Windows-10 Kommer att Visa GPU Temperatur i aktivitetshanteraren

0
212

Windows 10 aktivitetshanteraren blir bättre för spelare. I Windows Insider bygga 18963, aktivitetshanteraren visar nu din GPU temperatur. Detta kommer att vara en del av Windows 10 20H1 uppdatering, som kommer att bli stabil någon gång runt 2020.

Den senaste funktionen bygger på grafikprocessorn har Microsoft har redan lagts till i aktivitetshanteraren i senare Windows-10 uppdateringar. Windows 10 visar redan GPU användning information och statistik i aktivitetshanteraren—allt från din GPU: s namn till sitt nuvarande tillgängligt minne och utnyttjande.

Nu, “GPU Temperatur” visas också när du väljer din GPU på aktivitetshanteraren fliken Prestanda. Du kan se din GPU temperatur utan några verktyg från tredje part.

Microsoft

Det finns vissa begränsningar: Detta fungerar endast med dedikerad Gpu (ej på moderkort eller “integrerad” dem). Det kräver att du har en grafik drivrutin som uppdaterats till WDDM 2.4 eller nyare drivrutin modell. Och det visar bara temperaturen i grader Celsius för nu—inte Fahrenheit.

Vi hoppas att Microsoft lägger mer statistik temperatur till aktivitetshanteraren i framtiden. CPU-temperaturen visas direkt i aktivitetshanteraren skulle vara en fantastisk funktion.

Andra intressanta funktioner i den här versionen inkluderar Anteckningar uppdatering genom Butiken, förmågan att byta namn virtuella skrivbord i Uppgift att Visa, en förbättrad Valfria Funktioner-sidan för Inställningar, en mus markören hastighet reglaget under Inställningar, och ditt konto bilden uppdatering över flera Microsoft-tjänster när du ändra det i Inställningarna.

RELATERAT: Hur att Övervaka GPU Användning i Windows Task Manager

LÄS NÄSTA

  • “Microsoft Kommer att Uppdatera Anteckningar Via Windows 10 Butik
  • “Kan Du Använda Luftlandsättning på en Windows PC eller Android-Telefon?
  • “Hur att Använda Virtuella Skrivbord på Chrome OS
  • “Vad Är det microSD-Snabb, och Varför Spelar Det Roll?
  • “Hur Folk Twittra Från Låtsas Enheter