Vad är Nytt i Windows 10 19H2 Uppdatering, som kommer att Falla 2019

0
218

Windows 10 19H2 uppdatering kommer fram under andra hälften av 2019, kanske i September eller oktober. Även känd som Windows version 10 1909, detta kommer att bli den minsta, snabbaste Windows 10 Update ännu. Det är praktiskt taget bara ett service pack.

En “Mindre Störande Update” Med Färre Förändringar

Microsofts John Kabel förklarar att denna uppdatering “kommer att vara en begränsad uppsättning funktioner för att välja förbättringar av prestanda, funktioner näringsliv, och bättre kvalitet.” Med andra ord, räkna med en väljer du anges av buggfixar, tweaks prestanda, och en handfull företag har.

Om du är sjuk av stora Fönster 10 uppdateringar var sex månader, 19H2 är uppdateringen för dig! Installera 19H2 kommer att vara mer som att installera en standard kumulativ uppdatering som de uppdateringar som kommer till Patch tisdag. Det ska vara en liten ladda ner med en snabb installation process—inte länge omstart och utrensning av gamla Windows installationer som är nödvändiga.

Datorer med Maj 2019 Uppdatera (även känd som 19H1) som installeras kommer att få en liten lapp via Windows Update och snabbt uppdatera sig att 19H2. Detta kommer sannolikt att anlända någon gång i September eller oktober 2019.

Med Windows 7 är slutet av livet skymtar den 14 januari 2020, Microsoft klart vill undvika en upprepning av förra årets buggy oktober 2018 Uppdatering.

Andra Rösten Assistenter på låsskärmen

I nuvarande versioner av Windows-10, Boken kan köra på låset skärmen. Men Microsoft verkar vara att ge upp Boken som en konsumtionsvara. Det är passande då, att Boken är att göra vägen för andra rösten assistenter. En förändring kommer att tillåta andra röst assistenter—som Amazon Alexa—att köra på Windows-10 låsa skärmen.

Detta är en liten funktion som ska fungera automatiskt när Amazon har lagt till det till Alexa. Du kan prata med din röst assistent, och det kan höra dig även när du är på låset skärmen och ger ett svar.

Eller, som Microsoft uttrycker det, är “En förändring för att göra det möjligt för tredje part digitala assistenter för att aktivera röst ovanför Låset skärmen.”

RELATERAT: Alexa Kunde Komma till Windows 10 Låsa Skärmen

Kalenderhändelse Skapelse Från Aktivitetsfältet

Microsoft

Om du använder Windows-10: s kalender, det blev bara bättre. Om du inte vet det är det lättare att starta. Du kan nu skapa kalenderhändelser direkt från aktivitetsfältet. Klicka bara på den tid på aktivitetsfältet för att öppna kalendern. Härifrån kan du nu klicka på ett datum och börjar skriva i en textruta för att skapa en ny händelse i kalendern. Du kan ange ett namn, en tid och plats här.

Innan denna uppdatering, kalendern “utfällbar meny” i aktivitetsfältet visas kalender-händelser—men var du tvungen att skapa dessa händelser i appen Kalender. Alla händelser som du lägger till här visas fortfarande i Windows-10: s Kalender-app också.

Anmälan Förvaltning Förbättringar

Microsoft

Microsoft spenderat lite tid på meddelanden i den här uppdateringen. När du konfigurera aviseringar för en ansökan, det finns nu bilder som visar exakt vad “anmälan banners” och “meddelanden i action center” är.

Windows-10 kommer nu att låta dig att avaktivera det ljud som spelas upp när ett meddelande visas. Denna inställning är tillgänglig på Inställningar > System > Meddelanden & åtgärdsfönstret. Tidigare kunde du inaktivera meddelande ljud—men du var tvungen att stänga av dem separat för varje app som visar anmälningar.

De Inställningar > System > Meddelanden & Åtgärder fönstret kommer nu standard för att sortera applikationer av de flesta nyligen visat anmälan snarare än namn. Detta kommer att hjälpa dig att hitta det program som skickar flest anmälningar och konfigurera dem.

Du kan nu konfigurera meddelanden direkt från anmälan också. Både banner anmälningar och Action Center anmälningar har alternativ för att konfigurera eller inaktivera aviseringar till höger i anmälan. Action Center rutan nu också har en “Hantera Meddelanden” – knappen som visas på toppen av Action Center, och erbjuder enkel tillgång till Anmälningar & åtgärdsfönstret för att konfigurera dina meddelanden.

