Hoe om Goed te Slapen in een College Dorm

0
97
Stokkete/Shutterstock

Naar school gaan verandert de vele aspecten van uw leven, van vrienden en eetgewoonten belangen en buitenschoolse activiteiten. Het kan ook uw slaapgewoonten—vaak voor het erger. Hier is hoe je de slaap die je nodig hebt.

Er zijn vele redenen college van invloed op uw slaapgewoonten. Het is een drastische verandering in je routine. Je bent in een nieuwe plaats, nieuwe dingen te doen, met nieuwe mensen. Voor veel studenten, college is de eerste gelegenheid die zij hebben om te bepalen precies wat hun routine is. Zonder mama of papa rond om u te vertellen wanneer om te gaan slapen, het is verleidelijk om de hele nacht door.

Als u delen van uw ruimte met een huisgenoot, die ook ernstig verstoren je slaap patronen. Zelfs als je gelooft in de kracht van het acht uur slaap per nacht, uw huisgenoot kan niet. En als je een gevoelige slaper, hoe het je lukt om een goede shuteye als iemand anders is wakker in dezelfde kamer TV te kijken of aan de studie?

Wij laten u zien hoe.

Het ontwikkelen van een Routine

De eerste manier voor het verbeteren van je slaap aan het college is om het ontwikkelen van een routine. Voor veel studenten, de universiteit is wanneer routines ga uit het raam. De meeste studenten hun roosters en hebben de vrijheid om zelf te beslissen hoe zij besteden hun downtime. Het kan gemakkelijk zijn om in de val te doen wat u wilt, wanneer u wilt om het te doen.

Woon een ongestructureerd leven klinkt misschien leuk, maar is het vaak een negatieve invloed op uw productiviteit en belangrijke gewoonten, zoals slaap. Als je niet vasthouden aan ten minste een losse plannen, kan je jezelf blijven tot alle uren van de nacht, alleen om een paar uur later om de vangst van een klasse.

Nadat u hebt ingesteld uw lessen, het ontwikkelen van een routine van wat u wilt dat uw week eruit ziet. Zorg ervoor dat je tijd voor werk, vrienden, en, ja, slapen. Als u een set keer dat u naar bed en sta elke dag, zult u meer kans om prioriteiten te stellen om een adequate hoeveelheid slaap.

Werk Uit de Slaap Etiquette met Uw Huisgenoot

Afgezien van uw eigen vermogen tot het ontwikkelen van een routine, uw huisgenoot is de grootste belemmering voor de ontwikkeling van gezonde college slaap gewoonten. Ze heeft waarschijnlijk een heel andere plannen en routine dan jij. Dus, hoe bent u verondersteld om te slapen met een andere persoon in uw plaats, waardoor ton van afleiding?

De beste manier om te navigeren slapen met een huisgenoot, is te verwachten. Stel een uiterste tijd voor het bezoeken van vrienden, dus je hoeft niet te jagen out—of erger—proberen te slapen terwijl ze nog steeds rond.

Verplichten tot het gemeenschappelijke hoffelijkheid. Bijvoorbeeld, stemt ermee in dat als een van jullie probeert te slapen, de andere schakelt over naar de koptelefoon en zet een fel licht.

De lay-out van je studentenkamer, bepaalt de regels die u hebt ingesteld. Het belangrijkste is het hebben van deze gesprekken, zodat u kunt elk respect voor de andere behoeften.

Investeren in slapeloosheid

Zelfs als uw huisgenoot is zeer respectvol, lichte slapers zou nog steeds vinden het moeilijk om in slaap te vallen als er is zelfs een glimp van het licht of de subtiele geluiden in hun ruimte. Dit is waar slapeloosheid kunt helpen.

Oordoppen of een oog masker kan tenietdoen van de gevolgen van losse geluiden en licht, en maken het makkelijker voor u om in slaap te vallen.

Als u probeert slapeloosheid en nog steeds worstelen, hoewel, je zou willen om te spreken met een arts over geneesmiddelen of supplementen die u kunnen helpen.

De Praktijk Goede Slaap Hygiëne

RELATEDHow om Beter te Slapen

De laatste manier om beter te slapen als een student is om vast te slapen hygiëne praktijken die iedereen helpen. Schakel alle schermen 30 minuten voordat u naar bed gaat of het doen van een kleine meditatie, tot rust je geest. Tijdschrift over uw dag of een boek lezen.

Ook, als u voldoende lichaamsbeweging gedurende de dag, niet alleen zal het u helpen bestrijden van de Eerstejaars 15, maar het zal ook zorgen dat u meer moe.

Maak Slaap een Prioriteit

Er zijn zoveel spannende dingen te doen en te zien als je naar college, kan het moeilijk zijn om te onthouden hoe belangrijk slaap is. Maar het is belangrijk dat je een gezond, gelukkig, en in staat is om de meest van al je nieuwe ervaringen.

Al deze suggesties kunnen helpen terwijl je op de universiteit en daarbuiten. Dus, volg ze op elk moment je nodig hebt om uw nachten meer rustgevend en zorgen ervoor dat u wakker wordt opgeladen.