12 Handige Smarthome Gadgets voor Je Kantoor aan Huis

0
90
Josh Hendrickson

Een van de voordelen van het werken vanuit huis kunt u wijzigingen kunt u niet in een corporate office. Dit omvat het toevoegen van smarthome gadgets voor het verbeteren van uw werkruimte. Deze apparaten kunnen helpen uw workflow en zorgen dat u meer comfortabel.

Wanneer u kiest voor smarthome apparaten voor uw kantoor aan huis, wilt u hetzelfde gemak je zou willen voor een andere kamer. En als het gaat om werk, smarthome apparaten kan het verhogen van uw productiviteit, omdat je zoveel kan doen zonder het verlaten van de kamer.

Immers, als u vanuit huis werken, een van de moeilijkste dingen is om weer in een workflow wordt na een onderbreking. Hier zijn een paar smarthome gadgets die u kunnen helpen om gefocust te blijven.

Start met een Slimme Weergave

Google, Amazon

Een smart speaker met een voice-assistent, zoals Amazon Echo of Google Startpagina, is normaal een goed uitgangspunt voor een smarthome. Echter, voor een Kantoor aan Huis, adviseren wij u de stap te zetten naar een Smart Display. Het geeft u extra functies, zoals de visuele weersverwachtingen en videobeelden van camera ‘ s en smart bellentableau. En, natuurlijk, Smart Displays beschikken over alle gebruikelijke functies van een smart speaker heeft.

Hier zijn de twee beste smart geeft om te overwegen:

 • Google Nest Hub: Tenzij je al in het bezit van Amazon Echo-apparaten, raden we aan de Google Nest Hub (vroeger, Thuis Hub) als het beste kiezen voor een slimme weergave. Dit is deels te wijten aan de omgevings-modus, die voegt alle familie foto ‘ s van uw kantoor en geeft je een voorproefje van huis, terwijl je…thuis.
 • Amazon Echo laten Zien: Als je een Amazon huis, kunt u de Echo laten Zien. Het niet hebben van een omgevings-scherm, maar krijg je toch een betere weersverwachtingen en video-feeds.

Voeg een Video Deurbel

Google, Amazon

Wij denken dat Video Deurbellen zijn een van de beste smarthome gadgets die u kunt bezitten. Wanneer je ze combineren met een smart display, hun waarde omhoog gaat, vooral voor uw kantoor aan huis. Het laatste wat je nodig hebt is een andere onderbreking—in het bijzonder van advocaten. Een video deurbel en smart display, zodat u om te negeren verkopers terwijl het houden van een oog voor pakketten.

Gezien hun voordelen wanneer in combinatie met een Smart Display, zijn er twee grote video deurbellen de moeite waard uw aandacht:

 • Nest Hallo Video Deurbel: Als u een Google-Nest-Hub dan is de video deurbel van het Nest is een no-brainer. Wanneer iemand de ringen van uw deurbel, de video-feed verschijnt bijna onmiddellijk op het Nest Hub. Vervolgens kunt u praten met de persoon, ze negeren, of het verzenden van een vooraf geselecteerde bericht. Nest Hallo biedt een hoge-kwaliteit video, en het is de enige collectie biedt 24/7 opname. De nadelen zijn dat je nodig hebt deurbel bedrading werkt, en een Nest Bewust abonnement te krijgen van de beste eigenschappen.
 • Ring Video Deurbel: Als je al in het Amazone-Echo-systeem, of uw deurbel bedrading werkt niet, de Ring Video Deurbel is een geweldige optie. Ze komen in zowel met kabel en batterij-aangedreven versies. Ring biedt ook een Deur Cam die fungeert als een kijkgat. Deze video deurbel niet record 24/7, maar met een abonnement hebt u toegang tot de video van een beweging of een deurbel drukt.

Slimme Lampen Licht Uw Kantoor en Houden van Mensen

Philips, Wyze

Voor bediening van de verlichting in uw kantoor zonder opnieuw te bedraden uw schakelaars? Als dat zo is, smart-lampen zijn voor u! En, als u de aankoop van gekleurde lampen, niet alleen kunt u wijzigen in de sfeer van de kamer, maar u kunt ook een waarschuwing systeem.

De meest belangrijke bron van onderbrekingen, wanneer u vanuit huis werkt, is de andere mensen die er wonen. Bij een gesloten deur is niet genoeg (en het is vaak geen), een licht-systeem kan het verschil maken.

Als je kunt, plaats een lamp direct buiten uw kantoor gesloten deur en een slimme lamp in. Vervolgens kunt u het opzetten van een kleur systeem. Groen zou kunnen betekenen dat je op een pauze, en het is goed voor iemand om er in te komen. Geel kon aangeven dat u aan het werk bent, maar kan worden onderbroken als dat nodig is. En rood zou kunnen zeggen dat je op een video-oproep of een deadline en kan niet onderbroken worden.