Prestanda

Den här uppdateringen ger några förbättringar. Vissa system kommer att se batteritid förbättringar, bättre planering av CPU-resurser och lägre latens digitala pennanteckningar.

Microsoft säger att det är “general batteriets livslängd och energieffektivitet förbättringar för Datorer med vissa processorer.” Det är vagt, men vissa Datorer bör se längre batteritid.

Denna uppdatering har vissa förbättringar för schemaläggning på datorer med flerkärniga Processorer, också. Som Microsoft uttrycker det: “EN CPU kan ha flera “gynnas” kärnor (logiska processorer av de högsta tillgängliga schemaläggning klass). För att ge bättre prestanda och tillförlitlighet har vi genomfört en rotation politik som fördelar arbetet mer rättvist mellan dessa gynnade kärnor.”

Slutligen, datorer med digital pennanteckningsfunktioner kommer att se lägre latens för mer lyhörd ritning. Windows-10 kommer nu att låta tillverkare minska infärgning latens baserad på hårdvara kapacitet av deras produkter.” Innan denna uppdatering för Windows-10 system med infärgning hårdvara var “fast med fördröjning väljs på typiska maskinvarukonfiguration av OS.” Det låter ganska galet—Microsoft borde ha gjort den här uppdateringen år sedan.

Företag Förändringar

Microsoft lovade att vissa företag förbättringar, men vi har inte sett så många ännu. Här är hela listan av förbättringar, artighet av flera Microsoft blogginlägg:

  • Windows behållare kräver matchas värd och behållare version. Detta begränsar kunder och gränser Windows behållare från att stödja blandad version behållare pod scenarier Denna uppdatering innehåller 5 korrigeringar för att åtgärda detta och låta den vara värd att köra ner nivån behållare på upp-nivå för processen (Argon) isolering.
  • Nyckel-rullande eller Nyckel-rotation funktion som möjliggör säker rullning av Återställning av lösenord på MDM lyckades AAD enheter på efterfrågan på begäran från Microsoft Intune/MDM-verktyg eller vid varje tid recovery-lösenord används för att låsa upp den BitLocker-skyddade enheten. Denna funktion hjälper till att förhindra oavsiktlig återställning av lösenord utlämnande som en del av manuell BitLocker drive unlock av användare.
  • Vi har lagt till ytterligare felsökning kapacitet för nyare Intel-processorer. Detta är endast relevant för hårdvarutillverkare.

Den senaste tidens Förbättringar inte Krävs en Uppdatering

Microsoft

Microsoft har gjort en del förbättringar för Windows 10 som inte har varit del av stora uppdateringar. Till exempel, om du har en Android-telefon och en Windows-10 PC, du kan nu använda Din Telefon-appen för att spegla din Android-notifieringar till din DATOR. Denna funktion började “rulla ut i stort sett” i början av juli.

En tidig förhandsvisning av nya Windows Terminal app med flikar, anpassningsbara bakgrundsbilder och andra nya funktioner är tillgängliga från Butiken också. Det fungerar på den aktuella Windows-10 Maj 2019 Uppdatera (även kallad 19H1), så att du inte behöver en stor uppdatering operativsystem för att prova det.

Håll ögonen öppna För Windows 10 20H1

Larry Ewing

Detta verkar som om en kort lista över funktioner för en uppdatering som är bara några månader från release—och det är poängen. Vi kommer sannolikt att se några mindre förändringar, men du måste hålla ögonen öppna för Windows 10 20H1 i den första halvan av 2020 för större förändringar. Denna uppdatering kommer att innehålla Windows Delsystem för Linux (WSL 2) med en Linux-kärna och en tillgänglighet funktion som gör att du kan dra och släppa med dina ögon, till exempel.

RELATERAT: Windows-10 Är att Få en Inbyggd Linux-Kärnan

 

LÄS NÄSTA

  • “Hur kan man Göra Nästan Alla Dumma Apparaten Smart
  • “Hur Stream UFC 241 Cormier vs Miocic Live Online
  • “Hur man Använder Chrome Dolda “Skicka-Fliken för att Själv” – Funktionen
  • “Microsoft Kommer att Uppdatera Anteckningar Via Windows 10 Butik
  • “Windows-10 Kommer att Visa GPU Temperatur i aktivitetshanteraren