Laat Uw Stem Klinken Professioneel Met Deze Snelle Audacity Tips

0
150

Als u wilt maken van een professioneel klinkende stem voor podcasts, video ‘ s, of andere media, u kunt gebruik maken van een aantal hulpmiddelen in Audacity is een gratis open-source audio software. In deze gids, ik zal het uitleggen van de stappen die u kunt nemen in Audacity om te krijgen dat perfecte professioneel klinkende stem.

Ook zal ik het geven van enkele algemene tips over het uitzoeken van een microfoon en andere apparatuur – in het algemeen, je nodig hebt om te investeren rond de $80 tot $150 voor een microfoon die goed genoeg is voor het produceren van professionele stijl spraakopnamen.

Als u al audio-apparatuur, en het overslaan van de eerste sectie. Daarna, zorg ervoor dat te volgen elke stap zorgvuldig zodat u de hoogste kwaliteit van de resultaten mogelijk.

Het plukken van Audio-Apparatuur Voor een Professionele Voice

Er zijn tientallen grote microfoons beschikbaar, maar voor de begroting van de opties die ik zou suggereren de aankoop van een Blue Snowball Ijs Condensator microfoon voor $50, een MXL Microfoons 770 Condensator Microfoon voor $70, of een Blue Yeti voor $120.

Als je eenmaal hebt gekozen uw microfoon, moet u ook de aankoop van een microfoon arm. Kunt u bevestigen deze aan uw bureau en zorg ervoor dat uw microfoon direct voor uw mond tijdens de opname. Deze zijn beschikbaar op Amazon voor $20-$50.

Zorg er vervolgens voor dat de aanschaf van een pop-filter – deze kan worden geplaatst in de voorkant van uw microfoon te verwijderen ploppende geluiden wanneer u spreekt. Dit kunt uitknippen scherpe geluiden van Ps, Bs, of andere hard raken letters. Pop-filters kunnen worden gekocht voor onder de 10 euro op Amazon.

Zodra u uw spullen, kunt u verplaatsen naar de stappen hieronder om te beginnen met het maken van een professioneel klinkende stem in Audacity.

Hoe Het Verbeteren Van Uw Kwaliteit Van De Spraakopname In Audacity

Voordat we beginnen, moet u eerst daadwerkelijk opnemen van uw stem. Er zijn een aantal cruciale stappen die u moet volgen bij het opnemen van uw stem om de kwaliteit te verbeteren. Als u niet volgen van deze stappen, is het verbeteren van uw stem opnemen met software zal moeilijk worden.

Eerste, zorg ervoor dat u reduceert achtergrond geluid tot een minimum te beperken. Soms kan het moeilijk zijn om het verminderen van elk geluid – zeer kleine achtergrond geluiden, bijvoorbeeld van uw PC, kan worden gesneden. Echter, proberen uit te schakelen apparaten zoals bureau fans of uw airconditioning tijdens uw opname.

Zodra u hebben het ook klinkt, het is tijd om uw stem opnemen. Ik persoonlijk vond de Windows-10 Voice Recorder app werkt perfect. Zoeken Voice Recorder in het Menu Start en klik op de optie selecteren die wordt weergegeven.

Zodra voice recorder is open, het is tijd om de opname te starten. Klik op de knop microfoon om te beginnen met je opnemen. Een visueel wordt weergegeven om u te laten zien dat het geluid wordt opgepikt. Klik op de knop stoppen om de opname te beëindigen. U kunt ook een pauze als dat nodig is, maar ik vind het makkelijker om uit te knippen fouten later in mijn video editing software.

Voor elke opname een periode van 30 seconden van stilte voordat u begint te spreken. Op deze manier kunt u pick-up het geluid profiel van uw omgeving en gebruik Audacity om het te verminderen.

Zodra u klaar bent met de opname, klik met rechts op de opname in de Voice-Recorder en klik op bestandslocatie Openen. U moet deze locatie voor de volgende stap in Audacity.

Als u dit nog niet hebt gedaan, download Audacity. Zodra het downloaden is voltooid, installeer en open het.

Klik Op Bestand > Importeren > Audio. Navigeer naar de map die uw opname werd opgeslagen en dubbel klik op uw opname.

We zullen nu de volgende stappen om de volgende taken uitvoeren:

 • Het verwijderen van de achtergrond ruis.
 • Het egaliseren van uw stem voor een betere audio.
 • Het gebruik van een compressor vermindering van het dynamisch bereik van je stem.
 • Versterk uw stem te wennen na het gebruik van de compressor.
 • Verwijderen van achtergrond ruis, klik en sleep het gebied van de stilte u opgenomen aan het begin van de spraakopname. Het wordt gemarkeerd als u sleept.
 • Volgende, klik op Werking > ruisonderdrukking.
 • Op de ruisonderdrukking venster, klikt krijg Ruis Profiel. Het venster zal sluiten. Druk nu op Ctrl + A selecteert u het volledige opname van de stem.
 • Nogmaals, klik op Werking > ruisonderdrukking. Deze keer klik op OK om de toepassing van de ruisonderdrukking op basis van het geluid profiel dat u zojuist hebt verzameld.
 • Na deze, drukt u op Ctrl + A selecteert u het volledige opname van de stem weer. Klik Op Werking > Equalizer. U kunt klikken om punten toe te voegen aan het EQ grafiek.
 • Voeg twee punten aan de lage kant (links) op ongeveer 75 hz en 120 hz. Vervolgens sleept u het punt op 75Hz rond de 4dB mark.
 • Het toevoegen van twee punten op de high-end (rechts) op ongeveer 2500Hz en 3000Hz. Sleep de punt bij 3000Hz ongeveer 6dB. U kunt op preview te horen van de opname, en maken aanpassingen noodzakelijk, maar het moet klinken al beter.
 • Na het volgen van deze stappen, klik op Effect < Versterken en klik vervolgens op OK met de standaard levels. Dit zal helpen bij het vaststellen van de audio-niveaus na de equalizer.
 • Vervolgens zullen we gebruik maken van het compressor effect te lager de hogere decibel gebieden en de lagere decibel gebieden. Klik Op Effect < Compressor. Gebruik de instellingen als volgt:
 • Drempel: -30 dB
 • Ruis Verdieping: -50dB
 • Verhouding: 5:1
 • Attack Time: 0.10 sec
 • Release Time: 1,0 sec
 • Vink Make-up gain voor de 0 dB na het comprimeren
 • Klik ten slotte op Effect < Versterken weer. Deze tijd, het instellen van de versterking (dB) niveau -2.8en klik vervolgens op OK.
 • U kunt nu het afspelen van de audio terug. Je hoort een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het standaard geluid. Om de opnames op te slaan als MP3, klikt u op Bestand < Export < Exporteren als MP3.