Als alternatief, kunt u overwegen een slimme LED strip, ofwel voor bias of accentverlichting. LED-strips zijn ook verkrijgbaar in de kleuren en u kunt meestal plak ze met plakband als u niet kunt instellen waarschuwing systeem buiten uw kantoor.

Hier zijn enkele van onze keuzes voor slimme lampen en LED-strips:

 • Met de Philips Hue-Lampen: De premium smart-lamp optie en, als zodanig, ze zijn ook een van de duurste. Maar voor uw hard verdiende dollars, krijgt u levendige kleuren, scène ondersteuning en lokale bediening die snel werken. De nieuwe Bluetooth-lampen kan ook bespaart u een paar dollars (want je kunt het overslaan van de Hub) als u niet van plan om uit te breiden buiten uw kantoor.
 • Wyze Lampen: Wyze biedt de goedkoopste, goede kwaliteit smarthome producten rond. Of het nu camera ‘ s, sensoren, of gloeilampen, zoals we Wyze. Als u niet de zorg over de kleuren, maar wilt goede slimme verlichting voor minder geld, Wyze is de beste optie.
 • iLinktek LED-Strips: Philips Hue biedt de best uitziende smart LED strips, maar ze zijn ook ontzettend duur. U kunt het opslaan van rond de $100 als u deze kopen 16,4 ft iLinktek strip voor in de plaats. Deze lampen zijn compatibel met Alexa en Google, en als je gebruik iClever producten, ze werken met dezelfde Smart Life app.

Een Slimme Plug voor Al Je Domme Dingen

Amazon, Sonoff, iClever

Als u op tafel of op een vloer fans, venster A/C units, of laders voor uw apparaten op een stekkerdoos, kunt u het toevoegen van een slimme plug en maken routines en voice control mogelijk. Je zou zelfs wat geld besparen als u de voeding van sommige apparaten ‘ s nachts (of wanneer u niet in uw kantoor).

Er zijn tal van smart plug-opties, maar u wilt ervoor zorgen dat degene die je kiest is compatibel met uw Google en Alexa slim display.

Hier zijn enkele mogelijkheden:

 • Sonoff S31: Deze plug is een van de goedkopere opties, en het heeft functies vele andere slimme stekkers niet. Het is compatibel met zowel Amazon en Google, monitoren van het energieverbruik, en is gebouwd in het plannen van de ondersteuning.
 • Amazon Smart Plug: Als u gebruik Alexa, de Amazone Smart Plug is de makkelijkste optie om met uw stem assistent-apparaten. U krijgt in-en uitschakelen controles, samen met routines en stem commando ‘ s, maar niet veel meer. Als je niet al gebruik maken van Alexa, wilt u misschien sla deze optie.
 • iClever Slimme Stekkers: De goedkoopste slimme stekkers rond, maar ze zijn ook lastig te stellen. Als je eenmaal ze werken, raden we u aan een single-app-oplossing, zoals Google Startpagina of Alexa, te beheersen in plaats van de Smart Life app.

Terwijl ze nog niet beschikbaar, Wyze zal binnenkort slimme stekkers, en ze zijn goedkoper dan een van de anderen, door ver. Als u nog andere Wyze producten, is het misschien de moeite waard het wachten om te zien of de slimme stekkers van de stellaire reputatie van haar andere producten. Wyze zei de stekkers moet eind September 2019.

Een Slimme Thermostaat te Houden U Comfortabel

Google, ecobee

Wanneer u vanuit huis werkt, je ook (soms) controle over de thermostaat. Dat betekent niet dat je wilt om uit te gaan van uw kantoor aan te passen, dat wel. Dit is waar een slimme thermostaat wordt geleverd in! Dankzij stem integraties en apps, kunt u de temperatuur overal. Wilt u misschien overwegen om een temperatuursensor voor uw kantoor, als goed. Dit houdt uw thermostaat uit te gaan om te lezen-modus, wanneer je hard aan het werk in uw kantoor.

Hier zijn onze keuzes voor slimme thermostaten:

 • De Nest Learning Thermostaat: Dit is de meest bekende slimme thermostaat, en voor goede reden. Het is makkelijk in gebruik (je zet gewoon een buitenlijn), mooi om naar te kijken, en het kan eenvoudig worden geïntegreerd met Google-producten. Het enige nadeel is de temperatuur sensoren, voor een Nest worden apart verkocht.
 • ecobee SmartThermostat: Dit model fungeert als een Alexa-apparaat en wordt geleverd met een temperatuur sensor, zodat u kunt wat geld besparen als je met deze optie. De interface heeft een hogere leercurve dan het Nest, maar het is bijna identiek aan de ecobee smart app, dus zodra je meester, je meester beide.

Je zou het niet nodig alles op deze lijst. Immers, elk kantoor, thuis en werknemer is anders en heeft andere behoeften.

Maar met de juiste combinatie van items, kunt u de start en het einde van uw werkdag met eenvoudige routines voor het automatiseren van uw taken en het voorkomen van onderbrekingen. En dit alles kan leiden tot een meer productieve u!