm te Vergrendelen.”

GERELATEERD: Alexa Kon Komen om Windows 10 Lock-Scherm

Kalender-Event maken Van de Taakbalk

Microsoft

Als u Windows 10 de agenda van toepassing, dat is gewoon nog beter. Als u niet, het is makkelijker om te beginnen. U kunt nu de agenda direct vanaf de taakbalk. Klik gewoon op de tijd op de taakbalk openen van de agenda. Vanaf hier kunt u nu klikt op een datum en begin te typen in een tekstvak te maken van een afspraak aan uw agenda. U kunt een naam, tijd en locatie van hier.

Voordat u deze update, de agenda “vervolgmenu” op de taakbalk weergegeven gebeurtenissen in de agenda, maar je moest om het maken van die afspraken in de Agenda-app. Alle gebeurtenissen die u hier toevoegt, zal nog steeds worden weergegeven in Windows 10 van de Agenda-app ook.

Kennisgeving Management Verbeteringen

Microsoft

Microsoft bracht enige tijd door op meldingen in deze update. Bij het configureren van meldingen voor een applicatie, zijn er nu beelden die precies laten zien wat “kennisgeving banners” en “meldingen in het centrum van de actie” zijn.

Windows 10 zal nu laat je het uitschakelen van de geluiden die worden afgespeeld wanneer een melding verschijnt. Deze instelling is beschikbaar op Instellingen > Systeem > Meldingen & deelvenster Acties. Voorheen kon u het uitschakelen van geluiden voor berichtgeving, maar je moest ze wel uitschakelen apart voor elke app die meldingen laat zien.

Het menu Instellingen > Systeem > Meldingen & Acties venster zal nu standaard aan het sorteren van toepassingen door het meest recent weergegeven kennisgeving plaats van de naam. Dit zal u helpen vinden van de applicaties die de meeste meldingen en configureren.

U kunt nu het configureren van meldingen rechtstreeks van de kennisgeving, te. Beide banner meldingen en het Centrum van de Actie meldingen opties voor het configureren of uitschakelen meldingen—recht in de kennisgeving. De Actie Middelste deelvenster heeft nu ook een ‘Meldingen Beheren’ te klikken die wordt weergegeven aan de bovenkant van de Action Center, biedt gemakkelijk toegang tot de Meldingen en Acties deelvenster voor configureren van uw meldingen.

Performance Verbeteringen

Deze update brengt een aantal verbeteringen van de prestaties. Sommige systemen zullen zien levensduur van de batterij verbeteringen, betere planning van de CPU-bronnen, en lagere latentie en digitale inkt.

Microsoft zegt dat het “made algemene levensduur van de batterij en de energie-efficiëntie verbeteringen voor Pc’ s met bepaalde processors.” Dat is vaag, maar sommige Pc ‘ s moeten zien langere levensduur van de batterij.

Deze update heeft een aantal verbeteringen te plannen op computers met multi-core Cpu ‘ s, ook. Als Microsoft zelf zegt: “EEN CPU kan meerdere “voorkeur” kernen (logische processors van de hoogst beschikbare plannen klasse). Tot betere prestaties en betrouwbaarheid, wij hebben een rotatie beleid die het werk verdeelt meer vrij onder deze begunstigde kernen.”

Tot slot, computers met digitale inkt functies zie lagere latentie voor meer responsieve tekening. Windows 10 zal laten we nu de fabrikanten “het verminderen van de inkten latentie is gebaseerd op de mogelijkheden van de hardware van de apparaten.” Voordat u deze update, Windows 10 systemen met inkt hardware ware “vast met latency geselecteerd op typische configuratie van de hardware door de OS.” Dat klinkt nogal gek—Microsoft moet hebben gemaakt deze update jaren geleden.

Enterprise Wijzigingen

Microsoft beloofde wat enterprise verbeteringen ook, maar we hebben nog niet veel gezien maar toch. Hier is de volledige lijst van verbeteringen, met dank aan diverse Microsoft-blog berichten:

  • Windows containers nodig afgestemd host-en container-versie. Dit beperkt de klanten en de grenzen van Windows containers van het ondersteunen van gemengd-versie container pod scenario ‘ s Deze update bevat 5 oplossingen om dit aan te pakken en toestaan dat de host die u wilt uitvoeren op een lager niveau in containers op het hoogste niveau is voor het proces van (Argon) isolatie.
  • Toets-rollen of Toets-de rotatie-functie kunt veilig het rollen van Herstel van wachtwoorden op MDM beheerd AAD apparaten op verzoek op aanvraag van Microsoft Intune/MDM-tools of op elk moment recovery-wachtwoord wordt gebruikt voor het ontgrendelen van de BitLocker beveiligd station. Deze functie zal helpen voorkomen dat u per ongeluk het herstel wachtwoord openbaarmaking als deel van de handleiding BitLocker drive unlock (schijf ontgrendelen door de gebruikers.
  • We hebben een extra debugging mogelijkheden voor nieuwe Intel-processors. Dit is alleen van belang voor fabrikanten van hardware.

Recente Verbeteringen Nog niet Nodig een Update

Microsoft

Microsoft heeft een aantal verbeteringen aan Windows 10 die nog niet zijn onderdeel van grote updates. Bijvoorbeeld, als je een Android telefoon en een Windows-10 PC, u kunt nu met Uw Telefoon app spiegel van je Android-notificaties naar je PC. Deze functie begon “uit te rollen over het algemeen” in het begin van juli.

Een vroeg voorbeeld van het nieuwe Windows Terminal app met tabbladen, aanpasbare achtergrond afbeeldingen, en andere nieuwe functies is beschikbaar in de Store ook. Het werkt op de huidige Windows-10 Mei 2019 Update (ook wel 19H1), dus je hoeft niet een grote update voor het besturingssysteem, om het uit te proberen.

Stay Tuned Voor Windows 10 20H1

Larry Ewing

Dit lijkt een korte lijst van eigenschappen van een update-dat is slechts een paar maanden na release—en dat is het punt. We zullen zien een paar kleine veranderingen, maar je moet stay tuned voor Windows 10 20H1 in de eerste helft van 2020 voor grotere veranderingen. De update die u zal voorzien van het Windows-Subsysteem voor Linux (WSL 2) met een Linux kernel en een toegankelijkheid-functie kunt u slepen en neerzetten met uw ogen, bijvoorbeeld.

GERELATEERD: Windows-10 Is het Krijgen van een Ingebouwde Linux Kernel

 

LEES VERDER

  • “Hoe Maak je Bijna Een Stom Apparaat Smart
  • “Hoe Stream UFC 241 Cormier vs. Miocic Live Online
  • “Het Gebruik van Chrome Verborgen “Tabblad Verzenden om het Zelf” – Functie
  • “Microsoft Zal de Update Kladblok Via Windows 10 s Store
  • “Windows-10 Zal laten Zien GPU Temperatuur in de Task Manager