7 Flotte Firefox Utvidelser, Må Du Installere En Gang

0
170

Siste år, Firefox fikk en sårt tiltrengt og lang velfortjent ansiktsløftning i form av Firefox Quantum, en ny og forbedret nettleser som brakte raskere lasting ganger, bedre hukommelse tildeling, og bedre sikkerhet. På den annen side, det har forandret hvordan utvidelser fungerer.

Under den gamle Firefox, en sikkerhetsfeil i en forlengelse åpnet hele nettleser for å sårbarheter. Nå, bare utvidelser som er opprettet med Firefox er WebExtensions koding verktøyet støttes.

Det betyr at de eldre utvidelser du kjente og elsket kanskje ikke fungerer lenger, men det er ingen grunn til å sørge. Det er en hel rekke av splitter nye Firefox utvidelser, og som utvider funksjonaliteten i nettleseren til nye høyder.

Hvis du er ny til Firefox eller kommer tilbake etter en lang pause for å sjekke ut Quantum, her er noen av de mest briljante extensions bør du installere en gang.

Adblock Plus (Link)

Adblock trenger ingen introduksjon. I utgangspunktet alle som har noen gang brukt en nettleser har hørt av service – og ramaskrik fra mange ad-drevne nettsteder. Som sagt, hvis du ønsker å unngå mest irriterende reklame og se YouTube uten reklame kastet før, under, eller etter videoen, Adblock er veien å gå.

Utvidelsen har blitt lastet ned av mer enn 8,500,000 brukere og har en 4.6-stjerners rating med 11,222 anmeldelser. Bortsett fra bekvemmeligheten av et ad-gratis opplevelse, Adblock Plus bidrar til å holde din internett-opplevelse sikrere slik at selskaper kan ikke spore og målrette spesifikke annonser.

Lightshot (Link)

De fleste operativsystemer har et innebygd verktøy for å ta skjermbilder, men det er bare innskudd det valgte området på skrivebordet. Firefox tar det litt mer med Lightshot og gir brukere med et kraftig verktøy for snagging i nettleseren skjermbilder og tilpasse dem som du trenger.

En gang installert, Lightshot kan aktiveres ved å klikke på ikonet på verktøylinjen. Du kan deretter velge området du vil ta en skjermdump av. Du kan redigere screenshot ved å legge til tekst, linjer, og mye mer.

Hvis du arbeider i et felt der du må ta mye av skjermbilder, Lightshot er veien å gå.

Firefox Multi-Konto Beholdere (Link)

I dagens verden, noen mennesker har en enkelt online persona. De fleste av oss i det minste ha en personlig og profesjonell side. Firefox Multi-Konto Beholdere gjør det enkelt å skille alt om de ulike personas i individuelle faner.

Selv informasjonskapsler er atskilt av container, noe som gjør det enkelt å surfe på nettet i alle elektroniske skjemaer på samme tid. Dette er et kraftig verktøy for å holde de ulike delene av livet ditt eget og unngå potensielt katastrofale overganger mellom dine personlige og profesjonelle sosiale medier kontoer.

HTTPS Everywhere (Link)

Logge inn på tjenestene via HTTPS – secure hypertext transfer protocol – i stedet for standard HTTP – format er alltid et bedre alternativ. HTTPS Everywhere er en extension som gjør det mulig HTTPS på et område som er kjent for å støtte det.

Det er et lite skritt å ta, som gir mer sikkerhet til din online opplevelse. I en tid da cyber security er mer avgjørende enn noen gang før, installerer denne utvidelsen er en måte å beskytte deg selv at mye mer.

OneTab (Link)

Når du surfer på nettet eller forske på et tema, det er enkelt å åpne altfor mange faner og hastigheten på leseopplevelsen. Hvis du installerer OneTab og trykk på ikonet, sender alle åpne faner inn en liste i en enkelt kategori.

Du kan enkelt vise sidene du hadde åpne, og velg de du trenger. Det er også deler deres faner i økter.

Det gjør det enkelt å gjenvinne kontroll over din internett-opplevelse, spesielt hvis du finner deg selv med 27 faner og ingen enkel måte å navigere mellom dem.

Honning (Link)

La oss innse det: online shopping er her for å bli, og det er en fantastisk ting. Hvorfor tilbringe timer surfing midtgangen i en butikk når et raskt søk, får du opp nøyaktig hva du ønsker å kjøpe med et dusin forskjellige pris valg?

Honning er en forlengelse som hjelper du sørge for at du får den beste prisen på det du kjøper. Honning gjelder automatisk rabatt koder når du kommer til kassen for alle støttede området, og deretter velger de mest effektive.

Mens din kjørelengde kan variere, Honning er bra for å spare noen få dollar på pizza leveranser.

Momentum (Link)

Momentum legger til et helt nytt utseende til din skjermen når du åpner en ny fane. Utvidelsen gir en tilpasset hilsen, en to-do liste, gjeldende temperatur, samt en liste over valgfrie funksjoner som quick links.

Bakgrunnen er tilfeldig art som er valgt fra en database. Det er en vakker, avslappende oppgradere til den nye kategorien skjerm som hjelper deg med å forbli fokusert og produktiv hele dagen.